Бебе кученце спешно
Публикувано: 28 December 2009 - 05:37 PM
Публикувано: 28 December 2009 - 06:01 PM
Профил на потребител
Добави Приятел
Изпрати ЛС
Добави в ЛС Блокировки
Препрати ЛС
Виж темите
Виж коментарите Re:кученце, Dec 23 2009, 04:44 PM
Advanced Member
Група: Потребители
Съобщения: 38
Потребител N: 106,913
Дата на регистриране: 9-September 08
Ще ви звънна веднага ако го намеря там, след празниците като се върна ще го взема и ще му търся дом, имам две кучета и две котки, няма как да го задържа , междувремено докато е при вас литайте познати може някой да го хареса.
Публикувано: 28 December 2009 - 06:16 PM
Публикувано: 28 December 2009 - 06:23 PM

Може да си разочарован ако не успееш,но си обречен ако не опиташ
Публикувано: 29 December 2009 - 04:12 PM
Публикувано: 29 December 2009 - 04:27 PM
след празниците като се върна ще го взема и ще му търся дом
да де но тогава защо сте казали това???
К'во сега Галя виновна щото
вие като сте говорела всъщност само сте си приказвала
по-скоро постъпка като вашата би отказала хора като Галя
Публикувано: 29 December 2009 - 05:23 PM
Мислех да си мълча, но не мога, просто не мога.
Вие сте виновна, че казвате, че ще вземете животното, организирате и ангажирате друг човек да се грижи за него и едва СЛЕД това питате семейството си.
Чудесно добро сте направили, прехвърлили сте отговорността за едно животно на друг човек и постфактум сте го уведомили, че няма да може да участвате.
А да и в форума има всякакви хора, могат да дават мнение колкото си искат, не знаех, че трябва да имам минимум три висшета и поне 37 задомени животни за да видя, че неспазения ангажимент си е неспазен ангажимент!
Поне да се бяхте извинили.
Публикувано: 29 December 2009 - 06:32 PM
........нали не си мислите , че Галя има сърце да изостави или пробута горкото животинче , както вие постъпихте?
На вас не ви прави чест ......знаете ли какво й е на Галя в момента ......има три големи кучета и 4 или 5 котета.....повечето са при нея защото й е ГОЛЯМО сърцето. За мен си е чиста проба злоупотреба с нея. Изтривате си ръцете и си преписвате "спасяването" на бездомно кученце.

Никога не обяснявай. Пред приятели не се налага, а враговете няма да повярват!
Публикувано: 29 December 2009 - 06:40 PM
Аз лично се засегнах,тъй като също имам семейство,което заради вашето обещание излъгах.Станало,каквото станало.Оттук нататък ще направя всичко възможно да намеря най-подходящите хора за Хриси,без значение кога ще се случи това.Благодаря на хора от форума,които ми предложиха помощта си.
Иначе малката софиянка утре се връща.Днес е била на работа с кака си,защото освен ,че учи тя и работи.Единствено 10 часовата й заетост на ден я спира да не остави завинаги малката хитруша.Аз поставих задачи да се спазва режима и всичко е било наред.''Хубавите работи''се пускали само навън.Единствено по пътя се е изложила също както пред Дядо Коледа.Та това са новините.Забравих само да спомена,че кученцето прекрасно се потдава на обучение.С това момиче могат да се постигнат чудеса примерно във фристайл.
пп.Покрай мен приятелите ми се объркаха и с броенето

Публикувано: 29 December 2009 - 07:04 PM
п.п. щяхме да забравим и зайчето

Публикувано: 29 December 2009 - 07:05 PM
Публикувано: 29 December 2009 - 07:17 PM
Толкова ли е срамно да си го кажеш ?
А....на Галя кой ще помогне? Знаеш ли , че тя лишава семейството си ....децата си ....за да помага на бездомни душички?

Публикувано: 29 December 2009 - 07:30 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 29 December 2009 - 07:42 PM
Ами аз, Галя, няма да се стърпя, сори.
Вижте какво, уважаема Мима, всеки от нас тук е с набор животни и то не само защото сме "добросъвестни", а защото на почти всеки от нас се е случила случката, която се разиграва тук сега. Защо ние да ви се доказваме? Да ви оправяме кашата??? Защо???
И друго ще ви кажа. Вместо да се скриете в миша дупка, че подвеждате хора, които имат желание да ви помогнат, вие ми се пуйчите тук с нараненото си его. Егото ви не ме касае особено, защото по-скоро ме интересува, а и не само мен, съдбата на това животно. Не ме заливайте с информация колко кучета, котки и саксии имате, защото това не е оправдание за прехвърляне на отговорност. Извинението е като задника - всеки го има и обикновено мирише.
Ще ви помоля повече да не пишете в тази тема, защото не направихте нищо за това животно, колкото и да ви се иска после да го вкарате в собствения си списък със спасени. Вместо да излезете и да се извините вие ми се засягате и започвате полемика, в която е очевадно кой крив, кой прав. Ако не ви е ясно ще поясня. Вие сте несериозна, безотговорна и нагла.
Сега наистина - изчезнете от темата, защото я разводнявате и оставете на Галя да се справи с кашата, която й забъркахте.
Галя, пак извинявай, но просто ми се повдига вече.
По темата - виждам, че си в Пловдив, Галя, ще се пробвам да ти изпратя малко пари по човек.

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 29 December 2009 - 11:21 PM
Може ли и аз да се възползвам от този начин за изпращането на 80 лева (от janny и от мен)? Пък Галя да ги употреби, за което животинче от подопечните и има нужда по нейна преценка.