Dog.bg Форуми : OLIVER'S PETFOOD

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (6 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

OLIVER'S PETFOOD Bulgaria Оцени темата: -----

#21 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 10 January 2010 - 07:50 PM

Холистиката не е млада, Апсо. Млада е формата на капитализъм, в която Нестле, Марс и ко. се надпреварват да те убеждават в добрите качества на царевичните си пелети с токоферол. Защо не разгледаш съдържанието на любимите ти Ориджин и Акана - там има предостатъчно билки, за чиито смъртоносни свойства можеш да намериш хиляди резултати в гугъл...

Относно "пострадалите" от жен-шен, също така искам да запозная аудиторията с ужасяващия факт, че всички консумирали краставици през 1905 са мъртви!!! Не яжте краставици!

Защо се разводнява темата на Оливърс??? eg_033.gif Всеки път влизам да видя мнение на някой, който вече храни с храната, защото смятам да мина дебелата част от населението на нея от следващия месец...

Milla, я разкажи повече по въпроса с калориите и количествата. Искам да храня тварите с истинска манджа, от Ориджина кастрираните станаха четвъртити. Наблюдения върху Оливърс в това отношение???
User's Signature

Качена снимка

#22 Потребителят е офлайн   Apso Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
  • Interests:08886080270
Публикувано: 10 January 2010 - 08:37 PM

Milla отговарям пред всички - ако имаш чувал за пробване без женшен- давай! моето куче има проблем със сердце. Mоето куче има някои алергии така на лични можем да намерим по подходяша.
User's Signature

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!
Качена снимка
училище

#23 Потребителят е офлайн   Alb Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 10 January 2010 - 08:57 PM

Цитат
Всеки път влизам да видя мнение на някой, който вече храни с храната, защото смятам да мина дебелата част от населението на нея от следващия месец...

Аз реших да пробвам и да храня с Oliver's и почти от месец и двата ми лабрадора са на тази храна. Единият е на 7, а другият на 3 години. На възрастния давам и добавките "Body Boost" + "Omega 3 Boost", заради започналите проблеми със ставите. Това беше и една от главните причини да се реша да сменя храната, за да пробвам тази горещо препоръчвана комбинация - Oliver's petfood + тези 2 добавки. Засега, мога само да кажа, че са в отлична форма и двамата, а храната им понася много добре. Рано ми е още да съм сигурна, че им се отразява по-добре от предишната, с която ги хранех. 7-годишния беше на Хилс, 3-годишния на Роял Канин Лабрадор Ретривър. И преди бях доволна от формата, в която са, и сега - също. Това е засега, много ми се иска, но още ме е страх да кажа, че по-възрастното ми куче е в по-добра форма.

Относно споровете за съставките, да ви кажа честно не съм навлизала в такива подробности, но съм спокойна, защото това е доказана храна и знам, че много водещи развъдници я ползват дълги години, а от това по-добра препоръка няма.

#24 Потребителят е офлайн   Milla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 January 2010 - 04:43 PM

Veterinary herbal medicine

#25 Потребителят е офлайн   Milla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 February 2010 - 09:07 AM

Здравейте,

това е новият и официален сайт на OLIVER'S BULGARIAN AMBASSADOR, където има много информация в детайли продуктите.
www.OLVIERS-BG.com

п.с. Ако може някой модератор да промени линкът в първия пост, ще бъда благодарна!

#26 Потребителят е офлайн   Bobolin Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 February 2010 - 10:23 AM

Цитат(Milla @ Feb 2 2010, 09:07 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте,

това е новият и официален сайт на OLIVER'S BULGARIAN AMBASSADOR, където има много информация в детайли продуктите.
www.OLVIERS-BG.com

Това е чудесно, но като звънна на посоченият в сайта телефон никой не ми вдига. tb_108.gif

Промяна - свързах се. Момичето е много учтиво. we_070.gif

#27 Потребителят е офлайн   Fibsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 February 2010 - 11:48 AM

Цитат(Alb @ Jan 10 2010, 06:57 PM) <{POST_SNAPBACK}>
[ Това е засега, много ми се иска, но още ме е страх да кажа, че по-възрастното ми куче е в по-добра форма.

Alb, не забравяй да пишеш, моля те след време. И мен живо ме интересува как влияят въпросните добавки! Дозирате, според указанията на сайта ли? За мен цената е проблем, но ако наистина имат такъв положителен ефект...
И друг въпрос- тези две добавки могат ли да се дават с друга храна? Питам, както за друга суха, така и за натурална, която предпочитат напоследък двама възрастни. Освен това- добавките се дават постоянно, или с почивки?
Благодаря!
User's Signature

www.liebern.com

Дарк 07.10.1998- 08.02.2010 /// Ата 07.10.1998- 26.07.2011
Тичайте волни, мили мои кученца...

#28 Потребителят е офлайн   Milla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 February 2010 - 12:48 PM

Не мисля, че би имало проблем за друга храна, това са натурални добавки, но следете все пак какво съдържа другата суха храна. За натурална не вярвам да има никакъв проблем.
Дневната доза може да бъде намалена с до 50%, когато сте достигнали желания ефект. Обикновено след 30-60 дни.

#29 Потребителят е офлайн   Alb Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 02 February 2010 - 11:10 PM

Цитат
Цитат(Alb @ Jan 10 2010, 06:57 PM) *
[ Това е засега, много ми се иска, но още ме е страх да кажа, че по-възрастното ми куче е в по-добра форма.

Alb, не забравяй да пишеш, моля те след време. И мен живо ме интересува как влияят въпросните добавки! Дозирате, според указанията на сайта ли? За мен цената е проблем, но ако наистина имат такъв положителен ефект...
И друг въпрос- тези две добавки могат ли да се дават с друга храна? Питам, както за друга суха, така и за натурална, която предпочитат напоследък двама възрастни. Освен това- добавките се дават постоянно, или с почивки?
Благодаря!

Fibsi, мина някъде месец и малко, откакто давам на по-възрастния си лабрадор комбинацията от OLIVER'S OMEGA 3 BOOST и OLIVER'S BODY BOOST за кучета с болки и проблеми в ставите. А храната, с която започнах да го храня е Olivers Diet & Senior (казвам го, защото специално сравнявах съдържанието на хондроитин и глюкозамин в нея, с това в Hills, която ядеше преди, а в тази храна на Olivers, то е малко по-малко). Добавките дозирам според указанията на сайта, да.

Той е на седем и половина години и има проблеми в ставите, артрози и когато отидеше на малко по-дълга и натоварена разходка, после го боляха краката, задницата видимо започна да отслабва, заради това, че избягва да я натоварва. Все още не смея да кажа категорично, но видимо се е оживил доста и се е разиграл напоследък. Даже започна да скача от по високи места, а тия дни като види топка или друго предизвикателство на по-високо smile.gif , дори се изправя на задните си крака - нещо, което отдавна не беше правил. Все се пазеше откъде да мине, да не скочи отвисоко, камо ли да се изправи на задницата си, заради нещо си. Ще споделя пак след време, ще видим и като го заведем на някоя малко по-дълга разходка, тогава съвсем ще проличи.

Ето в в тази тема в друг форум има още отзиви за храната и добавките.

#30 Потребителят е офлайн   Milla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 February 2010 - 01:12 PM

Ценовата листа е обновена за Февруари. Няма никаква промяна в цените, но тъй като има нови продукти и някои липсваха са вече добавени, както и подобряване условията за доставка.

OLIVER'S ЦЕНОВА ЛИСТА ЗА БЪЛГАРИЯ

#31 Потребителят е офлайн   nikita_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 February 2010 - 01:57 PM

Здравейте, в сайта на OLIVER'S пише, че храната има разфасофки и по 4 кг, но в ценовата листа не ги виждам. Искам да взема по малко количество, за да видя дали кучето ще я хареса, защото Роял Канин я яде 2-3 дена и след това започна да я отказва. За това искам първо да я опитаме. ПРедлагат ли се тези разфасофки или само 13,5 кг?
User's Signature

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!!!

Качена снимка

Save-darina.org - Спаси, дари на...

#32 Потребителят е офлайн   Milla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 February 2010 - 02:13 PM

По принцип - да. Доставката е 10 работни дни, но цената е почти наполовина на чувал 13.5кг. и затова ги няма налични.
Препоръчвам ви да опитате с 800гр.
Моля, свържете се на: info@olivers-bg.com или +359 899 733 999

#33 Потребителят е офлайн   Bobolin Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 February 2010 - 08:53 PM

Вече е 25-ти февруари. Съобщението е, че виртуалният магазин днес трябваше да е на линия. Не че не се одържам за някаква поръчка, просто любопитството ме гризе. smile.gif
Кога да го очакваме online?

#34 Потребителят е офлайн   Milla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 February 2010 - 10:29 PM

Магазинът е готов. Приемете извиненията ми, но програмистите имат довършителни работи и ги помолих да побързат. Много ми е неудобно, заради което, но се появи това обстоятелство. Бързам и юркам с все сили! ca_003.gif Стана исторически тоя магазин.

Междувременно бих желала да ви информирам, че имаме и цялата котешка гама, и надявам се, тези, които вече хранят и имат котета да споделят мнения. Други продукти като OLIVER'S OXE RINGS, които са нови и за производителя и се предлагат единствено в България и Дания. Представляват телешки сушени гръкляни в пакет от 400гр. Количествата са ограничени, тъй като продуктът е много нов, както казах. Надявам се за в бъдеще да имаме възможност да го получаваме редовно!

#35 Потребителят е офлайн   Milla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 February 2010 - 04:05 PM

tb_195.gif Обещаха тази вечер късно да се конфигурура на домейна, но тъй като магазинът си работи, с различен адрес, реших да го сложа, макар и с леки бъгчета все още, които се доизкусуряват. Иначе е напълно финкционален и можете да се възползвате дори от този адрес.
Временен адрес за достъп до магазина e-dogshop.eu

#36 Потребителят е офлайн   Srednogorski Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 February 2010 - 10:22 PM

http://olivers-bg.co...maxxenergy.html

Цитат
Всеки пакет OLIVER'S MAXX ENERGY е направен от много пресни свободно отглеждани пилета.

Да интересуваше ме тази разновидност, като характеристика наистина , но сега се притеснявам да не ми излети храната...

#37 Потребителят е офлайн   Milla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 February 2010 - 12:02 AM

Цитат(Srednogorski @ Feb 26 2010, 08:22 PM) <{POST_SNAPBACK}>
но сега се притеснявам да не ми излети храната...

Рискът е много голям. Няма гаранция!

#38 Потребителят е офлайн   toshko18 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 February 2010 - 12:41 AM

Milla не се притеснявай...от собствен опит знам, че с програмистите винаги се получава така... уж имат дата, а все нещо има за дооправяне.

Повече от месец използвам храните и добавките на Оливерс и съм повече от доволен (да не кажа възхитен и ме упрекнете в реклама)
Пряк контакт и конкретни отговори при всеки телефонен разговор. Получавам поръчката в повечето случаи на следващия работен ден.

Пожелавам успех с онлайн магазина. Ще съм един от първите клиенти
User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#39 Потребителят е офлайн   Milla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 February 2010 - 01:34 PM

Магазинът е готов! rc_036.gif
e-dogshop.eu

През първите две седмици на м.Март OLIVER'S предлага оферта от -10% от цената на OLIVER'S ADULT 13.5кг.! Или по-конкретно 98.91лв.! ae_085.gif

#40 Потребителят е офлайн   desi4ok Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 April 2010 - 12:57 PM

Здравейте,

имам едно питане, относно Оливърс smile.gif
Имам бигъл-хериър на почти 5 месеца и сме на привършване на сегашния чувал с храна. Скоро трябва да му вземем нова храна и се загледах в оливърс.
На сайта чета, че кучета, които като възрастни достигат между 15-25 кг трябва да се хранят с Large Breed Start след 4 месечна възраст. Но в таблицата с дневната дажба след 4 месечна възраст, грамажите започват за кучета от 20 кг на горе. За по-малки кучета коя таблица трябва да се гледа? На Oliver's Start? Предполагам, че като дойде време за нова храна към края на месеца, кучето ще е към 10 кг.

Благодаря предварително за отговора и поздрави ae_085.gif

• (6 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни