Цитат
Цитат(Alb @ Jan 10 2010, 06:57 PM) *
[ Това е засега, много ми се иска, но още ме е страх да кажа, че по-възрастното ми куче е в по-добра форма.
Alb, не забравяй да пишеш, моля те след време. И мен живо ме интересува как влияят въпросните добавки! Дозирате, според указанията на сайта ли? За мен цената е проблем, но ако наистина имат такъв положителен ефект...
И друг въпрос- тези две добавки могат ли да се дават с друга храна? Питам, както за друга суха, така и за натурална, която предпочитат напоследък двама възрастни. Освен това- добавките се дават постоянно, или с почивки?
Благодаря!
Fibsi, мина някъде месец и малко, откакто давам на по-възрастния си лабрадор комбинацията от OLIVER'S OMEGA 3 BOOST и OLIVER'S BODY BOOST за кучета с болки и проблеми в ставите. А храната, с която започнах да го храня е Olivers Diet & Senior (казвам го, защото специално сравнявах съдържанието на хондроитин и глюкозамин в нея, с това в Hills, която ядеше преди, а в тази храна на Olivers, то е малко по-малко). Добавките дозирам според указанията на сайта, да.
Той е на седем и половина години и има проблеми в ставите, артрози и когато отидеше на малко по-дълга и натоварена разходка, после го боляха краката, задницата видимо започна да отслабва, заради това, че избягва да я натоварва. Все още не смея да кажа категорично, но видимо се е оживил доста и се е разиграл напоследък. Даже започна да скача от по високи места, а тия дни като види топка или друго предизвикателство на по-високо

, дори се изправя на задните си крака - нещо, което отдавна не беше правил. Все се пазеше откъде да мине, да не скочи отвисоко, камо ли да се изправи на задницата си, заради нещо си. Ще споделя пак след време, ще видим и като го заведем на някоя малко по-дълга разходка, тогава съвсем ще проличи.
Ето в
в тази тема в друг форум има още отзиви за храната и добавките.