Здравейте,
рецептата на Оливърс е Датска и винаги е била. До миналата година се произвеждаше в Канада, но преместиха производството за по-добър контрол и качество.
Производителят казва, че в новите храни има повече месо.
Но все още имаме от последните произведени чували в Канада. Това са Адълт, Ламб и Старт, от редовната серия. Останалите са нови.
Аз започнах да храня с тях веднага щом като имаше налични, за да се убедя, че няма нищо по-различно, и си мисля, че дори са по-добре. Имам куче с вечното разстройство, каквато и марка да му вземех, което ядеше само домашно приготвена храна, а сега си хапва гранули без проблем. Освен това имахме проблеми (както разбирам и много други кучета) с пърхут по козините след тази зима, през която ядоха друга марка, която внасяхме, и около началото на Март минах отново на Оливърс и пърхутът изчезна. Иначе кондицията и състоянието са си все така много добри. И кучетата се чувстват някак по-щастливи. Не знам дали ще ми повярвате, сигурно и с други марки храни е така, но все едно цялото куче става друго - жизнено и енергично, и някак по-щастливо

(ако успях да се изразя правилно)