Ченс е невероятен! Измъкнат от Сеславци
Публикувано: 03 February 2010 - 03:29 PM
Определено има нужда от финансова помощ, плаща се за престоя му, както и за лечение. Общата сметка на форума е в залепена най-отгоре тема. Като основание можете да напишете "За Ченс" и да пратите ЛС на Мил след превода.
Публикувано: 05 February 2010 - 01:47 PM
За сега е добре,но все още опасността не е преминала,тъй като тепърва започва да изхвърля гадостите,така че продължаваме с молитвите и стискането на палци!Утре ще ходя и ще имам повече инфо.Благодаря на всички за загрижеността

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 06 February 2010 - 05:42 PM
Ченс праща целувки на всички,разходихме се малко,щото пък и времето гадно, а и все пак не трябва да се преумирява и емоциите са сведени до минимум.За сега е ок,но следващите месеци ще покажат,най критечен е първият месец,докато лезират гадориите,след това до 6месеца опасността също не е преминала,но да се надяваме всичко да мине добре.Това е за сега ще ви държа в течение.

Публикувано: 13 February 2010 - 01:08 PM
С най голямо удоволствие искам да съобщя,че сме за хубавия раздел
Моля, модератор да премести темата
Избрахме си човек за Ченс,ще живее в София,има си огромнааа къща и двор ,в който ще се разхожда.Много любими хора,които ще се грижат за него.По късно ще имам и снимки .Искам да благодаря на всички,които помогнаха финансово и морално на момчето да дочака този хубав миг.Благодарение на всички вас това стана реалност

Публикувано: 13 February 2010 - 02:03 PM
Мерси,мерси на всички да ви се връщат такива новини и на вас!
Днес като го настаних в новия дом,дадох всички насоки и наставления,щото все още се чисти от гадостите и трябва да почива максимално,като тръгнах и той ме търси и аз като една истниска ревла,се стърпях до нас,ама като се прибрах такъв рев му ударих ,че не е истина.Много ми легна на сърцето това животно,но поне е в София и ще ходя да си го виждам.Знам,че всичко е за негово добро и се радвам,че всички ние му дадохме шанс!