Dog.bg Форуми : Видяно Чау Чау !!!

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (5 Страници) +
  • « Първа
  • 3
  • 4
  • 5
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Видяно Чау Чау !!! Видян изгубен Чау Чау в района на Красно Село

#81 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 14 March 2010 - 12:23 AM

Цитат(grima @ Mar 14 2010, 12:08 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(Furia_S @ Mar 13 2010, 11:11 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(d-r Bobadova @ Mar 13 2010, 11:07 PM) <{POST_SNAPBACK}>
съжалявам, че казах, че момичетата се радвали на осиновяването. Никой не е предявявал претенции кой къде ще ходи, прсто се зарадваха импулсивно... както и да е... Съжалявам, че се опитах да окуража Ия, че хората тук й се възхищават за това, което направи за кучето. Съжалявам, че й казах, че хората са се радвали, че нещата са достигнали щастлив край

Хората, които искаха да окуражат Ия, биха могли да я подкрепят през цялото време, а не да я игнорират.

Аз пък съжалявам да видя че хората, които са само й възхищавали, с нищо не са й помогнали.

Извинявам се предварително на Ия и на Чуй, че ще напиша това, НО
Фурия С, просто прецака щастливия край на темата...
Сори, ама не те разбирам, честно!
Това, че хората не са помогнали финансово, не означава, че не са били съпричастни към конкретните нуждаещи се, в случая Чуй и Ия! Всички ние бихме искали да помогнем финансово и морално, и изобщо всячески на всички нуждаещи се животинки! Уви, това е невъзможно! Всеки тук помага на едно, две и повече животни в беда и въпреки това помага и на други.
Просто тази горчилка тук, в момента на щастливия край, не беше нужна!
Не очаквам да ме разбереш, Фурия С.
Пожелавам здраве на Чуй и много грижовни стопани! На ия rc_036.gif за това, което направи за кучо!

Аз не съм участвала в историята с очаквание за щастлив край.
не съм тук и за розови щастливите крайчета, ихх, колко сте сладки:-))

Що не дойде да участваш, и що не дадеш някой лев та да съдиш кой кого е прецакал в розовият сироп на поредната лигава история?

Фурията е развалила хепи-енда.
Децата са нещастни.
Каква прелест.
User's Signature

Чау - кучето, близнало небето...

#82 Потребителят е офлайн   Veronika13 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 14 March 2010 - 12:39 AM

Цитат
Що не дойде да участваш, и що не дадеш някой лев та да съдиш кой кого е прецакал в розовият сироп на поредната лигава история?

Смятам тона и изказванията Ви за неуместни. Хубаво е човек да се информира за това, кой стои насреща и какво прави и е направил за животни в нужда.
Също така смятам, че е личен избор да се помогне на дадено животно, а не задължение.
User's Signature

Качена снимка

#83 Потребителят е офлайн   tey4e Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Ветеринарен лекар

Публикувано: 14 March 2010 - 12:44 AM

Фурия С,не си права!Просто не мога да повярвам,че пишеш такива неща.Първо,безмислената нападка срещу д-р Бобадова,а после и срещу Грима?!?!?Наистина развали темата.Тук всички са добронамерени,хората са искали да видят нещо хубаво,а ти си правиш грешни изводи. ea_103.gif
Поздравявам,всички,благодарение на които този пухчо има дом! rc_036.gif
User's Signature

In memoriam
Качена снимка
За да си човек,бъди му приятел!

#84 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 14 March 2010 - 12:58 AM

Цитат(Veronika13 @ Mar 14 2010, 12:39 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат

Смятам тона и изказванията Ви за неуместни. Хубаво е човек да се информира за това, кой стои насреща и какво прави и е направил за животни в нужда.
Също така смятам, че е личен избор да се помогне на дадено животно, а не задължение.

Тона ми, който не познавате от преди години за спасяването на Чау Чау още от бая години, няма как да го знаете. Нищо чудно.
Аз още тогава усетих че спасителките са изградили един вид каста на кучеизбраните. И съм повече от неприятно изненадана да разбера че този психологически синдром ме е застигнал и в България.

Как смеете да ме срамотвате, при условие че пръст не сте си мръднали за да лекувате-хранете-намерите дом на това нещастно старче?

Деца, от 98-ма съм интернета и не можете да ме уплашите с глупости и транспоранти.
User's Signature

#85 Потребителят е офлайн   tey4e Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Ветеринарен лекар

Публикувано: 14 March 2010 - 01:07 AM

Тук няма правило,което да гласи,че всеки трябва да помага за всяко животно изпаднало в беда.Или пък правило,според което,който не е дал пари или друг вид помощ,няма право да пише в темата?!?!?!Не мисля също,че някой цели да те уплаши с каквото и да било,не приемай така навътре нещата,след 5 дни всички ще забравят за това.
Темата все пак,не е за това да си изливаш гнева някъде.
Дано не се налага Бушката да заключва тема,която е в Разкази с чуден край.Това май не се е случвало досега.
User's Signature

In memoriam
Качена снимка
За да си човек,бъди му приятел!

#86 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 14 March 2010 - 01:15 AM

Цитат(tey4e @ Mar 14 2010, 01:07 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Тук няма правило,което да гласи,че всеки трябва да помага за всяко животно изпаднало в беда.Или пък правило,според което,който не е дал пари или друг вид помощ,няма право да пише в темата?!?!?!Не мисля също,че някой цели да те уплаши с каквото и да било,не приемай така навътре нещата,след 5 дни всички ще забравят за това.
Темата все пак,не е за това да си изливаш гнева някъде.
Дано не се налага Бушката да заключва тема,която е в Разкази с чуден край.Това май не се е случвало досега.

Не ме плашете с Бушката, м?

Да бяхте помогнали през цялото време за сериозното помощно осиновяване, ако го имаше, както го знае много балалайката.

Ае ся и Бушката ви е виновна?
Прелестни сте.
User's Signature

#87 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 14 March 2010 - 01:27 AM

Да мажем? Не можем да спрем? Ок, явно ти е специалитет.

Цитат

Цитат
Как смеете да ме срамотвате, при условие че пръст не сте си мръднали за да лекувате-хранете-намерите дом на това нещастно старче?

Цитат
Да бяхте помогнали през цялото време за сериозното помощно осиновяване, ако го имаше, както го знае много балалайката.

С какво право държиш сметка на когото и да било защо не е помогнал, защо не бил платил, защо не бил питал/писал? Знаеш ли изобщо кого нападаш? С какво основание? И на какво отгоре, на фона на стотиците за които става дума в този форум и за които тези, които нападаш помагат толкова, че си нямаш идея?
Седя и гледам ей така ud_009.gif

п.п.
Цитат
и-нет комуникацията понякога ме изненадва хехе
чухме се, разбрахме се

Ясно мога да прочета и разтълкувам написаното. Не инет комуникацията е проблема в случая.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#88 Потребителят е офлайн   Veronika13 Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 14 March 2010 - 01:37 AM

Цитат(Furia_S @ Mar 14 2010, 12:58 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(Veronika13 @ Mar 14 2010, 12:39 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат

Тона ми, който не познавате от преди години за спасяването на Чау Чау още от бая години, няма как да го знаете. Нищо чудно.
Аз още тогава усетих че спасителките са изградили един вид каста на кучеизбраните. И съм повече от неприятно изненадана да разбера че този психологически синдром ме е застигнал и в България.

Деца, от 98-ма съм интернета и не можете да ме уплашите с глупости и транспоранти.

Не знам какво точно в поста ми предизвика реакцията Ви. Не Ви срамотвам, както Вие се изразихте. Опитах да Ви кажа, че grima помага на изключително много бездомни и нуждаещи се животни, но това го знаят САМО хората, които наистина се интересуват от съдбата им.

И това, че не съм направила нищо за старчето, не ме лишава от правото да се радвам на щастливата развръзка на историята му.

User's Signature

Качена снимка

#89 Потребителят е офлайн   lizka Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 14 March 2010 - 01:42 AM

Аз изчетох цялата тема и не видях някъде да се споменава, че има нужда от финансова помощ за каквото и да било. Ще ме извинявате, но при наличието на толкова нуждаещи се жияотни и хора които срам не срам са решили да си кажат, че иамт нужда от помощ, нали не мислите, че трябва на всяка тема да ходим и да питаме "А от пари имате ли нужда"
User's Signature

Качена снимка

#90 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 14 March 2010 - 01:44 AM

Следващия път, когато имаме нужда от вас, не идвайте на предаването на новото семейсто, като на абитуриентския, м? А елате като имаме сериозна работа. Преди, демек. Като за изпити. Може ли?
User's Signature

#91 Потребителят е офлайн   JennyB Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 March 2010 - 02:01 AM

Цитат(Furia_S @ Mar 14 2010, 01:15 AM) <{POST_SNAPBACK}>

Ае ся и Бушката ви е виновна?
Прелестни сте.

Аз внимателно изчетох темата, но не видях някъде да се иска помощ? Иа rc_036.gif се е включила много бързо в разноските за куч, всеки друг е помогнал с каквото може, когато може... въобще, човек остава с впечатлението, че организацията е била желязна - каквато е в малко теми тук... Браво, хора, за мигновената ви реакция и за големите ви сърца! Куч ще ви помни винаги. wub.gif И нагръдника ще помни, и такситата, и сандвичите, и миризмите на спасителките си, и всички други неща, за които не е и подозирал!

Много малко кучета в този раздел имат същия късмет като него - някои с месеци чакат накой лев за храница, за операцийка... но и техният ден идва. Но не и толкова бързо. Защото хората тук не са милионери, а така би им се искало да бъдат! Но когато вземат заплата, всеки отделя за някъде, всеки помага. С каквото може.

Моля ви, недейте така! Нека доброто да остане добро и красиво. Нали най-важното е, че куч вече има дом. НИЩО друго не е важно!

П.П. Една история от детството ми. За мен тя се е превърнала в притча, защото се е запечатала като ярък момент. В малките класове бяхме, а тогава водните боички бяха кът (соц. дефицит), а и бяха с различно качество от сегашните. Все се падаше рисуване да имаме последен час. И за да не си изпоцапаме учебниците, налагаше се да носим до вкъщи боите си на ръце - отворени и все още пълни с вода. Един дъждовен ден се прибрах вкъщи с два чифта бои в двете ръце - моите и на приятелката ми - беше си ги забравила. Аз вървях абсо-лютно бясна под дъжда, със заети ръце с боички, които се плискаха в различни цветове, аз (малко дете) маневрирах между локвите и внимавах да не се олея с боите, вода се стичаше по мен, абе - гадна работа. Влязох вкъщи и хвърлих с ярост всички бои на първата попаднала ми маса: "Тая глупава Цвета, как можа да си забрави боите беее!!!" Тогава майка ми, вълшебно разбрала каква е работата, ме хвана за раменете, погледна ме право в очите и каза само това: "Когато помагаш, ще го правиш с усмивка! И никога, ни-ко-га няма да показваш, от какво си се лишила, за да помогнеш. Всичката другата, яростната помощ всъщност не е истинска. Преглътни си яда и се усмихни, радвай се за това, което си направила!"

Аз винаги ще помня тези думи (и понякога ми се налага да си ги повтарям наум).

Надявам се и вие да преглътнете горчилката, ако ви е останала такава, и да се радвате на благородната си постъпка! Не си губете хубавата енергия в негативните емоции...

#92 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• Pretty Girls in your city for night
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Изгонени
  • Interests:discussion
Публикувано: 14 March 2010 - 02:19 AM

Връщам се аз от купон и радостна от щастливият ден и какво да видя война ud_009.gifИ кога съм искала от някой нещо.Предпочитам да дам от колкото да взема и далеч не държа някой да ми сваля шапка,не съм го направила за това или заради някой.А за себе си ,защото ми харесва и според мен така е правилно.И най вече мечето да си изживее старините добре.Вие не помагате ли заради това.И повече ме вълнува дали ще се разбира със стопаните си, а не кой какво е дал и за кого.

#93 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 14 March 2010 - 09:46 AM

Бушка, знам много добре на кого говоря - на кастата. Ако този пес беше някакъв безпороден от строежа, повече от сигурна съм че много повече народ щяха да се отзоват за да помагат.
Да мажа на мен ми е специалитет? Айде няма нужда, когато пращах пари в Москва за спасяване на изгубени и изхвърлени чаувци виждах абсолютно същата реакция от към група хора, загрижени за бездомни. И, за мое най-голямо неприятно учудване, историята се повтаря и тук.

като се молех тук да ме упътят към хората, координиращи осиновяване на кучета в чужбина ни звук ни стон, само едно мнение бе - не се отчайвайте. Нали докторката каза че темата я четоха бая народ? Що никой не написа - така не става, така не се търси нов дом, кучето няма шанс, така и така, давайте го по друг начин.
Бяхме пратени в шеста глуха да се оправяме, добре че Ия намери хора за дядката, тия дни й звънях да я питам дали има резервен вариант, защото абсолютно никой около мен не го искаше тоя нещастник.

С какво е виновен тоя, че се е родил чау-чау? Нали пак е куче, мамка му, изхвърлено и нещастно. Повече шансове ли е имал? Ако е било така - нямаше да е изхвърлен, а като е бил изхвърлен щеше веднага да е прибран и нямаше да скита близо два месеца през зимата та да яде боклуци. Че домашно изхвърлено куче има в пъти, в много пъти по-малък шанс да оцелее навън - това е повече от ясно.

Защо е този странен криворазбран расизъм - породисто куче било имало повече шанс, хората от породата щяли да се погрижат?

Ами представете си че утре (а аз съм почти убедена, че тази история с изхвърлени чаувци тепърва в самото начало, като ги гледам други породисти нещастници) в клиниката стационара ще е препълнен? И поредно нещастно мъжко е на улицата? Аз не мога да доведа за временно гледане у дома мъжко - ще стане кланица, моя крокодил няма да приеме друг мъжки.
ТОГАВА какво правим? ИЯ да не е банка, та да плаща от джоба си престоя по хотелите, че и с бездомници се занимава в нейния район.
Няма нужда да се фръцкате обидено - защото по начина, по който са представени нещата в тази тема цялата ситуация изглежда доста неприятно.
И след това Фурия ви е виновна, задето е развалила купона.

Ха!

Пак е куче, пак е в беда, пак имаше нужда от помощ.
Аз за себе си изводи направих, пък вие се обиждайте колкото си щете.
User's Signature

#94 Потребителят е офлайн   lillis Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 14 March 2010 - 11:21 AM

Чудесна новина,мечокът има дом.Пожелавам му да радва новите си стопани и ако изпратят някоя снимка,ще е хубаво и ние да видим.IA---,ти направи най-доброто за косматко wub.gif ,това го видяхме всички,които се вълнувахме от съдбата на поредното изхвърлено домашно куче.

#95 Потребителят е офлайн   ansf Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 14 March 2010 - 12:22 PM

Цитат(Furia_S @ Mar 14 2010, 07:46 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Защо е този странен криворазбран расизъм - породисто куче било имало повече шанс, хората от породата щяли да се погрижат?

ТОГАВА какво правим? ИЯ да не е банка, та да плаща от джоба си престоя по хотелите, че и с бездомници се занимава в нейния район.
Няма нужда да се фръцкате обидено - защото по начина, по който са представени нещата в тази тема цялата ситуация изглежда доста неприятно.
И след това Фурия ви е виновна, задето е развалила купона.

Ха!
Пак е куче, пак е в беда, пак имаше нужда от помощ.
Аз за себе си изводи направих, пък вие се обиждайте колкото си щете.

Единствената реагираща рязко тук извинявай, но за мен си ти.
Надявам се да прочетеш следващите редове и да ме разбереш правилно.

1. Никъде в темата не е поискана парична помощ.
2. При непоискана такава, потребителите не пият хапчета за познаване - има още супер много теми за животни в нужда - логичното е, че очевидно Вие се оправяте, единтвеното което остава е да се дава кураж.
3. ИЯ не е банка, но пак казвам не е поискана помощ - освен това човек взима животно с надеждата да му се помогне, а не със задължението, че от форума ще му пратят пари.
4. Не са ви дадени данни за заминаване за чужбина според мен, защото малко след това вече имаше развръзка, че може би кучето има дом.
5. Няма никакви расистки нотки - породисто или не - макар, че ако кучето не беше породата, която ако разбирам сама, вие притежавате - щеше ли Ви направи впечатление?
6. Пускайки тук тема се потребителите се старая при поискана помощ да помагат, да подкрепят попечителя и да се радват заедно с него - не виждам нищо грешно в това, че други потребители са искали да видят хубав край на историята.
В крайна сметка това не е състезание и не мисля, че се делигират права човк да се радва, само ако е дал пари.

Успех на дедото!

#96 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 14 March 2010 - 01:35 PM

ansf
Извинена си:-))
Имам обяснение за резкия ми тон - тази история нито е първа, нито е втора, която наблюдавам при бездомните кучета - преди да ги наплодят чаувци в такова количество, че да ги изхвърлят у нас, помагах с пари за изхвърлените в чужбина.
Предубеждението че породисто куче има по-големи шансове за помощ и задомяване е колкото разпостранено, толкова е устойчиво и супер-вредно.
Един месец преди да се разбере за този дядка имаше тема в под-форума за чау за подаряване на 3-годишна женска: на хората им се е родило бебе и са разкарали кучето. Не са го изхвърлили, слава Богу, а са го дали на добър човек, който влезе да потърси помощ в задомяването - първо го е обявил за продан защото си е мислил че като даде човек пари, ще се грижи по-добре, но после се е отказал и просто му търсеше добри стопани.
Точно поради заблудата че чау-чау всеки ще го вземе кучето престоя при него 2 месеца. Добре че човека е кучкар и не я е дал на кандидат-стопанин, който е признал че я иска за по-нататъшен разплод.
Следващото куче може и да не извади такъв късмет.

Относно другите кучета от бездом - питам всичките ми познати и за кокери и за метис на долматин за които прочетох тук.
Никой не ги иска, уви.
Мила жена с дакел, приятна и отговорна стопанка - дай Боже на всяко куче да случва на такива стопани - също не ги ще, и ме успокои със "обнадежваща" реплика:
- Нали са породисти, все ще ги вземе някой.

Тъй-тъй, ако беше толкова лесно това...

тази заблуда изигра лоша шега неведнъж и не дваж не на едно куче. Излиза следното - много по-големи шансове има клепоушко пред блока след строежа, отколкото породисто куче, което в пъти по-непригодено към живота на улицата. Очертава се още по-тъжна ситуация, както е станало на времето на сайта Пес и Кот в Русия: организираха се служби по спасяването на определени породи, а мен точно от това ме е страх, признавам, от подобно разцепване и делене. Че делене на тез онези вече е факт в България - в това се убедих. Извод, който правя не е много весел, ама никак.

След снощния разговор по телефона с докторката разбрах че момичета от "Без дом" не са дошли специално за изпращането на куч, а аз от четенето на тази тема останах точно с това погрешно впечатление.
И, понеже вече съм го виждала и друг път това, когато хората, не свършили грам работа, идват за предаването в ново семейство като за парад, ги обвиних в същото.
Сбърках, подведена от многото подобни ситуации, така че поднасям моите извинения на хората, които са го отнесли незаслужено:-))

Само че отношението ми към новоочерталата се ситуация относно това делене породисто-безпородно не се променя, ама никак.

Относно "обръщане на внимание" мога да отговоря следното: кастрирала съм бездомни за моя сметка за да спра това безумно размножаване, което ставаше около нас, но докато изхвърлят и породисти, кой ще ги ще?
Гледала съм безпородни кучета, не съм се срамувала от това, сега имам чау - и не смятам че трябва да се притеснявам от факта че съм фен на тази невероятна порода. Пак е куче в крайна сметка.

User's Signature

#97 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• Pretty Girls in your city for night
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Изгонени
  • Interests:discussion
Публикувано: 16 March 2010 - 06:11 PM

Като изчетох внимателно всичко тук много се зарадвах ,че не съм споделяла и друг път съдбите на кучета с които съм се захващала.Представям си какво щеше да има и за тях dry.gif .И как щеше да се опорочи и тяхният разказ с чудесен край.Изчаках два дни за да пусна пост тук,защото се познавам и нямаше да се хареса на никой.СЪЖАЛЯВАМ, но това е простата истина и всеки чел и писал тук щеше да реагира ,като мен.
Много интересно защо съм спомената във всеки пост по въпрос който дори не съм споменавала .Къде видяхте да искам пари от някой или да се жалвам че няма да се справя.Тук един потребител беше споменал ,че имал усещането ,че организацията била желязна.Е дано не прозвочи грозно и егоизтично но се гордея с това.И не само тук.Радвам се че мога да се справям във всякакви ситоации, парично също. И зада престанат всякакви постове от рода на предишните, отново казвам и то в прав текс вече- Пари на никой не съм искала и не искам.Единствено сесе от форума чау чау ми е дала 50 лв и то на добра воля,след срещата на кафе .И добре че е така защото не обичам да давам отчет за каквото и да било та камо ли за пари, и да искам такъв също .Както се наложи.
Да отговоря и на теорията ,че ако беше не породен нямаше да му се обърне внимание- това е глупост.
Тук става въпрос не за порода,а за бивше домашно куче ,за което е убйство да живее на вън като бездомен.Камо ли от порода която познавам и обичам и знам как и се отразява не здравословният начин на живот дори в някой домове. В случая такова куче няма много шансове да живее дълго време на улицата. Горе долу е равносилно на бездомно да се социализира в дом. Това е горчивата истина и да себеси си го доказах в деня в който хванах Чуй, погребах безпороден бивш бездомен който така и не преживя факта че трябва да живее в двор и направи всичко възможно да се нарани.Дилемата му беше следната или отива в дом или ако остане на улицата заради постъпките си щяха да го ликвидират.
Знам ,че винаги ще има спор между любителите на породни и без породни, но когато става въпрос за живота на едно нещостно същество,защо не се оставят нападките на страна.Няма да се чувствам виновна че обичам породата чау чау и правя всичко възможно за нея , и ще правя.

Написах всичко това с надеждата ,че като ви разкажа за дядото няма да последват още няколко страници с постове които не се отнасят изобщо до неговото бъдеще в новото семейство.Все пак той е важният тук,нали така ,или се лъжа.
Сега Чуй или с новото име ЛЕО ab_041.gif постояно ходи след новата си стопанка.Не го изкъпаха първата вечер защото в новият дом има една лудетина-хъски която за норматив е унищожила всичко приготвено за него ab_041.gif Но той като по разумен и израмжал два три пъти и я сложил на място .Кротнала за радост на цялото семейство. стопанинът постояно ходи след жена си и и говори -виждаш ли това е куче не като твоята калпазанка ab_041.gif Е нашият мечо сноци е перфорирал носа на едното им дете ,което решило че и него може да целува като хъскито ab_041.gif В резултат Лео е изкъпан ,сресан и много е грухтял по време на процедурата .За незнаещите да кажа че това го умеят чаутата и го правят най вече от удоволствие ab_041.gif Даже по този въпрос ми звъняха новите стопани и ме питат.
-Издава някакви звуци като ръмжене ама не точно ,какво прави.
Аз отговарям- af_089.gif ми радвави се и се кефи ab_041.gif
-Боже?
Та такива ми ти работи .С две думи Лео е добре скоро ще ви кача снимки и ще ходя с него в парка, с моята меца естествено ab_041.gif Да обоздават заедно лудото хъски.

Извинявам се за грешките ,пиша от нов комп и като тръгна да ги радактирам ми трие всичко.

#98 Потребителят е офлайн   dora7511 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Interests:Фитнес,йога, източна литература,здравословен начин на живот...кучета и котки:)

Публикувано: 19 March 2010 - 12:16 AM

Фурия нещо си търсите с кой да се заяждате или нещо светът ви е крив.Или пък искате да изпъкнете още повече с това задомяване и да привлечете внимание.Не беше нужно да цапате така темата.Но най-важното е че куч вече има дом.
Останалите написаха достатъчно, но ще повторя:
Помощ не бе искана.
Никой не е длъжен да може да помогне.
Това не пречи да е съпричастен и да следи развитието, както и да се радва че сте довели тази история до успешен край.
Никой не е оспорвал решенията ви за осиновители или пък е искал или се е месил в това .
Никой не е дошъл като на бал, нито специално заради вас.Жива случайност беше и се зарадвахме истински.
Не малък процент от спасяваните кучета тук СА породисти, никой от нас не е расист в това отношение.
Явно вие сте искали да си оберете лаврите и това ви е много по-важно и се подразнихте от чуждо внимание.
Когато нещастна душа бъде излекувана и задомена за мен това е най -важното, а не лаврите.И обикновенно не ме дразни,когато и другите около мен се радват за постигнатото.

Изобщо не ви познавам, както и вие нас, но ни обиждате с лекота .
От къде тая злост и жлъч?
User's Signature

Качена снимка

#99 Потребителят е офлайн   blueocean Икона

• Терористка
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 March 2010 - 01:19 AM

Мисля, че няма нужда повече да се раздухват нещата. Важното е че мечето си има дом и е щастлив там. Важното е и осиновителите да са доволни от новите стопани. Кой какво приел и защо - да си остане назад. Важното е, че темата е в готиния раздел :)
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

Качена снимка

• (5 Страници) +
  • « Първа
  • 3
  • 4
  • 5
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни