Като изчетох внимателно всичко тук много се зарадвах ,че не съм споделяла и друг път съдбите на кучета с които съм се захващала.Представям си какво щеше да има и за тях

.И как щеше да се опорочи и тяхният разказ с чудесен край.Изчаках два дни за да пусна пост тук,защото се познавам и нямаше да се хареса на никой.СЪЖАЛЯВАМ, но това е простата истина и всеки чел и писал тук щеше да реагира ,като мен.
Много интересно защо съм спомената във всеки пост по въпрос който дори не съм споменавала .Къде видяхте да искам пари от някой или да се жалвам че няма да се справя.Тук един потребител беше споменал ,че имал усещането ,че организацията била желязна.Е дано не прозвочи грозно и егоизтично но се гордея с това.И не само тук.Радвам се че мога да се справям във всякакви ситоации, парично също. И зада престанат всякакви постове от рода на предишните, отново казвам и то в прав текс вече- Пари на никой не съм искала и не искам.Единствено сесе от форума чау чау ми е дала 50 лв и то на добра воля,след срещата на кафе .И добре че е така защото не обичам да давам отчет за каквото и да било та камо ли за пари, и да искам такъв също .Както се наложи.
Да отговоря и на теорията ,че ако беше не породен нямаше да му се обърне внимание- това е глупост.
Тук става въпрос не за порода,а за бивше домашно куче ,за което е убйство да живее на вън като бездомен.Камо ли от порода която познавам и обичам и знам как и се отразява не здравословният начин на живот дори в някой домове. В случая такова куче няма много шансове да живее дълго време на улицата. Горе долу е равносилно на бездомно да се социализира в дом. Това е горчивата истина и да себеси си го доказах в деня в който хванах Чуй, погребах безпороден бивш бездомен който така и не преживя факта че трябва да живее в двор и направи всичко възможно да се нарани.Дилемата му беше следната или отива в дом или ако остане на улицата заради постъпките си щяха да го ликвидират.
Знам ,че винаги ще има спор между любителите на породни и без породни, но когато става въпрос за живота на едно нещостно същество,защо не се оставят нападките на страна.Няма да се чувствам виновна че обичам породата чау чау и правя всичко възможно за нея , и ще правя.
Написах всичко това с надеждата ,че като ви разкажа за дядото няма да последват още няколко страници с постове които не се отнасят изобщо до неговото бъдеще в новото семейство.Все пак той е важният тук,нали така ,или се лъжа.
Сега Чуй или с новото име ЛЕО

постояно ходи след новата си стопанка.Не го изкъпаха първата вечер защото в новият дом има една лудетина-хъски която за норматив е унищожила всичко приготвено за него

Но той като по разумен и израмжал два три пъти и я сложил на място .Кротнала за радост на цялото семейство. стопанинът постояно ходи след жена си и и говори -виждаш ли това е куче не като твоята калпазанка

Е нашият мечо сноци е перфорирал носа на едното им дете ,което решило че и него може да целува като хъскито

В резултат Лео е изкъпан ,сресан и много е грухтял по време на процедурата .За незнаещите да кажа че това го умеят чаутата и го правят най вече от удоволствие

Даже по този въпрос ми звъняха новите стопани и ме питат.
-Издава някакви звуци като ръмжене ама не точно ,какво прави.
Аз отговарям-

ми радвави се и се кефи
-Боже?
Та такива ми ти работи .С две думи Лео е добре скоро ще ви кача снимки и ще ходя с него в парка, с моята меца естествено

Да обоздават заедно лудото хъски.
Извинявам се за грешките ,пиша от нов комп и като тръгна да ги радактирам ми трие всичко.