Аз ли само започвам да си мисля, че хората ходят на изложби, за да снимат наслуки и със затворени очи?! Защо другарите сърби ще излязат ЕДИНСТВЕНИТЕ на тази изложба, на които им е хрумнало да снимат БИС-овете и да направят ХУБАВИ снимки, та и им стигнало време да ги публикуват?
Извинявайте, ама от изложба на изложба все по-трагични стават снимките, а това конкурси да се снимат - забравете...
Извън тая тема - да се похвалим...
На 20-ти Junior R.BIS получи Блек Болкан Лайън Горячее Сердце, черен териер, известен у дома като Маскот. Сестра му Блек Болкан Лайън Гордая Княжна Ева стана най-добра млада женска от породата.
На 21-ви съответно Ева спечели Junior BOB и се класира 4-та в конкурса за Junior BIS.
И за двете постижения тимът на "Блек Болкан Лайън" благодари сърдечно на Пламен Бачовски!
На 21-ви се състоя и изложбеният дебют на сибирското хъски Вабанк Пайтън, Монти Нарниян, който стана Puppy BOB и се класира 3-ти в конкурса за Puppy BIS. За което тимът на "Вабанк" благодари не по-малко сърдечно на Ангелина Божкова!
определено сърбите са на съвсем друго ниво ,да не почвам с обстановката и т .н.относно снимките ,лично аз ходя на участие в тези изложби ,и ако 5мин. ми останат ръцете свободни се опитвам и да снимам нещо ,доколкото мога.мисля ,че въпроса ти трябва да е отправен към БРФК или др.организация която да осигури проф.фотограф и дори резултатите от всяка изложба да са на снимков материал в сайта им..
Ако сте забелязали в сайта на БРФК от минала та изложба насам вече качват снимки на победителите.................а що се отнася до нас с непрофесионалната техника....как да снимам при такова ужасно осветление като знам, че нищо няма да стане като хората...............за това гледам както аз така и другите сме снимали моменти от изложбата които са ни впечатлили и сме могли да направим по добри снимки.......Нека по добре се радваме че и тези снимки имаме и да им се насладим..........АЗ БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ДРЪЗНАЛИ ДА НАПРАВЯТ СНИМКИ ПРИ ТАКОВА ОСВЕТЛЕНИЕ