Фотогалерия на нашите сладури 2 Секънд едишън

Публикувано: 20 October 2010 - 11:10 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!

Публикувано: 22 October 2010 - 08:26 PM
						Извинявам се, че пускам 2 пост, но качих снимки на Тоби от телефона   Той става все по-луд - Яде глина! Имам една фигурка, която правих преди време и я бях изкарала за малко и докато се обърна Тобчо вече я беше захапал. Страшно лаком е, яде си гранулите за 10 сек
  Той става все по-луд - Яде глина! Имам една фигурка, която правих преди време и я бях изкарала за малко и докато се обърна Тобчо вече я беше захапал. Страшно лаком е, яде си гранулите за 10 сек   Тааа, ето снимките
  Тааа, ето снимките  Едно сладко съседче
Едно сладко съседче

Той става все по-луд - Яде глина! Имам една фигурка, която правих преди време и я бях изкарала за малко и докато се обърна Тобчо вече я беше захапал. Страшно лаком е, яде си гранулите за 10 сек
  Той става все по-луд - Яде глина! Имам една фигурка, която правих преди време и я бях изкарала за малко и докато се обърна Тобчо вече я беше захапал. Страшно лаком е, яде си гранулите за 10 сек   Тааа, ето снимките
  Тааа, ето снимките  Едно сладко съседче
Едно сладко съседче

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +