Обезобразени от садист бебета кучета Живи, но търсят спешно дом
Публикувано: 27 January 2010 - 07:49 PM
и колко кучета ще приемат в Бон всичките или само нарнените?
Прибрани са 5 кучета.2 са при нас ,а останалите ги гледа една жена срещу заплащане.Има още 2 на улицата,но се крият и не можем да ги хванем,много са стресирани и уплашени.Все още преговаряме с Бон и евентуална едно ще замине за Авсрия директно за осиновяване.
Публикувано: 27 January 2010 - 08:55 PM
Ако да, няма ли начин да се хванат? Те трябва да са първите прибрани и обгрижени.

Публикувано: 28 January 2010 - 01:31 PM
Колко мъка има на тоя свят

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза
Публикувано: 28 January 2010 - 01:41 PM
Ако да, няма ли начин да се хванат? Те трябва да са първите прибрани и обгрижени.
Едното от тях е с нарязани уши.Ужасно наплашени са,всеки ден се опитваме да ги хванат,но само с появата ни,те се крият в едни тръби.Освен това е подадена жалба от блок 80,кв.Мусагеница,че кучетата им пречат и Екоравновесие смята да направи акция там.Тяхна практика е заловените малки кученца да биват убивани,тъй като на ловците за всяко едно куче се заплаща по 8лв!!!ПИШЕТЕ ЖАЛБИ В СТОЛИЧНА ОБЩИНА И ЕКОРАВНОВЕСИЕ!!!!Те грубо нарушават Закона за защита на животните като прибират кастрирани кучета и убиват малки бебета!!!
Публикувано: 28 January 2010 - 02:02 PM
Източник: http://www.znam.li/P...?evntid=1171799
Коментарите, мисля, са излишни.
Публикувано: 28 January 2010 - 02:03 PM
Мусагеница казвате? Кученцата там ли са?
Там са!
С такива неща не се шегува,щом съм го заявила,значи съм сигурна в тази информация,ако не вярвате може сами да се убедите като отидете в Сеславци.От много години се занимавам с бездомните кучета и сме свидетели на още по-ужасни неща...За жалост нямаме пари да наемем частен детектив и да докажем жестокостите,които се случват там.След всяко мое посещение в Сеславци,с цел измъкване на неправомерно прибрани кучета,за които плащаме от собствения си джоб,не мога да спя със седмици.Не пожелавам на никои да вижда и да знае нещата,които се случват на затворени врати...
Публикувано: 28 January 2010 - 02:19 PM
Публикувано: 28 January 2010 - 02:27 PM
Затова и апелирам към всички да пишат жалби!!!На мен ръце не ми останаха от писане,но един или двама няма да бъдат чути,но 10,20,50 жалби вече променят нещата.В момента се предоставя случай,за който може да се пише
Публикувано: 28 January 2010 - 02:28 PM
Публикувано: 28 January 2010 - 02:29 PM
Когато ги обливат с ледено студена вода,да повярвяйте ми на сигурна смърт са!!!И когато изтекат 14 дни и не се намерят осиновители,единственото сигурно за тях е смъртта!!!Както казах,при затворени врати положението е много по-различно
Публикувано: 28 January 2010 - 02:37 PM
Източник: http://www.znam.li/P...?evntid=1171799
Коментарите, мисля, са излишни.
Явор,за съжаление хората не са запознати с жестоката истина!
Нека действаме,стига сме кометирали
Публикувано: 28 January 2010 - 02:41 PM
Публикувано: 28 January 2010 - 02:43 PM
Съжалявам, но не вярвам, че се избиват кученца в Сеславци. И никой от доброволците не облива кучетата с ледена вода, ако обичате. Не ми казвайте, че не съм запозната с жестоката истина. Моля.
Кученцата умират там ОТ БОЛЕСТИ.

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835