Нанук - търси нейните Хора
Публикувано: 30 January 2010 - 11:34 PM
Късметлия ще е този, който успее да се пребори за нея.
Публикувано: 01 February 2010 - 10:23 AM

да защото мадамате е й чешит
и си трябва подход
определено приемно семейство ще и се отрази добре
като не я виждам цяла седмица и в съботите е тегаво положението, а в неделя и мед и масло
снимки по-късно
Публикувано: 01 February 2010 - 11:03 AM
Дори да не сте гледали куче и ако наистина тя е Вашето куче няма да задавате такива въпроси.
Моите кучета станаха апартаментски вече възрастни и с почти напълно неизвестно минало. Не съм проучвала характерите им, имат ли здравословни проблеми, как се държат с хора или животни, пътуват ли в кола, ... и т.н. Дори възрастта не беше пречка. Просто решихме и станаха наши. Такива, каквито са! Нашите кучета! Едното - овчарско от село, второто - бившо домашно, третото - уличен мачо. За последния, нарочен за агресивен, единствено ме притесняваше какво ще го правя при служебните си пътувания.
Мисълта ми е, че ако тя е Вашето куче няма да ви притесняват и ще се справяте с всички нововъзникнали проблеми. Защото тя е Вашето куче!
Публикувано: 01 February 2010 - 11:11 AM
?!? Ей така от незадаване на въпроси стават белите с натирени на улицата кучета. Аз пък бих казала: Питайте, за да няма рев после...

We make a Living by what we get... We make a Life by what we give...
Публикувано: 01 February 2010 - 11:30 AM

Must Love Dogs. Must Care. Must Share.

Публикувано: 01 February 2010 - 11:42 AM

а поне с това, че е чешит и без друго инфо за няколко дни - доста ще отпаднат
Публикувано: 01 February 2010 - 11:59 AM
?!? Ей така от незадаване на въпроси стават белите с натирени на улицата кучета. Аз пък бих казала: Питайте, за да няма рев после...
Щом всички мислите така, значи чешитът съм аз!

А моите кучета са късметлии!
Само жалко, че мястото ми е малко. Пък и пренаселено.
Тя е красавица!
Публикувано: 01 February 2010 - 12:05 PM

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 01 February 2010 - 12:14 PM
Нанук не е в приемен дом, в домашна обстановка, където някой да може да я наблюдава дали дава знак, че има някакъв зор или не, просто като й дойде музата и си свършва каквото си има нужда...
Нанук за съжаление се намира на хотел. Това е положението за момента.
Можем само да предполагаме, че има навици, т.к. започваме все повече да се убеждаваме, че някога (може би доста време е минало оттогава) е била домашна.
Относно това, че е чешит... Ами това е наистина много точно определение за нея - отново вземайки предвид, това, че ние я виждаме само събота и неделя.
Не искам да изпадам в подробности, това ще го направи Анук, но мога да кажа накратко:
На Нанук на пръво време й трябва приемен дом, в който да може да се успокои. Някъде, където ще има спокойствие и няма да се искат непрекъснато разни неща от нея. Трябва й време, да разбере, че не всички двукраки са идиоти, че има топлина и любов, както и редовно храна, вода, разходки и спокойни игри.
Нанук е куче с характер - това можем да кажем още сега. Тя е севернячка по душа - Ледената кралица, която обаче вътре в себе си е едно гушливо и мило дете.

Отново ще повторя, че най-доброто за момента би бил временен дом, в който Нанук да се отпусне. Тогава ще можем да кажем повече за навици, характер и особености.
Публикувано: 01 February 2010 - 07:51 PM
Публикувано: 04 February 2010 - 12:40 PM

Махатма Ганди
Публикувано: 04 February 2010 - 12:43 PM
Публикувано: 04 February 2010 - 12:43 PM
миииихихихи
Я да видим кой пише от чужд профиил..
Изгубен пише...вероятно е момче

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 04 February 2010 - 12:44 PM
Барсито от обявата е с две сини очи, а Нанук не.