Най-силното куче в света
Публикувано: 07 February 2010 - 12:37 AM
http://bg.wikipedia....%BA%D1%83%D0%BB
Публикувано: 07 February 2010 - 12:39 AM
http://bg.wikipedia....%BA%D1%83%D0%BB

ТОЛКОВА МНОГО ИДИОТИ - А ТОЛКОВА МАЛКО ПАТРОНИ !
Публикувано: 07 February 2010 - 09:19 AM
Ха,хахахахахахах,интересно като нямат мускули,как се движат.Може би искаше друго да кажеш?Или и ти не знаеш точно какво искаше да кажеш?

"Гробарю,когато копаеш гроба ми,нека бъде плитък,за да усещам дъжда."
Публикувано: 07 February 2010 - 09:25 AM
Глупости, веднага давам пример с приюта на МВР в Берковица, навремето като вкараха първите немци със свлечения задник и трябваше войниците да покриват норматив с тях, знаеш ли по колко кубинки отнасяха след 2 -рия километър. Та не знам какви са тия служебни кучета, дето ги запалваш с ритник.
Ако,пък разбрах нещо.Разбрах само че в МВР навремето,имало доста некадърни водачи.Които си ритали кучетата.И какво ощо има това с написаното в цитата.И даването за пример на методите в Берковица от комунизма е доста неактоален.Онова време е безвазвратно отминало и методите му също.

Публикувано: 07 February 2010 - 09:33 AM
Защо чакаш-пали и идвай-докарай и някое от твойте кученца да ги видимипък аз ще ти покажа мойте и какво могат-ако си поне на половина толкоз куражлия колкото из нета,ще тепусна да си пойграеш с тях!
Ще дойда,но каде?В Силистра е много общо казано.Пиши на лични ако искаш.
П.П.-Лелееее,как оспамих темата.СОРИ!!!!!

Публикувано: 09 February 2010 - 08:20 PM
Защо чакаш-пали и идвай-докарай и някое от твойте кученца да ги видимипък аз ще ти покажа мойте и какво могат-ако си поне на половина толкоз куражлия колкото из нета,ще тепусна да си пойграеш с тях!
Ще дойда,но каде?В Силистра е много общо казано.Пиши на лични ако искаш.
П.П.-Лелееее,как оспамих темата.СОРИ!!!!!
Да пиша на кого-на поредният анонимен-аз съм се представил и то не веднъж.Представи се,на лични поне и ще се уговорим!
Публикувано: 09 February 2010 - 08:29 PM
И обикновено такива като тебе не могат да имат доверие на кучето си в нито една ситуация извън къщи и без повод. Знаеш ли колко съм се нагледал.... Дай едно клипче да видим послушание, контрол, защита... при наличието на странични дразнители - животни, хора, автомобили.... и тогава дрънкай толкоз много. Аааа.. или ти можеш да покажеш друго... как виси на клона... ясно...
И кои сте вие,и как разбра какви кучета имам и за какво ги ползвам!
Искаш "на вързано"-нямаш проблем-само че ти лично ще се пуснеш-с две ръчички,без костюмче и ръкав на открито,а пък аз ще си контролирам кученцата без повод-пък да видим кой ще вземе парата,ЕРБАПЧЕ!
Публикувано: 09 February 2010 - 08:43 PM
Вместо да си ги мерите и заплашвате обичайте си кучетата бе хора и не се връзвайте на провокации. Какви са тези безумни намеци за агресия?
По-мъдрият със сигурност ще отмине с мълчание хапливите забележки. Чест прави, когато усетиш, че си минал границата да замълчиш и отстъпиш крачка назад, съзнавайки и поглеждайки отвисоко дребнавоста на ситуацията. Бъдете сигурни, че от негативни емоции и агресия, никой от двама ви няма да се почувства по-добре.
Публикувано: 10 February 2010 - 03:22 PM
:D
Къде беше темата за бисери ?
Публикувано: 06 May 2010 - 01:14 AM
Публикувано: 14 February 2011 - 11:01 PM
Айде момчета-стоп.Това,което започнахте хич не е добре
Виждате ли човек колко лесно може да се "пали"
Кучетата си не замесвайте,пък каквото искате със себе си го направете

Вход

Горе
Цитиране +