Фотогалерия и Представяне
Публикувано: 04 January 2011 - 01:46 PM
Тициано от 3 дни е при мен
Голяма радост е в къщи, толкова е готин и игрив... Постоянно се занимава с нещо-гризка, джавка и подскача
Учим се на разни неща. Името и командата "не" вече ги знае, но с ходенето до тоалетна на определено място ще ни трябва повечко време май. Много е гальовен, постоянно ходи след нас, а като го гушнем раздава целувки
Първата ми работа беше да му направя една фото сесия. Малко е несресан и рошавичък, но това не му пречи да си е сладур

А така спинкаме
...и една професионална, която Светлето е правила и ми е много любима

А така спинкаме

...и една професионална, която Светлето е правила и ми е много любима

Публикувано: 05 January 2011 - 05:48 PM
Еха, завиждам ви, че можете да излизате вън и да се радвате на снега. Ние още някой и друг ден ще трябва да прекараме в къщи, но после....
Снимките са страхотни! Много ми харесват коледните с елата. Аз моя не можах да го наснимам пред нея. Като се прибрахме в Сф тя съвсем беше окапала и трябваше да я изхвърля.
Разкажи за Бери в говорилнята-какъв е по характер, игрив ли е, слушка ли, прави ли бели?

Разкажи за Бери в говорилнята-какъв е по характер, игрив ли е, слушка ли, прави ли бели?

Публикувано: 15 January 2011 - 12:39 PM
Дори и аз виждам,че това кученце не е померан,повече прилича на малък шпиц с изключение на ушите. За померан ли Ви го продадоха?
п.с. Може и да греша,виждам,че живеете в Канада,там едва ли има такива мошенници и борси като тук,но на мен не ми прилича на помераните показани по горе.
п.с. Може и да греша,виждам,че живеете в Канада,там едва ли има такива мошенници и борси като тук,но на мен не ми прилича на помераните показани по горе.
Публикувано: 18 January 2011 - 02:51 AM
[quote name='evelina_pom' date='17 January 2011 - 01:07 AM' timestamp='1295254965' post='904547']
Бери изглежда чудесно,добре сте се справили с прическата,но и момчето си е хубаво :)
Благодарая! За прическата основен принос има Iva.paula, тя е фризьора, за което и благодарим!
Бери изглежда чудесно,добре сте се справили с прическата,но и момчето си е хубаво :)
Благодарая! За прическата основен принос има Iva.paula, тя е фризьора, за което и благодарим!