Желая на теб и приятеля ти много щастливи мигове с малкия Бруно!
Черни дундьовци търсят дом
Публикувано: 25 February 2010 - 10:19 AM
Желая на теб и приятеля ти много щастливи мигове с малкия Бруно!

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза
Публикувано: 25 February 2010 - 11:06 AM
Моля за намеса варненската група, да проверите дали е там малкото кученце и как стоят нещата. Телефона на Диди е - 0897 697160.
По въпроса за Алисия, вече знаем адреса и. Предлагам да се организираме тук във форума и да предприемем по законов път действия срещу това семейство. Да подадем жалби където трябва - прокуратура, РВМС и НАП. Мисля, че с дейността си за нарушили разпоредби, както от НК, така и от ЗЗЖ и данъчните закони.
Прикачени снимки

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 25 February 2010 - 11:55 AM
Готова съм да помогна с каквото мога в тази насока ! Нека доброто победи ...
Публикувано: 25 February 2010 - 01:25 PM
Това е адреса на семейството на Алисия:
Махнах адреса. Ако потребител не е изнесъл сам лични данни в нета, не мисля, че е коректно да се публикуват така. Едно е да се даде телефон в Черния списък, друго е адрес.
Важното е, че го имаш вече - ако някой иска да го ползва - може да те пита на лс.
мод

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 25 February 2010 - 05:44 PM
Но докога ще толерират измамниците? Тук цялото семейство са престъпници. И обещаха да дадах координати на човека, на когото са продали кученцето и в крайна сметка се покриха. Явно за тях 200 лв. са повече от всякакъв морал и възможни евентуални проблеми.

Публикувано: 25 February 2010 - 05:56 PM
Наистина ли мислиш, че този форуми и аз в частност като мод толерирам това?
п.п. Още един телефон - от стари обяви: 0888434420, тук.
Още един.0890101616
Име: Alisa Zarkova
E-Mail: kiss4eto14@abv.bg
Сайт: rottweiler.dir.bg

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 25 February 2010 - 06:25 PM
Според мен това трябва да се отнесе към данъчните, защото най-вероятно не издават документи от продажбите и не декларират доходи. Въобще да се пратят жалби и сигнали навсякъде. Дори може да се пише и на "Господари на ефира".

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза
Публикувано: 25 February 2010 - 10:51 PM
Публикувано: 26 February 2010 - 10:30 AM
"Който с цел да набави за себе си или за другиго имотна облага възбуди или поддържа у някого заблуждение и с това причини нему или другиму имотна вреда, се наказва за измама с лишаване от свобода до шест години."
Ето това е текста, по който днес ще подам жалба до Районна прокуратура - София. До обяд жалбата ще бъде готова. Всеки, който иска от свое име да подаде може да ми пусне на лични - мейл, за да му я изпратя, да я подпише и подаде.

Публикувано: 26 February 2010 - 10:33 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 26 February 2010 - 10:51 AM
Измама
Чл. 209. (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 10 от 1993 г.) Който с цел да набави за себе си или за другиго имотна облага възбуди или поддържа у някого заблуждение и с това причини нему или другиму имотна вреда, се наказва за измама с лишаване от свобода до шест години.
(2) (Изм. - ДВ, бр. 10 от 1993 г.) Който със същата цел използва заблуждението, неопитността или неосведомеността на някого и с това причини нему или другиму имотна вреда, се наказва с лишаване от свобода до три години.
(3) (Изм. - ДВ, бр. 103 от 2004 г., в сила от 01.01.2005 г.) В маловажни случаи по предходните алинеи наказанието е лишаване от свобода до една година или пробация.
Това е основния състав на Измамата. С цел да си набавят имотна облага те са ме въвели първо мен в заблуждение, а после и купувача на кутрето. Не е задължително аз да съм претърпяла имотна вреда. Може и другиму - купувача. Престъпление от общ характер - всеки може да съзира прокуратурата. Тези деяния се преследват от държавата, не задължително по тъжба на пострадалия.

Публикувано: 26 February 2010 - 11:18 AM

Публикувано: 26 February 2010 - 11:43 AM
Публикувано: 26 February 2010 - 04:53 PM

Публикувано: 28 February 2010 - 10:36 PM

Публикувано: 28 February 2010 - 10:55 PM
Мммм, не е ли по-добре първо тестове. Ако ги ваксинираш заразени, нямат никакъв шанс
Ако имаш съмнения за парво, по-добре не ваксинирай.

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg

Вход

Горе
Цитиране +