- (10 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Черни дундьовци търсят дом
Публикувано: 03 February 2010 - 12:55 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 03 February 2010 - 01:09 PM
Ако можете да направите снимки на дневна светлина ще е най-добре. Ако има нужда, може да се чуем и да дойда да ги наснимам!
Стискам палци да намерят бързо Своите Хора

Махатма Ганди
Публикувано: 03 February 2010 - 04:22 PM
Току що бях при семейство Дундьови

Може и да има нещо лабрадорско в тях, но от трето коляно нататък

Моля да ме извините за качеството на снимките, но това си беше един постоянно движещ се черен облак на фона на снежнобелия сняг... трудна работа за аматьор.

Махатма Ганди
Публикувано: 03 February 2010 - 05:03 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 03 February 2010 - 07:05 PM

Публикувано: 03 February 2010 - 08:24 PM
всички искаме да сме там!

ако можеше - трябва незабавно да преустроим този форум на спедиторска агенция и само да слагаме транспортни етикети на мъниците с името на дестинацията!

и на мен понякога ми се приисква да имаше някаква панацея - без значение дали ще се казва холандия или франкфурт, или бон!
много са красиви малките! дано се внедрят бързо в няколко добри сърца!
а снимките са невероятни. запазих си няколко на компютъра, да си ги ползвам по предназначение в лоши моменти! :)
Публикувано: 03 February 2010 - 08:45 PM

Моля всеки, който се двоуми дали да се сдобие с верен и обичлив приятел, да погледне този молещ поглед....
П.П. Между другото и самото поведение на бащата си беше чисто "лабрадорско"

Махатма Ганди
Публикувано: 04 February 2010 - 11:07 AM

Каквито и да са са истинска прелест, дундьовците и цялото им мило семейство. Тати очевидно е загрижен. Дано по- скоро се сдобият с домове и читави стопани. Какво ли са преживяли, милите?! Дано поне имат по- добро бъдеще...
Публикувано: 04 February 2010 - 04:58 PM

Публикувано: 04 February 2010 - 07:09 PM
Такива красавци няма да чакат дълго време да ги осиновят.
Успех с намирането на добри стоапани,ще стискам палци и ще следя темата.
Публикувано: 04 February 2010 - 07:25 PM
Много късмет с намирането на топъл и уютен дом им желая!

" Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните." Махатма Ганди
Публикувано: 04 February 2010 - 07:33 PM

Шегата настрана, малките са прелестни

Успех на сладурковците

Публикувано: 08 February 2010 - 11:49 AM

http://asar.snimka.b...469698.17237855
Лошата е, че тази сутрин в 10.00 пред блока беше колата на Екоравновесие. След като упоиха и оставиха на пътя кастрирано женско куче - Лиска, която си я гледаме в блока. Взели са едни малки други за кастрация. До сега изяснявам случая с Радостина. Опитах се да видя кои кучета са в колата - а шофьора и другите ме изблъскаха от колата. Много идиотски случай. Говорих и с Аксиния. Оказва се, че от Екоравновесие си взимат на общо основание бебета и ги евтаназират

- (10 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »