Черни дундьовци търсят дом
Публикувано: 08 March 2010 - 11:51 AM
Вчера на Бруно му бихме втората ваксина и против глисти , защото през 2/3 дни акото му е рядко, според ветеринаря най-вероятно има глисти, иначе каза, че се развива мн добре и е ок. Следващата ни ваксина е на 30 март!
Публикувано: 08 March 2010 - 12:58 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 09 March 2010 - 11:57 AM
Иначе малката яде суха храна, месо и консерви. Е сутринта ми бяха сърдити малко с Кристал, че на котките дадох месо, а те ис останаха на сухата храна.

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 09 March 2010 - 12:16 PM
За договор за осиновяване също му казах и той е съгласен.Аз лично съм много "за" това да се прави,защото до някаква степен дава спокойствие и сигурност,и яснота по въпроса какво се очаква от двете страни.И после няма "ама това..." или "ама онова...",защото всичко е написано ясно,черно на бяло.
Ииии,ако всичко се подреди (живот и здраве) ще ви радваме с много снимки
П.П. Много ни се иска да се разходим до София
Публикувано: 09 March 2010 - 03:12 PM
MickeyYP надушвам че Ц. е взел решение което много ще ме зарадва.Нямаше ме 2 дена в нас и не съм в течение на развитиетио на ситуацията и вече има наченки на хубави новини.Стискам палци всичко да стане ок
Публикувано: 11 March 2010 - 11:47 AM

Публикувано: 11 March 2010 - 11:54 AM

Публикувано: 11 March 2010 - 03:18 PM
Публикувано: 11 March 2010 - 04:07 PM
Публикувано: 12 March 2010 - 12:25 PM

Публикувано: 12 March 2010 - 12:30 PM
Късмет на малкия дундест герой!

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза

Вход

Горе
Цитиране +