Гарантирам за него.Предполагам nushcho също ще се изкаже.От известно време(няколко месеца) му търсим кученце,като в началото се оглеждахме за лабрадорче,но преди няколко дни той ми съобщи,че иска тази госпожица.От 4 дни насам само за това говорим,мислим,обсъждаме...Говорихме за това,че малката наистина има известна прилика с лаб-че,но е безпородна и като порасне може да изглежда по съвсем друг начин.Разговора по тази тема беше предизвикан от мен,защото исках да разбера,дали желанието му да я вземе,не се припокрива с това да има лабрадор-не бих искала да се самозаблуждава и да я гледа с надеждата,че ще изглежда по точно определен начин като порасне.Не.Напълно наясно е с това.Той намери купища информация за парвовирозата -симптоми,лечение,евентуални последствия,статистики.Говори с вет пак по този въпрос - чисто информативно.Ангажирам се да помагам с беба,ако се наложи,но съдейки по това,което чувам от него,помощ едва ли ще му е необходима.Много присърце е взел нещата с малката.Има страхотен подход към животинките,а те супер много го харесват.Дори снощи дойде с нас на вечерната ни разходка в морската - хората от Варна могат да споделят информация каква виелица беше.Много малко луди с кучета имаше,плюс един луд без куче.

Момчето е сериозно в намеренията си -не е импулсивно решение без необходимата подготовка,не го е решил от вчера за днес,а от месеци(вземането на кученце).Снощи пак говорихме по темата и на моя въпрос "Смяташ ли,че ще можеш да се грижиш за нея,защото предполагам,че след изкараната болест ще и трябва повече внимание и повече грижи,отколкото за друго кученце-бебе",той ме застреля с "Да,мислих го вече.Ако я взема ще си пусна отпуска" . Повярвайте ми - нямах повече въпроси.
За договор за осиновяване също му казах и той е съгласен.Аз лично съм много "за" това да се прави,защото до някаква степен дава спокойствие и сигурност,и яснота по въпроса какво се очаква от двете страни.И после няма "ама това..." или "ама онова...",защото всичко е написано ясно,черно на бяло.
Ииии,ако всичко се подреди (живот и здраве) ще ви радваме с много снимки

П.П. Много ни се иска да се разходим до София