Да, това сме ние, в частност аз и майка ми. Вероятно с някой от вас се познаваме, ако не лично, то по физиономия и по кучета. Живеем в София, Лозенец, на площад Журналист и посещаваме клиника Гранд срещу следствието. Доста кучкарски квартал сме, така че не вярвам да няма някой представител тук.
Няколко месеца след като голямото ни куче почина, започнахме да си търсим друго кученце и в момента, в който видяхме Мох, решихме, че това е нашият човек, не се замислих нито за секунда и се обадих на psw, бях толкова въодушевена, че по-късно звъннах да се извиня за вероятно малоумното си държание. Като човек, отгледал 2 кучета, смея да твърдя, че имам опит, само във възпитанието винаги се дъним, поради което винаги ни се качват на главата, но няма лошо. И двете ни кучете са взимани по сигнал, ако мога така да се изразя, големия го беше взела на майка ми приятелка, но не и позволили да го заведе вкъщи, та го зевела на работа. От там се обади, да сме отидели да го вземем и ние с една кошница право там, и така 17 години до ноември 2009, когато си отиде. Малкия го прибрахме от комшиите (на 10г), след като починаха и нямаше кой да го гледа, вече е 12-13.
Това е от мен засега, ако някой иска да пита нещо, да пише.
Хубав и усмихнат петък на всички!
Цитат(Rinusha @ Mar 12 2010, 11:06 AM) <{POST_SNAPBACK}>