Да работим за породата, а не срещу нея Не са виновни кучетата, а собствениците
Публикувано: 22 February 2010 - 04:26 PM
Браво.
Благодаря ви за този разумен подход към темата. Те, фермерите, няма да секнат, но поне хората да имат възможност освен че четат да задават въпроси.
Към авторката на темата искам още веднъж да отправя своите поздравления: изисква се смелост да не се замълчи подобна случка.
Силвия, Бобивани, какво да ви срамотвам? то щом човек от себе си срам няма, как да се срамува от другите?
Кучетата си ги съжалете, поне тях. Не ги плодете тези с обратни захапки и не лъжете хората че продавате померани. то бива измама, ама на гърба на кучетата си е грехота.

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 22 February 2010 - 04:31 PM

Оооооооо, бобивани фермера. Драсти, батка.
разликата между фермер като теб, и кучкар, като мен, е една - аз обичам кучета като приятели, а ти ги въдиш за да ги изяде някой с ориз. Чаткаш ли?
за теб те са говеда, които просто трябва да носят някаква кинто-полза, а за мен - не.
Ей това е разликата, която надали ще я схванеш.

Публикувано: 22 February 2010 - 04:40 PM
Здравей Китанче, та да ти обадя нещо по темата

Публикувано: 22 February 2010 - 04:45 PM

Оооооооо, бобивани фермера. Драсти, батка.
разликата между фермер като теб, и кучкар, като мен, е една - аз обичам кучета като приятели, а ти ги въдиш за да ги изяде някой с ориз. Чаткаш ли?
за теб те са говеда, които просто трябва да носят някаква кинто-полза, а за мен - не.
Ей това е разликата, която надали ще я схванеш.
Здрасти брато, не съм иБал ни боби ни вани...ма кучките и я ги обичам...утсукъде..та има ли кучка пред мене...то значи сичко за ядене имам:)
па ако сакаш толку да знайш кой съм...ш`ти обадя, че съм простака от чата на дира и добре ме знаеха там брато
Публикувано: 22 February 2010 - 04:48 PM
сори, дребен, тук ако го даваш така бърже ще те баннат, предупреждавам, тук тая простотия не се толерира мъ никак, сбъркал си чата)))

Публикувано: 22 February 2010 - 04:49 PM
Това са проблемите на всяка порода.Може някой от нас да не претежават померан ,това няма значение.Повечето тук сме наясно с нещата ,надявам се.И също се борим да няма гавра и разводняване на дадена порода.
На всички развъдници и притежалили на померанцета

Публикувано: 22 February 2010 - 05:01 PM
В този форум има кученца , прелетели половината свят и въпреки това ,никакви транспортни несгоди не са ги докарали до ужасното състояние, в което се продават кученцата на пазара!!!Замислете се и не се излагайте!!
Публикувано: 22 February 2010 - 05:40 PM
Здравей Китанче, та да ти обадя нещо по темата

Едва ли се познаваме,та подобна фамилиарност не знам с какво е предизвикана.Освен може би с липсата на възпитание?Но сигурно това се приема като досадно излишество.Като гледам,направо лукс.
Другото.. не знам как да го коментирам и дали изобщо е нужно.Тя Чита го е казала вече-вижда се точно какво представляват подобни хора.
Аз куче от кой да е пазар няма да си купя.Хората,които си купуват кучета от такива места намаляват.Бизнесчето ви ще секне.

Конформизъм е промяна на поведението,чрез която индивидът отговаря на натискa на групата,опитвайки се да е в съгласие с нея,като приема предложени или наложени норми.
Тази промяна минава през отрицание на някои предишни позиции и води до самоодобрение чрез приемането на новите.
Публикувано: 22 February 2010 - 05:45 PM
Дребен, склонна съм да дам хиляда евро (щото ги имам) за качествено, здраво куче ПОМЕРАН, а не твоите измислени мини-шпицове, дето мамиш хората че са померани. От теб дори без пари в подарък не ти ща инвалидите.
Ти разликата между двете породи схващаш ли я изобщо, и че си пуснал и двете женски на един мъжки с обратна захапка не те ли смущава? Жалко е че за над трийсет години, когато ти през цялото време уж си бил кучкар а аз съм си клатила краката на борюдюра, така нищо не си научил от/на/за развъждането.
жал ми е за кучета, ще ги умориш с тези твоите "подаръци".
И не ми пиши на лични, ние с теб говорим различни езици, ти НЕ РАЗБИРАШ какво значи развъждане, няма и да го разбереш - кинти са ти в главата. Не ме съди по себе си.

Публикувано: 22 February 2010 - 05:56 PM
Браво.
Благодаря ви за този разумен подход към темата. Те, фермерите, няма да секнат, но поне хората да имат възможност освен че четат да задават въпроси.
Към авторката на темата искам още веднъж да отправя своите поздравления: изисква се смелост да не се замълчи подобна случка.
Силвия, Бобивани, какво да ви срамотвам? то щом човек от себе си срам няма, как да се срамува от другите?
Кучетата си ги съжалете, поне тях. Не ги плодете тези с обратни захапки и не лъжете хората че продавате померани. то бива измама, ама на гърба на кучетата си е грехота.
абе ей....защо мъчиш животинката бе.....бъди по хуманен и я приспи!!! и небъди толкоз лековерен,не аз сам лошия в случая и не аз съм таргаша..... търгашите ВИКАТ....дръжте търгаша!!!!!!!!!!!!!!
Публикувано: 22 February 2010 - 06:11 PM
Браво.
абе ей....защо мъчиш животинката бе.....бъди по хуманен и я приспи!!! и небъди толкоз лековерен,не аз сам лошия в случая и не аз съм таргаша..... търгашите ВИКАТ....дръжте търгаша!!!!!!!!!!!!!!
Aйде вземи се спри вече колко пъти ти се написа че мястото ти не е тук??Мисля ,че и свинята или как беше там този с свинския ник и тои е за бан листата

Публикувано: 22 February 2010 - 06:21 PM
и, да, моят пес никога не е давал поколение. то остава и инвалиди да плодя.
не съди хората по себе си.
Господа, вашето безразборно размножаване ми осигури едно вечно болно същество. ВИЕ и хората като вас ги произвеждат и плодят, които ние после ги лекуваме. Вие знаете ли как се носи на ръце след операция и още отчасти в упойка мъжки чау, отпуснат като дроб? Не излизах от клиниката с нашийник от суеверие: страх ме беше че с празен нашийник ще тръгна и с празен ще си остана.
Кой ги плоди тези нещастници? ВИЕ.
И имате наглостта да твърдите че въпроса бил в парите, че потребителите в този форум не ви харесват заради парите и по-ниските ваши цени? Типично е за вас - само парите са ви в главата, само това разбирате и възприемате.
ЗАЩО не помислите че на хората им пука за породата като цяло? Не вярвате в това, нали.
Знам.
Ако един ден при вас дойде един вбесен стопанин , обикнал супер-болно куче и ви счупи ръчичките алчни - хич няма да ми е жал за вас.

Публикувано: 22 February 2010 - 07:20 PM
"мойте кученца са наистина без родословие" - а именно ужким померани, ама менте! И къде да си ги предлагаш - ми на пазара за ментета разбирасе, при тарикатите! Ма нещо като гледам далаверките не вървят, криза и тарикатите свалят цените, ма пак нещо така алчни!
" като пък толкоз много ви боли за "горките" животинки,ами елате и ги изкупете от мен и им създайте по добри условия......евтино ще ви ги дам-600лв. си е почти като подарък!!"
Евтино ма менте бе потник, а не оригинал! Скъп може да бъде само и единствено оригинала!!! Утре друг такъв тарикат ще реши да кръстоса произведението ти с нещо като пинчер примерно и така до безкрай, докато има тарикати! Като излезеш навън и видиш кученце - дребно, рошавичко ма улично, да знаеш че и него някой потник като тебе го е произвел, даже може и от померан да е тръгнало в началото на "производството", ма като е видял потника, че няма да има далавера от него и го е изхвърлил.
А и да ти може някога да си бил кучкар, ма е било много отдавна и си забравил, сега си само търгаш на както сам казваш ""горките" животинки"!
Уважаема Померан, Вие сте достоен човек и искрено Ви се възхищавам! Пожелавам Ви много успехи, както и да не попадате повече на такива хора-менте!
Публикувано: 22 February 2010 - 08:11 PM

Хубава вечер на всички със своите сладури пожелавам!

Публикувано: 22 February 2010 - 09:15 PM

Хубава вечер на всички със своите сладури пожелавам!

Човека с многото никове е вече минало за форума,друго какво предлагаш да направя?Първоначално мислех да изтрия всичките му постове ,но видя че има хора който ме помолиха да не го правя за да видят повече хора докаде води този начин на поголовно размножаване.Ако изтрия само неговите постове ще се получи един голям хаус,все едно че другите потребители сами си говорят.
Публикувано: 22 February 2010 - 09:46 PM
добре е че не изтрихте нищо, защото много правилно е казано:
И тук не става дума за определена порода, а за определен тип хора: ето, вижте ги кварталните какво всъщност прдставляват - тъпи, алчни, прости хора, за които кучета са като прасета. И те дори се гордеят с това.
Силвия, ти ли ще ми плюеш развъдника след целия този цирк, който го извеза твоя приятел? задавете се с тези нещастни 600 лева, щом ви е толкова цената на вас. Голеееми пари, няма що, иййййй голем праз, за бедняците това са кинти, то е ясно.
Кучетата ги съжалете поне, че за нищо не са виновни горките нещастници.
Кастрация, кастрация, само кастрация в момент на продажба, като си регна развъдник само така ще продавам пет-класа, че ей го виж ко става.