viki6-- 1. Незная дали въпросното кученце е твое или пак адвокатстваш на някого . Но ако е твое ти сама сподели на всеослушание че не вадиш РОДОСЛОВИЯ . Мисля уточнихме , че това че родителите имат такива незначи , че на малките се предват ПО НАСЛЕДСТВО . Има един куп критерии и правила в БРФКА , които трябва да се спазват .
2. Незнам от кога стана такъв ЕКСПЕРТ КИНОЛОГ и само по-снимка решаваш кое куче е по хубаво от моите и кое не . /
КОЛКО ОТ МОИТЕ КУЧЕТА СИ ВИЖДАЛА НА ЖИВО ????
3.Регистрацията на ,
РАЗВЪДНИК и получаването на номер и картонче
НЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ КОЙТО И ДА БИЛО РАЗВЪДЧИК
/едва след регистрацията започва истинската работа , но това явно е прекалено сложно зада го разбереш /
4Понеже пак отваряш Темата за
Цени да наистина съм продавал кучета и по 3000 лв трябва ли да се срамувам от това ????
Качеството струва пари Но също така съм продавал и по 2000 лв и по 1000лв
НЕСЛУЧАЙНО НАВСЯКЪДЕ СЕ ГОВОРИ ЧЕ ВСЯКО КУЧЕНЦЕ Е С ИНДИВИДУАЛНА ЦЕНА
Не можем всички като теб и борсите / защото ти си на тяхното ниво / да имаме фиксирани цени , все едно продаваме - ДОМАТИ
5Може да продължаваш да се заяждаш с мен и моите кучета колкото искаш . От тези празни спорове няма много смисъл , но разумните хора разбират за какво иде реч. п.п.
След като имаш такива претенции дай да се разберем , ако някога решиш да вадиш родословия да запишем на изложба куче произведено от теб и съответно от мен
Нека безпристрастен съдия реши Спора , защото всички бебета са сладки /Както съм казвал не веднъж / по важно е какво става след това .