viki6, в 11 May 2010 - 11:58 PM, написа:
evelina_pom хахаха това пък как го измисли?когато аз имах чихуахуа Иван нямаше нито едно в последствие се запали. И не от него съм ги купила а от БОБИ ЯМАКОВ. И КОЙ ТИ КАЗА , ЧЕ КУЧЕТАТА МИ РАЖДАТ ВСЯКА ГОДИНА и по няколко пъти?защо въобще давате мнение като не знаете за какво става въпрос.как така решихте , че си мъча кучетата и ги използвам за безразборен разплод?мога да кажа само , че живеят като крале.има хора тук , които могат да потвърдят думите ми. а що не попиташ Иван той как гледа неговите и в какви условия живеят?мини през златица после заповядай и през нас и тогава пиши и говори глупости .
Научете се да четете внимателно...
Написала съм човек,като негоЧовек,който си е блъскал главата с години заради такива като Вас,за да се запази тази порода и Ви е продал вече Вашите кученца. Този човек наясно ли е как сте му затрили труда? А за условията ,в които живеят кучетата на Иван то се вижда и по снимки,че тичат по прекрасна градинка. Какъв е смисъла да раждат тези кучета,ако не се помага така на кинологията,за мен това е само във ваш интерес,но не и в интерес на животинчето. Следователно това е изтезание върху тях. Това е малка порода и кученцето може да се наложи да роди секцио,а там може дори да умре.

на хора като Иван и всички други,които се стремят към опазване на тази порода. А такива търговци на живо същество ще ги има винаги. Ако ще и 3000 лева ще дам,но куче от хора като Вас няма да купя. Дори да трябва да ги събирам с кодини. Вие се присмивате върху труда на другите!