Спрете безогледната търговия с животни. Не купувайте животни от борси, ферми и зоомагазини. ТОВА НЕ СА ЧИХУАХУА !!!
Публикувано: 11 May 2010 - 10:16 PM

РАЗВЪДНИК ЗА ЧИХУАХУА "CHARINA"
Публикувано: 11 May 2010 - 10:24 PM
п.п.Тук се качват обявите на всички кучета БЕЗ ДОКАЗАН ПРОИЗХОД И ИСТИНСКИ ДОКУМЕНТИ така че докато твоите са такива ще присъстват постоянно тук . /нищо лично/

Публикувано: 11 May 2010 - 10:38 PM

Публикувано: 11 May 2010 - 10:49 PM
Фразата /МОИТЕ СА С ДОКАЗАН ПРОИЗХОД/ е типична за Търговците .
След като никой не го интересува РОДОСЛОВИЕТО защо показваш тези на родителите ?????
ЯВНО не осъзнаваш че така се погубва породата .
Пак ше се повторя това че имаш 2 или 3 кучета с родословия НЕ ТЕ ПРАВИ РАЗВЪДЧИК
Аз лично не виждам за какво трябва ДА ти завиждам , били ми разяснила ???
п.п. Дали и кои постове и профили ще пропускам си е мое решение .

Публикувано: 11 May 2010 - 11:01 PM
Боже,какви са тези клевети? Кучетата на Иван първо са много по хубави и второ изобщо не са по 3000лв.На 1000% бух купила от Иван вместо това! И какво родословие има??? Така като го гледам на 2 месеца колко е голямо сигурно ще стане най-малко 5 кила!
[/
А ти що се бъркаш , където не ти е работата ?и без това си нямаш хал хабер от спора , който теб не те засяга. и не ми обеснявай колко кила ще стане без да знаеш колко са килата на родителите. от баща 1.700 и майка 2кг. ще стане ли 5кила а?я го погледни по добре и тогава филосоствай. .А РОДОСЛОВИЯТА КАКВИ СА ЩО НЕ ДОЙДЕШ ЛИЧНО ДА ТИ ГИ ПОКАЖА ?пууууу напълни се тоя форум с една камара спецеалисти.От форума с котките ми дошли акъл да леят.

Публикувано: 11 May 2010 - 11:09 PM

Публикувано: 11 May 2010 - 11:14 PM

Публикувано: 11 May 2010 - 11:17 PM
Ти постоянно се обръщаш лично към мен и си съпоставяш цените .
Много се радвам , че бебетата ще са с Родословия никой няма да ти прави забележки ако работиш ПО ПРАВИЛАТА

ПОВЯРВАЙ МИ НЕ ТИ ЗАВИЖДАМ ЗАЩОТО АЗ НЕ ЖИВЕЯ САМО С МИСЪЛТА КАК БЪРЗО ДА СЕ ОТТЪРВА ОТ КУЧЕНЦАТА /както правиш ти /
Нито се издържам и ще забогатея от тях . зАТОВА И НЕ ЗАЛАГАМ НА КОЛИЧЕСТВАТА и не ПАРАДИРАМ С ЦЕНИ .
п.п. МНОГО ИНТЕРЕСНО , ЧЕ СЕ СЕЩАШ ДА ПИШЕШ ТУК ВИНАГИ КОГАТО ИМАШ БЕБЕТА ЗА ПРОДАВАНЕ И УЖ СЛУЧАЙНО ВМЕТВАШ КАКВА ТИ Е ЦЕНАТА И КАКВИ СА ЦЕНИТЕ НА ДРУГИТЕ . АЗ ПИША ПОСТОЯННО ТУК ДА И НЕ МЕ БЪРКА ОСОБЕНО НА КОЙ СЪМ УГОДЕН И НА КОЙ НЕ

САМО ЗА СПРАВКА В РАЗВЪДНИК ,, АНФАРИС КИНГ" също има бебета на цена 1000 лв така че цената ти не е ХИТ

Публикувано: 11 May 2010 - 11:30 PM

Публикувано: 11 May 2010 - 11:42 PM

Публикувано: 11 May 2010 - 11:53 PM

Публикувано: 12 May 2010 - 12:05 AM

Публикувано: 12 May 2010 - 12:15 AM
МАЙ ПАК СЕ ИЗКАЗВАШ НЕПОДГОТВЕНА КОГА ИДВА В НАС И ВИДЯ КАК ЖИВЕЯТ МОИТЕ КУЧЕТА ТА ПАК СЕ САМОИЗТЪКВАШ ???
Или си идвала а аз не съм разбрал ?
Дали твоите кучета могат да се похвалят , че прекарват половината ден тичайки в ХУБАВО ОЗЕЛЕНАНА ГРАДИНА ???
п.п. Гледай си кучетата и спри да ги съпоставяш с мен и с моите .
Дали си имала кучета преди мен пък е Абсолютно без никакво значение . Защото и след 10 години ти ще си на същото НИВО без грам развитие , вадейки бебета за продан и това е .
Всеки уважаващ ПОРОДАТА си Развъдчик се стреми към УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ и ПОдобряване на породните белези .
А ти правиш ТОЧНО ОБРАТНОТО /плодиш си едни и същи кучета , защото други нямаш и гледаш бързичко да ги продадеш /
п.п. Понеже пак си пишем едновременно , Много отдавна нямам ЗООМАГАЗИН да не говорим че никога не са продавани кучета и котки в него . Сега ще изтъкваме кой какво работи и колко изкарва ли ???
Да жена ми няма силикон но това не ме прави нещастен

Публикувано: 12 May 2010 - 12:28 AM

Публикувано: 12 May 2010 - 12:34 AM

Публикувано: 12 May 2010 - 12:43 AM
Публикувано: 12 May 2010 - 12:53 AM
Когато започнеш да Работиш ПО - ПРАВИЛАТА твоите кучета няма да са в темата ВНИМАНИЕ НЕ КУПУВАЙТЕ
Пак ти казвам НЕ цената ги прави НЕ ЧИХУАХУА а това , че са без РОДОСЛОВИЕ ???
Мисля , че е напълно безпредметен този спор . ТИ СИ СИ ХВАНАЛА ЕДНА НИША ОТ КЛИЕНТИ . Точно на ръба между Борсите и Развъдниците и извличаш дивидентите и от двете страни . Продължавай в този дух щом ти харесва в моите очи ти си ТЪРГОВЕЦ не Колега

п.п. Незнам как реши , че сме имали Приятелски отношения / от една среща на изложба и няколко списвания в скайп / за мене ПРИЯТЕЛСТВО е друго понятие явно

Публикувано: 12 May 2010 - 01:20 AM
Публикувано: 12 May 2010 - 01:25 AM