Dog.bg Форуми : Спрете безогледната търговия с животни. Не купувайте животни от борси, ферми и зоомагазини.

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (31 Страници) +
  • « Първа
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Спрете безогледната търговия с животни. Не купувайте животни от борси, ферми и зоомагазини. ТОВА НЕ СА ЧИХУАХУА !!!

#341 Потребителят е офлайн   viki6 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 11 May 2010 - 10:16 PM

Не се заяждам аз а ти ИВАНЕ....ОТНОСНО РОДОСЛОВИЯТА Е МОЯ ПРЕЦЕНКА И ИЗБОР ДАЛИ ДА ГИ ВАДЯ.ОТНОСНО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО ТИ -ОК. СЪГЛАСНА СЪМ КОГАТО ИМАМ ГОТОВНОСТ ЩЕ ТЕ УВЕДОМЯ.ДО ТОГАВА ЩЕ ТЕ ПОМОЛЯ ДА НЕ СЕ ЗАНИМАВАШ С МЕН , ЗАЩОТО И АЗ ИМА КАКВО ДА КОЖА ПОВЯРВАЙ МИ.
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА ЧИХУАХУА "CHARINA"

#342 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 May 2010 - 10:24 PM

Единственото нещо което мога да кажа е , че след като преценката ти е Да не вадиш Родословия .НЕ СЕ НАРИЧАЙ РАЗВЪДНИК зАщото така си на ниво Фермерство и нямаш общо с понятието Развъдник .

п.п.Тук се качват обявите на всички кучета БЕЗ ДОКАЗАН ПРОИЗХОД И ИСТИНСКИ ДОКУМЕНТИ така че докато твоите са такива ще присъстват постоянно тук . /нищо лично/ :md_064:
User's Signature

р-к http://zlaticamountain.com/

Който не е ЛУД не е НОРМАЛЕН

#343 Потребителят е офлайн   viki6 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 May 2010 - 10:38 PM

МОИТЕ СА С ДОКАЗАН ПРОИЗХОД, И НЕ ТИ СИ ЕКСПЕРТА А ДРУГ. КОЛКОТО И ДА ТИ ЗВУЧИ ЖАЛКО И ТЪПО НИКОЙ НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА РОДОСЛОВИЕТО . НА ХОРАТА ИМ Е ДОСТАТЪЧНО ДА ВИДЯТ РОДИТЕЛИТЕ И ТЕХНИТЕ РОДОСЛОВИЯ.АМА ЗАЩО ВЪОБЩЕ СЕ ЗАНИМАВАМ С ТЕБ СЕ ПИТАМ , КАТО МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕШ , ЧЕ СА С ДОКАЗАН ПРОИЗХОД КУЧЕТАТА МИ.И НЕ МИ ГОВОРИ ЗА ПРАВИЛА ЧЕ ДА НЕ ПОЧВАМ АЗ ТИ КАК ГИ СПАЗВАШ. АЙДЕ ЧАО И ПРОПУСКАЙ ПРОФИЛАТ МИ АКО ОБИЧАШ.ХОРАТА ПРАВИЛНО СА КАЗАЛИ ,ЧЕ ЧОВЕШКАТА ЗЛОБА И ЗАВИСТ ГРАНИЦИ НЯМА :re_037:
User's Signature

#344 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 May 2010 - 10:49 PM

Tочно заради хора като теб хората НЕ ПРАВЯТ РАЗЛКА между РАЗВЪДНИК И БОРСА .
Фразата /МОИТЕ СА С ДОКАЗАН ПРОИЗХОД/ е типична за Търговците .
След като никой не го интересува РОДОСЛОВИЕТО защо показваш тези на родителите ?????
ЯВНО не осъзнаваш че така се погубва породата .
Пак ше се повторя това че имаш 2 или 3 кучета с родословия НЕ ТЕ ПРАВИ РАЗВЪДЧИК
Аз лично не виждам за какво трябва ДА ти завиждам , били ми разяснила ???

п.п. Дали и кои постове и профили ще пропускам си е мое решение . :ae_085:
User's Signature

#345 Потребителят е офлайн   viki6 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 May 2010 - 11:01 PM

[quote name='monic1980' date='11 May 2010 - 12:29 AM' timestamp='1273537484' post='814720']
Боже,какви са тези клевети? Кучетата на Иван първо са много по хубави и второ изобщо не са по 3000лв.На 1000% бух купила от Иван вместо това! И какво родословие има??? Така като го гледам на 2 месеца колко е голямо сигурно ще стане най-малко 5 кила!
[/

А ти що се бъркаш , където не ти е работата ?и без това си нямаш хал хабер от спора , който теб не те засяга. и не ми обеснявай колко кила ще стане без да знаеш колко са килата на родителите. от баща 1.700 и майка 2кг. ще стане ли 5кила а?я го погледни по добре и тогава филосоствай. .А РОДОСЛОВИЯТА КАКВИ СА ЩО НЕ ДОЙДЕШ ЛИЧНО ДА ТИ ГИ ПОКАЖА ?пууууу напълни се тоя форум с една камара спецеалисти.От форума с котките ми дошли акъл да леят.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

#346 Потребителят е офлайн   viki6 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 May 2010 - 11:09 PM

ivan-z хората ги интересува да видят родителите за да преценят какво ще е кучето когато порасне. а с доказан произход се казва защото е така аз не съм излъгала . произхода им е доказан. за да те успокоя сега имам три бебета и ще им извадя родословия та да видя какво ще измислиш след това.аз не внасям кучета че да ми говориш с кого не се отличавам по нищо. но както ти казах друг е човека който може да ми държи тая реч . ти кой си да ме обвиняваш и осъждаш що не си гледаш твоите кучета а си тръгнал с моите и мен да се занимаваш и умуваш. :db_046:
User's Signature

#347 Потребителят е офлайн   viki6 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 May 2010 - 11:14 PM

ivan-z завиждаш за това че си продавам кучетата евтино и нямам проблем с това. както ти каза на цената на която им искаш ще останат за винаги твои. това са твои думи. незнам само какво ти стана изведнъж и защо тая злоба бликна. а относно профила имах предвид да пропуснеш моя защото не ми се спори с теб. започна да не се отличаваш от някои които влизат тук само да дразнят и да се заяждат.не е само мое мнение това.
User's Signature

#348 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 May 2010 - 11:17 PM

///привет Иванушка. Само да ти кажа , че това куче е с родословие и превъзхожда някои от твоите ,на които им искаш 3000лв. Какво си ги подкарал на ред всички обяви?////
Ти постоянно се обръщаш лично към мен и си съпоставяш цените .
Много се радвам , че бебетата ще са с Родословия никой няма да ти прави забележки ако работиш ПО ПРАВИЛАТА :ba_025:
ПОВЯРВАЙ МИ НЕ ТИ ЗАВИЖДАМ ЗАЩОТО АЗ НЕ ЖИВЕЯ САМО С МИСЪЛТА КАК БЪРЗО ДА СЕ ОТТЪРВА ОТ КУЧЕНЦАТА /както правиш ти /
Нито се издържам и ще забогатея от тях . зАТОВА И НЕ ЗАЛАГАМ НА КОЛИЧЕСТВАТА и не ПАРАДИРАМ С ЦЕНИ .

п.п. МНОГО ИНТЕРЕСНО , ЧЕ СЕ СЕЩАШ ДА ПИШЕШ ТУК ВИНАГИ КОГАТО ИМАШ БЕБЕТА ЗА ПРОДАВАНЕ И УЖ СЛУЧАЙНО ВМЕТВАШ КАКВА ТИ Е ЦЕНАТА И КАКВИ СА ЦЕНИТЕ НА ДРУГИТЕ . АЗ ПИША ПОСТОЯННО ТУК ДА И НЕ МЕ БЪРКА ОСОБЕНО НА КОЙ СЪМ УГОДЕН И НА КОЙ НЕ :rc_036:

САМО ЗА СПРАВКА В РАЗВЪДНИК ,, АНФАРИС КИНГ" също има бебета на цена 1000 лв така че цената ти не е ХИТ :ab_041: :ab_041: :ab_041:
User's Signature

#349 Потребителят е офлайн   evelina_pom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 May 2010 - 11:30 PM

Имам въпрос : На горната снимка кое се продава , кучето или гърдите? :ab_041: Гледайки тази снимка ме избива на смях. :ud_009: Оставете човека на мира и си лъжете хората както намерите за добре. :r_181: Толкова ли сте неблагодарни,човек като него ви е дал създанията,които в момента подлагате на... не искам да си представям какво( тези животинки не са за непрекъснат разплод). Защо вие не раждате всяка година?? :eg_033: Що са същества сте Вие? Бъдете хора,обичайте животинките си :dh_188:

#350 Потребителят е офлайн   viki6 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 May 2010 - 11:42 PM

хахаххаах е вече почна да изпростяваш. влезнах защото имам доста приятели тук и ми казаха че пак си сложил мое куче в графата не купувай.тук аз не продавам кучета.та относно забогатяването -до сега не съм забогатяла от тях едвали и за напред ще забогатея.мисля че финансово съм доста добре ,че да забогатявам от тях. отървам се бързо от тях защото не живея в къща а в апартамент. не мога да си позволя да ги гледам до преклонна възраст и да се успокоявам че ще останат за винаги мои.нямам никакво желание да влизам тук и то заради теб защото ме дразниш адски с писанията си,и ако съм искала да си рекламирам кучетата тук щях да направя ,като вас .не аз а вие си ги рекламирате постояно тук но това си е ваша работа и право.ако не беше станало така нямаше да го спомена , че имам бебета .ако съм искала малко по нагоре щях да си напиша развъдника и щях да съм сложила снимки на бебетата.ок. :re_037:
User's Signature

#351 Потребителят е офлайн   viki6 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 May 2010 - 11:53 PM

evelina_pom хахаха това пък как го измисли?когато аз имах чихуахуа Иван нямаше нито едно в последствие се запали. И не от него съм ги купила а от БОБИ ЯМАКОВ. И КОЙ ТИ КАЗА , ЧЕ КУЧЕТАТА МИ РАЖДАТ ВСЯКА ГОДИНА и по няколко пъти?защо въобще давате мнение като не знаете за какво става въпрос.как така решихте , че си мъча кучетата и ги използвам за безразборен разплод?мога да кажа само , че живеят като крале.има хора тук , които могат да потвърдят думите ми. а що не попиташ Иван той как гледа неговите и в какви условия живеят?мини през златица после заповядай и през нас и тогава пиши и говори глупости .
User's Signature

#352 Потребителят е офлайн   viki6 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 May 2010 - 12:05 AM

Нито се издържам и ще забогатея от тях- а от кое ще забогатееш ?от зоо магазина ли? а имаш ли право да претижаваш зоо магазин ?не моите а твоите цени са хит Иванчо. и не ми намесвай сега други и да ми обесняваш в анфарис кинг на колко ги продават.и много други ги продават на тея цени.айде чао и бъди щастлив :smile:
User's Signature

#353 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 May 2010 - 12:15 AM

//отървам се бързо от тях защото не живея в къща а в апартамент// А НЯМА ЛИ ДА Е ПО - ЛЕСНО ИЗОБЩО ДА НЕ ГИ СЪЗДАВАШ ВМЕСТО ДА СЕ ЧУДИШ КАК ДА СЕ ОТЪРВАШ ОТ ТЯХ ???

МАЙ ПАК СЕ ИЗКАЗВАШ НЕПОДГОТВЕНА КОГА ИДВА В НАС И ВИДЯ КАК ЖИВЕЯТ МОИТЕ КУЧЕТА ТА ПАК СЕ САМОИЗТЪКВАШ ???
Или си идвала а аз не съм разбрал ?
Дали твоите кучета могат да се похвалят , че прекарват половината ден тичайки в ХУБАВО ОЗЕЛЕНАНА ГРАДИНА ???
п.п. Гледай си кучетата и спри да ги съпоставяш с мен и с моите .
Дали си имала кучета преди мен пък е Абсолютно без никакво значение . Защото и след 10 години ти ще си на същото НИВО без грам развитие , вадейки бебета за продан и това е .
Всеки уважаващ ПОРОДАТА си Развъдчик се стреми към УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ и ПОдобряване на породните белези .
А ти правиш ТОЧНО ОБРАТНОТО /плодиш си едни и същи кучета , защото други нямаш и гледаш бързичко да ги продадеш /
п.п. Понеже пак си пишем едновременно , Много отдавна нямам ЗООМАГАЗИН да не говорим че никога не са продавани кучета и котки в него . Сега ще изтъкваме кой какво работи и колко изкарва ли ???
Да жена ми няма силикон но това не ме прави нещастен :ab_041: :ab_041: :ab_041:
User's Signature

#354 Потребителят е офлайн   monic1980 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 12 May 2010 - 12:22 AM

Извинете госпожо,но Вие идвате тук и обиждате,от постовете Ви лъха такава злоба,че се чудя как човек като Вас е способен да отглежда кучета!!??

#355 Потребителят е офлайн   viki6 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 May 2010 - 12:28 AM

хахахахах май ти зададох неудобен въпрос. :ab_041: кой ти каза че нямам нови кучета?имам и нови и ще взема и още едно след два месеца и пак ще си говорим кой на кое ниво е. и какво лошо има да ги продам на по ниска цена и да се отърва по бързо от тях. какъв е проблема има много хора които се радват , че ще получат нещо хубаво на цена която е достъпна. това прави ли ги не чихуахуа кучетата. ии още нещо аз не съм идвала във вас да видя но други са идвали да купуват от теб. и не за мои кучета реваха че съм ги продала болни от краста а за твои. а това за силикона ми ме разби ти си полудял вече бе човек хахахахахха как ти хрумна да го споменеш ни клин ни в ръкав :af_089: :ab_041: :ab_041: :ab_041:
User's Signature

#356 Потребителят е офлайн   viki6 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 May 2010 - 12:34 AM

monic1980-а защо теб не обидя или някой друг.я си задай тоя въпрос. не влизам месеци на ред и пак дочувам че Иван продължава да пише и да качва снимки на мои кучета. ааа?още повече , че с този човек едно време бяхме в приятелски отношения и изведнъж почна да пръска злоба и обиди.
User's Signature

#357 Потребителят е офлайн   monic1980 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 12 May 2010 - 12:43 AM

Разбирам,че имате някукви спорове,но не мисля,че тук е мястото да се карате,на мен лично ми стана мнoгo неприятно от цялата история. Чела съм всички постове на Иван и мисля,че говори винаги много разумно и обяснява,не мисля,че е лош човек или,че се заяжда.

#358 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 May 2010 - 12:53 AM

Пак приемаш нещата твърде ЛИЧНО .
Когато започнеш да Работиш ПО - ПРАВИЛАТА твоите кучета няма да са в темата ВНИМАНИЕ НЕ КУПУВАЙТЕ
Пак ти казвам НЕ цената ги прави НЕ ЧИХУАХУА а това , че са без РОДОСЛОВИЕ ???

Мисля , че е напълно безпредметен този спор . ТИ СИ СИ ХВАНАЛА ЕДНА НИША ОТ КЛИЕНТИ . Точно на ръба между Борсите и Развъдниците и извличаш дивидентите и от двете страни . Продължавай в този дух щом ти харесва в моите очи ти си ТЪРГОВЕЦ не Колега :mg_062:

п.п. Незнам как реши , че сме имали Приятелски отношения / от една среща на изложба и няколко списвания в скайп / за мене ПРИЯТЕЛСТВО е друго понятие явно :dh_188:
User's Signature

#359 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 May 2010 - 01:20 AM

viki6 и ivan-z почитателка съм на породата чихуахуа. А вие? Така ли се популизира дадена порода? Така ли се убеждават хората, че трябва да си вземат чистопородно куче? Разбирам, че имате някакви лични недоразумения, но трябва ли от това да страда тази прекрасна породата? Кой е по-по-най се решава в ринга сред конкуренция. Несериозно е да се каже, че е достатъчно да се видят майката и бащата. Тогава, защо си правим труда да проследяваме кръвните линии минимум още 3 поколения назад?! Един член на признат породен клуб и собственик на легитимен развъдник е недопустимо да прави изказвания, че ще си регистрира които си иска кучила. Правилата са едни за всички. Всяко кучило се регистрира. Какъв клас са кученцета и дали ще ги подарява или продава и за колко си е право на собственика на развъдника. Постовете ви не са нито във ваш плюс, нито в плюс на чистопородното развъждане на тази порода. Не се заяждам. Не ви поучавам. Само изказвам мнение и то на човек, който не е лаик в чистопородното развъждане.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

Отмъщението е най-сладко, когато не влагаш чуства и е като доброто вино, поднася се добре отлежало и добре изстудено.

#360 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 May 2010 - 01:25 AM

lidiya-- :ba_025: :ba_025: :ba_025: :rc_036:
User's Signature

• (31 Страници) +
  • « Първа