Да размножавате/не както вие казвате развъждате,защото вие размножавата/нечистопородни кучета е голям грях и трябва ужасно много да Ви е срам от това.Най малкото да не се изказвате изобщо по такива въпроси!Изкарвайте си парите и си трайкайте за безобразията си!С какви очи изобщо роптаете по този въпрос?!Като си заплождате нечистопородното мъжко куче вие също мамите хората.И колкото и да Ви е обидно измежду такива като вас няма свястни, точно поради това което правите.Който не може да си позволи родословно куче има от къде да си вземе същество, което да обича и за без пари.Не може да твърдите,че обичате вашето,след като го използвате за да избиете нещо.Я кажете като показвате снимки на родителите/а защо не на живо/,каква гаранция давате за генетичното им здраве от което и понятие си нямате!Какво гаранция давате,че бебето което продавате ще стане еди какво си,като не се знае какви са му роднините на зад?А за какъв клас говорите изобщо?За класа на вашето куче?ПЕТ клас?Щом сте чувала за клас,значи знаете какво е ПЕТ клас!ПЕТ клас е куче домашен любимец,с качества които не позволяват да продължи рода си защото това би навредило на породата или здравето му!Какво тагава да кажем за нечистопородните кучета,които са като кофти лотариен билет.
Аз си показвам мъжкото куче, защото е мое, женските са чужди и аз не давам гаранции, мога да покажа 3 кучета, бащата на Зоро, Зоро и Мони, която е дъщеря на Зоро. От там на татък всеки си преценява дали това го устройва. Снимки показвам само на майките. И по-горе пише развъждах в минало време. Спрях да го правя, точно защото се поразрових и по-разчетох. В момента правя проучване за куче от порода която я няма в Бг, куче с родословие, което искам да вкарам. Съветвам се с доста по компетентни хора от мен. Разпитвам и все още се уча. Ако развъждам повече кучета то те ще бъдат родословни и регистрирани в БРФК. Всички тръгват от някъде. Но в никакъв случай не съм излъгала никой, аз показвам, всеки преценява, не съм казала, че е "гарантирано, чистопородно, супер мини и т.н."