Неаполитански мастиф
Публикувано: 15 October 2006 - 12:40 PM
Публикувано: 15 October 2006 - 02:44 PM
Цитат
Малката принцеска сега открива света b) -маркуч, друго куче... това са все странни новинки в живота й.Трябва подобаващо да се е справила, като чета приключенията й/корема ме боли от смях/ смятам, че белите й са правопропорционални на бързия й растеж. wink На последните снимки изглежда като едно средно голямо куче, което виждаме по улиците...А като стане Мис Грамада няма да те мисля-я-я,Наполетано. l)

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 21 October 2006 - 08:25 AM
Публикувано: 21 October 2006 - 11:10 AM
запо4ни да я срещаш с други ку4ета
и моето корсо беше така,но сега като види ку4е му не обръща по4ти никакво внимание,но другото ку4е по4нели да му лае да не казвам кво прай
имам едно ку4е,то е смеска мейду питбул и нещо друго
ку4ето беше у4ено на бои,но ние го взехме от едни идиоди, които само го биеха,запо4нах да водя моето ку4е с него
ине4е в двора саму4уствие до небето
Публикувано: 21 October 2006 - 01:15 PM
Цитат
Наполетано, от възрастта е.Нашият разтваряше крака и сме го дърпали за да слезе по стълбите, не ще и не ще..Навън се криеше зад мене l) , а ако разходката е по тъмно и е пуснат-стои на едно място и лае жално. l)

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 21 October 2006 - 06:44 PM

Публикувано: 21 October 2006 - 07:15 PM
Много е неприятно в тази възраст да се сблъскват с плашещи неща-остава им лош спомен,а като осъзнае силата си някога лошото ще е за отсрещната страна...
Публикувано: 21 October 2006 - 07:25 PM
Цитат
Това е любов, шА знаеш. w) b)

Публикувано: 21 October 2006 - 07:32 PM
Цитат
това ще е тежкотоварна любов. l)
Нищо де, няма нужда да си миеш лицето, Габи го върши. l)

Публикувано: 22 October 2006 - 05:30 PM
Прикачени файлове
-
thumbbig.jpg (29.88K)
Брой сваляния: 479

Вход

Горе
Цитиране +