. Аз пак си мисля , че е малка да я заплождаме , знам , че кучетата от гигантските породи им е нужно повече време да се развият /3 год. , ако не ме лъже паметта / . Обичам си я като собствено дете
 . Аз пак си мисля , че е малка да я заплождаме , знам , че кучетата от гигантските породи им е нужно повече време да се развият /3 год. , ако не ме лъже паметта / . Обичам си я като собствено дете  и искам най-доброто за нея , ще обсъдя въпроса с някой лекар , въпроса е там , че няма две еднакви мнения . Единия лекар ми казва заплождай я - тече й кърма , а това е знак , че е готова . Другият ми казва , че е много малка
 и искам най-доброто за нея , ще обсъдя въпроса с някой лекар , въпроса е там , че няма две еднакви мнения . Единия лекар ми казва заплождай я - тече й кърма , а това е знак , че е готова . Другият ми казва , че е много малка  .
 . Когато му дойде времето ще решим

Само да добавя , че днес си направихме една страхотна разходка с Шона и бебо , когато видят до Шона количката и хората не се плашат толкова много
 една мама даже я помилва , а тя нашата веднага за игра си мисли
 една мама даже я помилва , а тя нашата веднага за игра си мисли  

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +
 Тя е била охрана
 Тя е била охрана  

Така че според мен може,но не много. За другич ти въпрос тя на колко е била,беше на около 1 год и нещо.
 Така че според мен може,но не много. За другич ти въпрос тя на колко е била,беше на около 1 год и нещо.   

Дано намерите подходящо куче за вас,но стопанина на Арти си го гледа в апартамент,даже мисля,че  с други породи кучета но не съм сигурна :)
  Дано намерите подходящо куче за вас,но стопанина на Арти си го гледа в апартамент,даже мисля,че  с други породи кучета но не съм сигурна :)