Dog.bg Форуми : Неаполитански мастиф

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (40 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Неаполитански мастиф

#61 Потребителят е офлайн   redy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 12 October 2006 - 11:00 AM

Цитат

то небеше бой,просто 2неаполитанеца си седеха кротко и путбула запо4на да досажда,мъжкаря се обурна и 2-3 захапки е го разкъса

пусни още малко снимки на твоита красавица

И какво, после погребаха ли го питбула s) ?

#62 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 October 2006 - 01:02 PM

Цитат

Расте здраво :) Ще има скоро открийте 10те разлики като сравним снимката като я взех и сега на какво прилича :)

темата следя само заради Габи-такава е дундеста бебешорка w) , че ако я срещна на улицата направо ще я омаломощя от мачкане l) .
Очичките сини или зелени са.... w)
Хайде ,Наполетано, гаджетата са си гаджета, за снимки на Габи имаш време, не се оправдавай wink ....
User's Signature

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.

#63 Потребителят е офлайн   Napoletano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 October 2006 - 09:14 PM

Една "спяща" снимка

oo
Качена снимка

и филмче относно процеса на намачкване Даниса да тренира на сухо dribble
http://www.youtube.c...h?v=nKfQSdOa93M

#64 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 October 2006 - 12:55 PM

w) как само налапва пръстите ти b) .Чаках да чуя-`хръс` и да останеш без пръстчета,хихихи......И как хитро поглежда камерата w) ..
User's Signature

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.

#65 Потребителят е офлайн   Elha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 October 2006 - 02:32 PM

Това е най-чаровното хипопотамче, което съм виждала някога. Napoletano, трябва да направиш "Ден на отворените врати" и всички желаещи да идват да намачкват този невероятен сладур b) . Даже може да направиш платен вход, защото като я гледам душичката скоро ще си хапва като всеки уважаващ себе си лъв (примерно). bl) Никога не съм виждала бебе - неаполитанче. Ако имам подобно нещо в къщата си сигурно ще напусна работа, за да мога по цял ден да я гушкам, мачкам, прегръщам и т.н. bravoS
Направи мноооооооого снимки (сигурно скоро няма да се побира в обектива на фотоапарата и ще трябва да я снимаш на два пъти... b) ).

#66 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 October 2006 - 02:59 PM

Цитат

Napoletano, трябва да направиш "Ден на отворените врати" и всички желаещи да идват да намачкват този невероятен сладур b) .

Мислех си го, ама ме беше срам да питам....Може и вход да сложи-с кеф ще си го плащам.... w)
User's Signature

#67 Потребителят е офлайн   Napoletano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 October 2006 - 05:53 PM

НЕ Е ХИПОПОТАМЧЕЕЕЕ....

...САМОЛЕТЧЕ Е dribble dribble
Качена снимка

#68 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 October 2006 - 07:09 PM

няма да литне това самолетче-е-е-е,защото е извън габаритно... l) w)
Най-добре го преквалифицирай на прахосмуч- мастиф, защото съм сигурна, че дебне за падащи мръвки. l)
User's Signature

#69 Потребителят е офлайн   притил Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 October 2006 - 07:15 PM

ах това клипче ме разтопи и същевременно останах без зъби!! b) щото като гледах и така ми се искаше да я намачкам,че едвам се здържах и стисках зъби чак!!хаха b)

голяма сладурана!!!и да пускаш още снимки!! w)
User's Signature

Качена снимка[br][br][br]ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ СТОПАНИ И ДОМАШНИТЕ ИМ ЛЮБИМЦИ

#70 Потребителят е офлайн   Napoletano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 October 2006 - 07:39 PM

Днес си взехме повод, гумено чесало и нов кокъл за гризене :) Разходихме се из улиците за пръв път, налаяхме един ОГРООООМЕН нюфаундленд, който явно недоумяваше тва дребното наистина ли го ръмжи или така му се струва :) Навръщане ни налаяха 2 кучета и щяхме да си счупим краката да се прибираме :) След преминаване през прага на двора смелостта отново стигна до тавана и налаяхме фотографа :D Взехме си чувал 20 кг с нова гранула да видим само дано няма разстройства и да я яде :) Ама то - прахосмукачка :D Трябва да яде...

Качена снимка

Качена снимка

#71 Потребителят е офлайн   притил Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 October 2006 - 08:29 PM

ах,малко бебе!!! w)
абе като я гледам-май май наистина няма начин да не яде!!!
а забравих-честита ви първа разходка!!! w)
User's Signature

Качена снимка[br][br][br]ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ СТОПАНИ И ДОМАШНИТЕ ИМ ЛЮБИМЦИ

#72 Потребителят е офлайн   direwolf Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 October 2006 - 11:17 AM

Наполетано, кучката е страхотна. Завиждам ти несъвсем благородно cheers
User's Signature

blood tells.

#73 Потребителят е офлайн   Napoletano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 October 2006 - 12:40 PM

d) Днес поливахме градината oleeee атакувахме маркуча, опитахме да изпием всичката вода, да го ръмжим, захапем унищожим, но той не се предаде :D Накрая мокри като кокошки се уваргаляхме в новите панталони на бащата да му ги честитим, наводнихме хола наядохме се избърсахме се и сега спим като бебета drink Жалко, че нямах апарат да снимам, това ръмжене и неспирните атаки на водната струя s)

#74 Потребителят е офлайн   judge Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 October 2006 - 01:55 PM

Браво,браво добре изглежда. super best

#75 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 October 2006 - 02:44 PM

Цитат

d) Днес поливахме градината oleeee атакувахме маркуча, опитахме да изпием всичката вода, да го ръмжим, захапем унищожим, но той не се предаде :D Накрая мокри като кокошки се уваргаляхме в новите панталони на бащата да му ги честитим, наводнихме хола наядохме се избърсахме се и сега спим като бебета drink Жалко, че нямах апарат да снимам, това ръмжене и неспирните атаки на водната струя s)

Малката принцеска сега открива света b) -маркуч, друго куче... това са все странни новинки в живота й.Трябва подобаващо да се е справила, като чета приключенията й/корема ме боли от смях/ смятам, че белите й са правопропорционални на бързия й растеж. wink На последните снимки изглежда като едно средно голямо куче, което виждаме по улиците...А като стане Мис Грамада няма да те мисля-я-я,Наполетано. l)
User's Signature

#76 Потребителят е офлайн   Napoletano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 October 2006 - 08:25 AM

Тва куче много го е страх навън s) В двора е много отворена, а по улиците трябва да се влачим, а на връщане към в къщи тегли до задушаване и трява да я спирам да си поеме малко въздух и да си регулира дишането... От годините ли е не знам ама е баси шубето NNN

#77 Потребителят е офлайн   CoRso_Man Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 October 2006 - 11:10 AM

спокойно това ще е така докато свикне
запо4ни да я срещаш с други ку4ета
и моето корсо беше така,но сега като види ку4е му не обръща по4ти никакво внимание,но другото ку4е по4нели да му лае да не казвам кво прай
имам едно ку4е,то е смеска мейду питбул и нещо друго
ку4ето беше у4ено на бои,но ние го взехме от едни идиоди, които само го биеха,запо4нах да водя моето ку4е с него

ине4е в двора саму4уствие до небето
User's Signature

Cane Corso - Italian Mastiff[br]Качена снимка

#78 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 October 2006 - 01:15 PM

Цитат

Тва куче много го е страх навън s) В двора е много отворена, а по улиците трябва да се влачим, а на връщане към в къщи тегли до задушаване и трява да я спирам да си поеме малко въздух и да си регулира дишането... От годините ли е не знам ама е баси шубето NNN

Наполетано, от възрастта е.Нашият разтваряше крака и сме го дърпали за да слезе по стълбите, не ще и не ще..Навън се криеше зад мене l) , а ако разходката е по тъмно и е пуснат-стои на едно място и лае жално. l)
User's Signature

#79 Потребителят е офлайн   Napoletano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 October 2006 - 06:31 PM

Съжалявам за качеството, но са правени с телефон oleeee

Качена снимка

Качена снимка

#80 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 October 2006 - 06:44 PM

какво прави Габи b) -май `подрежда` двора ви... l)
User's Signature

• (40 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни