Dog.bg Форуми : Неаполитански мастиф

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (40 Страници) +
  • « Първа
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Неаполитански мастиф

#241 Потребителят е офлайн   mim4eto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 26 February 2007 - 02:16 PM

това мисля че е английски мастиф

#242 Потребителят е офлайн   Napoletano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 February 2007 - 09:40 PM

Цитат

Наполетано, спящата красавица да не чака някой принц да я цунка , за да се събуди?И до радиатора подремва, на топличко.... w)

:) Не знам какво чака, но ме нямаше 2 дена от Пловдив и днес като се прибрах беше такава радост, че помля хола хах скачане тичане въртене на опашки, търкаляне...което с тези размери си е мини торнадо dribble

Polenium аз по изложби ходя без кучето, иначе съм от Пловдив и правим по големи разходки из градската примерно събота/неделя с дзверо 1super Може да се засечем из алеите. Ти какво куче имаш ?

#243 Потребителят е офлайн   polenium Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 February 2007 - 10:07 PM

Аз лично нямам куче, но гледам в къщи се подвизава една самоедка. Прави ни диви и щастливи. Когато ми я оставят следващия път ще пиша да се срещнем с госпожоците да полудуват!
Целувки на "спящата красавица"
User's Signature

Качена снимка

#244 Потребителят е офлайн   Napoletano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 February 2007 - 11:39 PM

Цитат

Аз лично нямам куче, но гледам в къщи се подвизава една самоедка. Прави ни диви и щастливи. Когато ми я оставят следващия път ще пиша да се срещнем с госпожоците да полудуват!
Целувки на "спящата красавица"

Нямаш грижи, само драсни едно лично във форума да изведем дзверовете n)

#245 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 09 March 2007 - 02:46 PM

В общинския изолатор в София има неаполитано- около 5-6 години ,мъжки, добро момче по нрав .Оставен е от стопаните си за евтаназия ,защото е имал проблем с едното око.Опериран е .Оказало се е глаукома и окото е извадено.Но кучето не се чувства добре там и започва да слабее.Трябва спешно да се махне оттам .
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#246 Потребителят е офлайн   Napoletano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 March 2007 - 05:19 PM

Дано някой да го прибере...стискам палци s)

Дзверо яде кокъл :)
http://www.youtube.c...h?v=w_rpxe7zX6o

#247 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 13 March 2007 - 10:23 AM

Цитат

В общинския изолатор в София има неаполитано- около 5-6 години ,мъжки, добро момче по нрав .Оставен е от стопаните си за евтаназия ,защото е имал проблем с едното око.Опериран е .Оказало се е глаукома и окото е извадено.Но кучето не се чувства добре там и започва да слабее.Трябва спешно да се махне оттам .

Кучето
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#248 Потребителят е офлайн   Napoletano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 March 2007 - 10:34 AM

Малко слънчеви бани...
Качена снимка

...и позиране
Качена снимка

Качена снимка

#249 Потребителят е офлайн   aruba Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 15 March 2007 - 12:16 AM

утре ште ходя до изолатора да видя кучето и ако сичко е ок до 2 дни ще е при менМ№

#250 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 15 March 2007 - 12:18 AM

Цитат

утре ште ходя до изолатора да видя кучето и ако сичко е ок до 2 дни ще е при менМ№

Ехххх, супер, дано всичко е добре и се харесате!
User's Signature

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.

#251 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 15 March 2007 - 12:19 AM

Цитат

Кое да е ок?
User's Signature

#252 Потребителят е офлайн   aruba Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 15 March 2007 - 12:39 AM

ми да ме хареса понеже има и варянт тва да не стане пук и тои да е добре и да издуржи няколко дни да му направя кьщичка а и трябва да се разбере с господарката на двора b)

#253 Потребителят е офлайн   polenium Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 March 2007 - 10:04 AM

Стискам палци да се развият нещата по най-добрия начин! Не да те хареса, а да се влюби в теб и много да се радва! w)
User's Signature

Качена снимка

#254 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 15 March 2007 - 11:56 AM

Цитат

ми да ме хареса понеже има и варянт тва да не стане пук и тои да е добре и да издуржи няколко дни да му направя кьщичка а и трябва да се разбере с господарката на двора b)

Вие познавате ли тази порода ?Защото това е мега важно.Поздрави.
User's Signature

#255 Потребителят е офлайн   blondy Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 15 March 2007 - 12:10 PM

Много яки кучета ама не сам запозната мн с породата иначе мн ме кефат и едвам се сдуржам да не ходя да си го взема ама ме е страх че вместо да му направя добро на животното да не го опропастя то си е голямо куче и на възраст и на килогранми и си трябва доста сериозни познания, здрава раказа възпитанието му ама сискам палци и на рацете и на краката да се намери най яките стопани на света cheers cheers super best super best

#256 Потребителят е офлайн   net_lovers Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 15 March 2007 - 07:12 PM

има цяла тема за тези кучета прочети внимателно. Ако можеш да се справиш със него го взимаи това ще е страхотно !!!

#257 Потребителят е офлайн   aruba Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 16 March 2007 - 02:58 AM

dnes xodix do izolatora i pomislixme tam s edno ot momi4etata i v srqda ili 4etvurtak 6te zavedu moito ku4e do tam da vidim dali 6te se razberut za6totot to ku4eto bilo agresivno i ako se pogodqt 6te goema na momenta ne mi se iska da go stresirame da go vodq v nas puk da ne se razberut s arubi no se molq da se pogodqt toi gorkia ne iska da stane v izolatora mnogo se e zduxal gorki4kia angelpik

#258 Потребителят е офлайн   Napoletano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 March 2007 - 09:02 AM

Цитат

dnes xodix do izolatora i pomislixme tam s edno ot momi4etata i v srqda ili 4etvurtak 6te zavedu moito ku4e do tam da vidim dali 6te se razberut za6totot to ku4eto bilo agresivno i ako se pogodqt 6te goema na momenta ne mi se iska da go stresirame da go vodq v nas puk da ne se razberut s arubi no se molq da se pogodqt toi gorkia ne iska da stane v izolatora mnogo se e zduxal gorki4kia angelpik

Дано се разберат, при тебе поне съм сигурен, че ще получи необходимите грижи и внимание bravoS

#259 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 16 March 2007 - 10:14 AM

Цитат

Внимавай със запознанството. Изведето го новия на вън, малко да се разходи и тогава на "ничия" територия го пробвай. Имай предвид, че е след операция, на гадно място и т.н.

п.п. Моля, пиши на кирилица.
User's Signature

#260 Потребителят е офлайн   Napoletano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 March 2007 - 09:32 PM

Цитат

Цитат

Внимавай със запознанството. Изведето го новия на вън, малко да се разходи и тогава на "ничия" територия го пробвай. Имай предвид, че е след операция, на гадно място и т.н.

п.п. Моля, пиши на кирилица.

Знае той какво да прави :) Дано се разберат дзверовците w)

• (40 Страници) +
  • « Първа
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни