Ох, Elizd се мота :( Извинявам се за забавянето, но през уикенда имам много труден достъп до нет.
Видяхме се с момата. Издължила се е, влюбена е в samotnata и само я следи с поглед, да не вземе да забегне нанякъде :)) Особено, ако отиде към шкафа с гранулите. А пък, ако дава гранули, леле-леле. Хапва все още с огромен прахосмукачески апетит, но май е започнала поне да дъвче :) Като я галя, се препарира и се наслаждава, но аз като я виках, много-много не ми се връзваше - гледаше ме с големите умни очи и ми се чудеше на акъла :) Посрещна ме на вратата, но се оттегли в собственото си място, като прекалих с вниманието. Погризва кокал, за да си чеше новите зъбки и е много тиха, миличка и добра. Е, прави някоя и друга пакост (ежедневно :), ама айде сега, да не бъдем толкова строги. Да добавя, че откъм социализация нещата вървят много добре, samotnata, че даже и аз (непознатата досадница) й взехме без проблем кокала, бъркат й в купата с гранули - никаква реакция. Не излизат още, защото няма ваксина, а и се уморява много, но пък се е запознала с куч, която е постоянен обитател. Всеки път, когато сКели има достъп до куч, се заиграва и забеснява, ама не става работата, 'щото това. че някои младежи искат да скачат и да се забавляват, не значи че всички кучета около тях са на това мнение. Опитите продължават, сКели не се отказва лесно :)
samotnata се притеснява, че не наддава, но според мен като се има предвид колко сКели се е издължила е нормално. А пък като знаем и как хапва, скоро ще махнем 'с'-то. Извинявам се, че снимки нямам, забравих фотото, пък с моя телефон не става.
За съжаление от вчера следобед имаме и лоши новини, макар и да не са неочаквани, все пак д-р Бо ни предупреди, че предвид мястото където е била, слабостта и падналия имунитет, да я наблюдаваме. Точно както каза, в края на 2та седмица се появиха симптомите... сКели има 2 вида краста: демодекоза и саркоптоза (дано не бъркам точните имена, гледах в гугъл ка се пише). Ще се лекува 90 дни по схема и ще й стискаме палци всичко да мине добре. Осиновяването, живот и здраве, се отлага. Днес ще ходим в клиниката, за да ни обяснят схемата за лечение и да вземем лекарствата.
samotnata и приятеля й, както и нейния си куч и кот са герои! Ще си я задържат докато се стабилизира и никак не се паникьоса (за разлика от мен) от новината за предстоящето лечение и свързаните с това проблеми. samotnata,