samotnata,
сКели Бяхме я отписали вече
Публикувано: 06 March 2010 - 01:13 PM
Снимки скоро като си взема апарата.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 07 March 2010 - 11:28 AM
Забравих да смаля снимките и затова ще ги гледате в албума:
Албум

Публикувано: 07 March 2010 - 11:42 AM

Супер, че адът не я е смачкал. Ще стане едно кутре за чудо и приказ, та чак ще има опашка за нея. Такива глезанки бързо влизат под кожата.
Браво на спасителите, че давате шанс да живее това моменце.

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 08 March 2010 - 03:41 PM
Видимо по държание девойката се подобрява, но за съжаление все още нямаме резултати по натрупването на телесна маса, предполагам че ще отнеме повече време.

Публикувано: 10 March 2010 - 01:09 PM
Онази вечер нахлу в другата стая неканена, явно й беше много интересно, но пък се изплаши, че не е нейната си.
Вече прави и белички, разпердушинва вестници, торбички, докопала е торбичките за прахосмукачката ми и ме остави без тях.
Нови снимки довечера.

Публикувано: 10 March 2010 - 01:17 PM
Иии, забравила съм да кажа - НЯМА по-любвеобилно куче, което да съм срещала досега. То не са целувки, то не са залягания, прегръдки, протегнати лапичкиии... май трябва клип да направя.

Публикувано: 15 March 2010 - 04:54 PM
Обещаните снимки за да не ни забравяте и да виждате напредъка ни:
Дай да яяяяяяям:

Кво ще да е, и хляб, да, да:

Иначе ще дойда... не, няма да дойда... ще дойда бе, малко ме е страх ама ще дойда:

Ето, идвам, страх ме, ама идвам:

За съжаление качва бавно, още й се виждат всички кокаляци, макар и не толкова фрапиращо:

Публикувано: 15 March 2010 - 09:57 PM
Но с тази Голяма уста от първата снимка, бързо ще навакса килограмите
Публикувано: 22 March 2010 - 10:03 AM
Видяхме се с момата. Издължила се е, влюбена е в samotnata и само я следи с поглед, да не вземе да забегне нанякъде :)) Особено, ако отиде към шкафа с гранулите. А пък, ако дава гранули, леле-леле. Хапва все още с огромен прахосмукачески апетит, но май е започнала поне да дъвче :) Като я галя, се препарира и се наслаждава, но аз като я виках, много-много не ми се връзваше - гледаше ме с големите умни очи и ми се чудеше на акъла :) Посрещна ме на вратата, но се оттегли в собственото си място, като прекалих с вниманието. Погризва кокал, за да си чеше новите зъбки и е много тиха, миличка и добра. Е, прави някоя и друга пакост (ежедневно :), ама айде сега, да не бъдем толкова строги. Да добавя, че откъм социализация нещата вървят много добре, samotnata, че даже и аз (непознатата досадница) й взехме без проблем кокала, бъркат й в купата с гранули - никаква реакция. Не излизат още, защото няма ваксина, а и се уморява много, но пък се е запознала с куч, която е постоянен обитател. Всеки път, когато сКели има достъп до куч, се заиграва и забеснява, ама не става работата, 'щото това. че някои младежи искат да скачат и да се забавляват, не значи че всички кучета около тях са на това мнение. Опитите продължават, сКели не се отказва лесно :)
samotnata се притеснява, че не наддава, но според мен като се има предвид колко сКели се е издължила е нормално. А пък като знаем и как хапва, скоро ще махнем 'с'-то. Извинявам се, че снимки нямам, забравих фотото, пък с моя телефон не става.
За съжаление от вчера следобед имаме и лоши новини, макар и да не са неочаквани, все пак д-р Бо ни предупреди, че предвид мястото където е била, слабостта и падналия имунитет, да я наблюдаваме. Точно както каза, в края на 2та седмица се появиха симптомите... сКели има 2 вида краста: демодекоза и саркоптоза (дано не бъркам точните имена, гледах в гугъл ка се пише). Ще се лекува 90 дни по схема и ще й стискаме палци всичко да мине добре. Осиновяването, живот и здраве, се отлага. Днес ще ходим в клиниката, за да ни обяснят схемата за лечение и да вземем лекарствата.
samotnata и приятеля й, както и нейния си куч и кот са герои! Ще си я задържат докато се стабилизира и никак не се паникьоса (за разлика от мен) от новината за предстоящето лечение и свързаните с това проблеми. samotnata,

Публикувано: 27 March 2010 - 06:08 PM
Малката скелетунгелка расте, вече и аз го забелязвам. Все още й се броят ребрата, ноооо вече не е плашещо. Издължила се е, излигавила се е тотално и не знам как ще се вкарваме в релси. така де, в крайна сметка имам подозрения, че ще стане едро куче /много големки лапки има/ а на такова едро куче не му приляга да се лигави и умилква като котенце.
Малката има афинитет към дунапрен и дървения - ако имате стари гъби или летвички - идеален подарък за растящи зъбки, щото иначе ще ми изяде кухненските табуретки
Иначе в момента се лекува, храни се с качествена храна, даже получи подарък подсилващи витаминки и се чувства много добре.
Сега няма да я снимам, че козинката малко не е много хубава, ама след няколко дни като се пооправи ще ви зарадваме с нови снимки на издължилата се госпоица.

Вход

Горе
Цитиране +