сКели Бяхме я отписали вече
Публикувано: 25 May 2010 - 10:30 AM
Благодаря, правим колкото можем. Е, направи няколко непростими бели, ама аз разбирам, че е от скука. Дете е все още и иска много тичане и комуникация, а ние нямаме чак толкова много време. И си седи слабичка, не иска да дебелее. Ще каже човек, че не й давам да яде /пък аз имам доказателства за обратното :) /
Приемаме всякакви гости /по възможност с кучета/ ако някой иска да се запознае с нея на живо.
Приемаме всякакви гости /по възможност с кучета/ ако някой иска да се запознае с нея на живо.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 27 May 2010 - 11:47 AM

Публикувано: 08 August 2010 - 11:43 AM
Моля и тази тема да отиде да прави компания на наскоро преместените в щастливия раздел.
Кели вчера се качи на буса за Холандия, където я чакат нейните хора.
Искрено се надявам тя да получи това, което си представям за нея, а именно хора, които я обичат и място, където да тича и да пилее ужасно многото положителна енергия, която има.
Изпращането беше ужасно тежко, поне за мен.
Не съм си представяла, че така ще искам да остане с мен.
Късмет мило мое момиче, желая ти цялото щастие на света!
Искам да благодаря на всички, които през времето докато се спасявахме помогнаха кой с повече, кой с по-малко. Много хора са замесени тук, както при всяко едно спасяване. През сълзи на щастие ви казвам - Благодаря, че ми помогнахте да дадем на Кели втори живот!
Кели вчера се качи на буса за Холандия, където я чакат нейните хора.
Искрено се надявам тя да получи това, което си представям за нея, а именно хора, които я обичат и място, където да тича и да пилее ужасно многото положителна енергия, която има.
Изпращането беше ужасно тежко, поне за мен.
Не съм си представяла, че така ще искам да остане с мен.
Късмет мило мое момиче, желая ти цялото щастие на света!
Искам да благодаря на всички, които през времето докато се спасявахме помогнаха кой с повече, кой с по-малко. Много хора са замесени тук, както при всяко едно спасяване. През сълзи на щастие ви казвам - Благодаря, че ми помогнахте да дадем на Кели втори живот!

Публикувано: 08 August 2010 - 12:00 PM

Пожелавам и да е много щастлива с новите си стопани и те да я глезят много!
Ти направи още едно добро нещо!Без теб сигурно Кели нямаше да е жива.Знам колко боли да дадеш животинка за която си се грижела толкова много време,но в същото време се радваш ,че вече си има хора и чакаш да ти пратят снимка и когато видиш снимката денят ти светва :)
Публикувано: 08 August 2010 - 12:19 PM
Пак препрочетох темата за n-ти път и просто не мога да се нагледам на Кели...
От къде тръгна - кожа и кости, бореща се със смъртта в онзи ад и къде е сега - здрава, щастлива, на път за новия си дом.
Samotnata, благодарение на теб, Кели ще има един дълъг и прекрасен живот - живота, който ти й подари! Едно голямо благодаря!

От къде тръгна - кожа и кости, бореща се със смъртта в онзи ад и къде е сега - здрава, щастлива, на път за новия си дом.
Samotnata, благодарение на теб, Кели ще има един дълъг и прекрасен живот - живота, който ти й подари! Едно голямо благодаря!

"Животните са мои приятели, а аз не ям приятелите си." Джордж Бърнард Шоу
Публикувано: 15 August 2010 - 09:38 PM

Публикувано: 15 August 2010 - 10:32 PM
Мале, какво куче, това си е направо ламя!
samotnata,
!
samotnata,

Публикувано: 05 January 2011 - 02:58 PM
Хораааа, новата година ми е донесла най-големия подарък на имейла!!!
Писмото, с което замина Кели е стигнало до осиновителката й и тя ми е писала, че и снимки ми е пратила.
Ето, порадвайте се и вие:
Писмото, с което замина Кели е стигнало до осиновителката й и тя ми е писала, че и снимки ми е пратила.
Ето, порадвайте се и вие:

Публикувано: 05 January 2011 - 06:30 PM
samotnata,
за втория живот, който подари на сКели! Че то нейният си животец почмти си беше отишъл...
Прекрасно е момието, да е живо и здраво и то, и новите му стопани!

Прекрасно е момието, да е живо и здраво и то, и новите му стопани!