Новата питбулка от Сеславци трябва й помощ, за да започне нов живот
Публикувано: 07 March 2010 - 07:44 PM
Тъкмо се връщам от Сеславци. Благодаря много на my_kaya, че дойде и помогна да ни пуснат в почивен ден.
През целият път бях със свито сърце, дали момичето ще ни дочака... за голяма радост се държи още и чака спасителите си утре. Хапна малко качествени гранули, но идиотите я бяха оставили без никаква вода! Хубавото е, че не се нахвърли като невидяла на храната (не че има сили милата) а хапваше бавно и спокойно, така че и остана храна до утре да си дъвче.
Какво да кажа... жив скелет, но все пак намира сили да помаха с опашка! Нямаше проблем да я погаля, дори когато и бърках в храната не възрази по никакъв начин.
Искам накрая да отправя едно пожелание от все сърце към човека, довел я до това състояние - Дано му изпадат всички зъби... един само да му остане... и цял живот да го боли!!!
П.П. Веси може да пусне снимки на момичето малко по-късно
През целият път бях със свито сърце, дали момичето ще ни дочака... за голяма радост се държи още и чака спасителите си утре. Хапна малко качествени гранули, но идиотите я бяха оставили без никаква вода! Хубавото е, че не се нахвърли като невидяла на храната (не че има сили милата) а хапваше бавно и спокойно, така че и остана храна до утре да си дъвче.
Какво да кажа... жив скелет, но все пак намира сили да помаха с опашка! Нямаше проблем да я погаля, дори когато и бърках в храната не възрази по никакъв начин.
Искам накрая да отправя едно пожелание от все сърце към човека, довел я до това състояние - Дано му изпадат всички зъби... един само да му остане... и цял живот да го боли!!!
П.П. Веси може да пусне снимки на момичето малко по-късно

Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните"
Махатма Ганди
Махатма Ганди
Публикувано: 07 March 2010 - 08:33 PM

The world has given to me nothing
but trash bins, loneliness and pain...
Still that won`t keep my tail from wagging
my love I`ll give through sunny days and rain...
Because I know that somewhere I`m awaited
That gives me strength to live another day...
And although with the Fate itself I`m racing
I know I`ll win and I will meet my MAN...
but trash bins, loneliness and pain...
Still that won`t keep my tail from wagging
my love I`ll give through sunny days and rain...
Because I know that somewhere I`m awaited
That gives me strength to live another day...
And although with the Fate itself I`m racing
I know I`ll win and I will meet my MAN...
Публикувано: 07 March 2010 - 10:10 PM
Стискайте палци до утре,все пак е хубав празник,дано девойката издържи!Боже, моля те ,дай ми сили и накажи хората ,които са причинили това на това прекрасно същество,амин!Сърдечни благодарности на my_kaya и S.Petrov,че отидоха днес да я нахранят.Утре след като я настаним с Албена ,веднага ще пиша.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 08 March 2010 - 12:34 PM
Късмет на девойката и чакаме добри новини! Има го пламъка в очите, ще се справи!