Новата питбулка от Сеславци трябва й помощ, за да започне нов живот
Публикувано: 31 May 2010 - 10:00 AM
В събота с Албена бяхме на гости на баба Ада
,занесохме и пропалин,който получихме благодарение на д-р Бобадова,за което сърдечно и благодарим
,капки за уши,щото бабето пак ни изненада,инфекция направила милата
,намачкахме се,потъркаляхме се,за лигавщините няма да ви обяснявам какви ни ги прилага
Направихме и снимков материал,който по късно Албена ще качи,да я видите как се е заоблила душицата и колко добре се чувства
По долу прилагам и касовите бележки от последните плащания.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 01 June 2010 - 11:01 AM
Супер баба!

Публикувано: 21 June 2010 - 12:51 PM
А, изпуснала ли съм нещо?! Ада-бо има ли си нов дом?

Публикувано: 21 June 2010 - 01:21 PM
Няма си нов дом момата за съжаление,беше за един ден на гости с преспиване при Taz и нейната лигла
Никой не я иска старата баба, а тя е толкова готина и мила кучица
Разбира се с всякакви кучета,както и с женски от нейната порода,което е видно от снимките,бе изобщо баба-мечта

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 22 June 2010 - 10:22 AM
Ясно. Таз, да ти завиди човек на гостенчето

Публикувано: 25 June 2010 - 10:27 AM
днес много се забавлявах с реакциите на Бо с нашите улични комшии. Те както обикновено я нападат стръвно, тя като понамалят дистанцията почва да отвръща с заплашителен лай, но днес гледам има нова тактика.
Те почват настъпателно да я облайват, тя се прави, че не ги вижда, обаче по едно време се обръща и ме поглежда с такъв един поглед, в който чета "Шшшш ало, нали си най-голямата кучка в района - вземи некви мерки, не чуваш ли, че ми говорят разни лоши неща!"
П.С. За съжаление Арнолд никак не ме зарадва тази сутрин. Пак уби едно птиче в черешите. Докато дотичам му беше счупил врата. Това куче има страхотен ловен инстинкт, но аз не съм стопанин, който се кефи на това. Така вместо похвала получи една порция здрав мариз. Горкото птиче, ужасно ми е съвестно, че не успях да го спася, но наистина нищо не можех да направя толкова бързо.
Те почват настъпателно да я облайват, тя се прави, че не ги вижда, обаче по едно време се обръща и ме поглежда с такъв един поглед, в който чета "Шшшш ало, нали си най-голямата кучка в района - вземи некви мерки, не чуваш ли, че ми говорят разни лоши неща!"
П.С. За съжаление Арнолд никак не ме зарадва тази сутрин. Пак уби едно птиче в черешите. Докато дотичам му беше счупил врата. Това куче има страхотен ловен инстинкт, но аз не съм стопанин, който се кефи на това. Така вместо похвала получи една порция здрав мариз. Горкото птиче, ужасно ми е съвестно, че не успях да го спася, но наистина нищо не можех да направя толкова бързо.

Must Love Dogs. Must Care. Must Share.