Не мога да повярвам, че тези две страници са писани от човек, анагажиран с казуата! Това е абсурдно просто! И такива хора работят ЗА животните?! Не вярвам, че има толкова глупави хора.
Четири лапи ще кастрират уличните животни в Пловдив до края на март
Публикувано: 15 April 2010 - 12:17 PM
Здравейте, малко късно попадам на темата. Искам да попитам дали в момента има действаща някаква организация в Пловдив за кастриране на котки. Около блока ни е нашествие. Има поне 30 котки, от който поне 10 са доста бременни. Вече предполагам е пълно с бълхи и навсякъде има изоставени тарелки от... няма да коментирам. Имаше две кученца, който кастрираха и върнаха, но котките никой не е пипнал.
Поздравления и от мен за инициативата, защото найстина е крайно наложащо от мерки.
Извинявам се, ако някъде в темата е отговаряно на такъв въпрос, но прескочих втората и третата страница.
Поздравления и от мен за инициативата, защото найстина е крайно наложащо от мерки.

Извинявам се, ако някъде в темата е отговаряно на такъв въпрос, но прескочих втората и третата страница.
Публикувано: 15 April 2010 - 12:24 PM
Цитат(rodegunda @ Apr 15 2010, 12:27 PM) <{POST_SNAPBACK}>
За жалост, в Пловдив няма такова чудо.
Ми то до скоро имаше такова чудо,но доста хора го оплюха...
Публикувано: 01 May 2010 - 02:15 AM
Не мога да разбера,защо се стигна до този конфликт между хора,които обичат животните.
До обидите и грубите намеци за извличане на полза от кастрациите в частни клиники.Чета и не вярвам на очите си
Аз съм член на дружеството за защита на животните в Пловдив,почти от неговото създаване и мога да ви уверя,че хората в него наистина обичат животните и се грижат за тях.Има хора,които са спасили много животни и продължават да
се грижат за тях.Мисля,че те не заслужават вашите намеци за
връзки с частни ветеринарни кабинети.Дружеството работи без никакви средства,нямаме дори място,където да прибираме болни животни.Събираме пари помежду си,когато се наложи да
помогнем на някое болно животно или за храна за животните
Борим се срещу убийствата в изолатора , жестокостта и бездушието на общината и някои хора.
Аз също подкрепям кастрацията и не мога да си обясня за как
во избухна този конфликт между нас,може би вашите хора са били по-груби,а може би ние не сме дали достатъчно разгласа.
Според мен трябваше да работим заедно.
Смешно е да се нападаме и караме,та ние се намираме от една
страна.Нали Яворе.
До обидите и грубите намеци за извличане на полза от кастрациите в частни клиники.Чета и не вярвам на очите си
Аз съм член на дружеството за защита на животните в Пловдив,почти от неговото създаване и мога да ви уверя,че хората в него наистина обичат животните и се грижат за тях.Има хора,които са спасили много животни и продължават да
се грижат за тях.Мисля,че те не заслужават вашите намеци за
връзки с частни ветеринарни кабинети.Дружеството работи без никакви средства,нямаме дори място,където да прибираме болни животни.Събираме пари помежду си,когато се наложи да
помогнем на някое болно животно или за храна за животните
Борим се срещу убийствата в изолатора , жестокостта и бездушието на общината и някои хора.
Аз също подкрепям кастрацията и не мога да си обясня за как
во избухна този конфликт между нас,може би вашите хора са били по-груби,а може би ние не сме дали достатъчно разгласа.
Според мен трябваше да работим заедно.
Смешно е да се нападаме и караме,та ние се намираме от една
страна.Нали Яворе.
Публикувано: 01 May 2010 - 09:44 AM
Темата с плювните беше заключена. Моля да не се продължава и тук!

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com