Dog.bg Форуми : Обречени кучета

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (11 Страници) +
  • « Първа
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Обречени кучета след строежа- накъде????

#121 Потребителят е офлайн   Кристина Икона

• Was it a dream...
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 08 February 2011 - 05:11 PM

А Линдичка как е? :smile:
User's Signature

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза

#122 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 09 February 2011 - 12:07 PM

Линдичка е все така любеобвилна,приказлива,сега на нас ни се радва,хълца и пее като я посетим.Даже влиза в колата,аз излизам,а тя се настанява на предната седалка,сигурно иска да си я вземем,ама за съжаление никой не е проявил интерес към нея.Линда е куче,което много бързо се привързва и шумно изразява любовта си.Редовно изпраща до в къщи любимия си пазач и стои с часове на улицата,вперила поглед в прозореца му,а съседите се дразнят и роптаят..Тя има развито майчинско чувство,беше като приемна майка на Рошка и Киара,и досега обгрижва Киара и я препощва,нищо че "малката" е вече по-голяма от нея.Единственият и недостатък е че при болка посяга да хапе- беше гризнала лекарката при поставяне на упойката за кастрацията,като и махам кърлежи и я оскубя също роптае и ме плаши :db_046: Куче с характер,но ми е много мила и симпатична :wub:

Пък така и така съм тръгнала да разказвам,да взема да кажа няколко думи и за Лора :md_064: Тя е майката на лудото,слънчево Доли :db_046:
Лора е станала дебела,пухкава мечинка,много е боязлива,но пък си умира да я галиш.Не знам дали съм споменавала,но там пазачите са от две отделни фирми-едните са на строящия се хотел,другите на съседен ограден имот,някакъв комплекс.Та и кучетата са разделени на две групи,Лора и Нора са към хотела,на тях даже чат пат им купуват и гранули,За съжаление Лора не ги яде...обаче от нашите хрупа с удоволствие,въпреки че са най-евтините.Оставям по малко,с мостра от чувала.да и купуват такива,ама не.... на кой му пука :dh_188: Нора абдикира и се присламчи към кучетата в парка,а Лора остана самотна.Другите кучета я нападат и не я искат,и тя милата седи до будката на пазача и не смее да припари по-надолу.Най-много я гони Киара,но и другите се включват.

За останалите кучета не се полага храна,никаква.Разчитат на това което им отнеса :dh_188: Лятото е по-добре,ама зимата са направо на ръба...
Киара е крадлива и хитра,успяла е да обере всичките пазачи,даже е задигнала комплект инструменти в кожен калъф,а наскоро и буркан с месо,който е успяла да изяде,въпреки че се е изпонарязала на стъклото.По тая причина хич не я обичат,ама тя е хитра и се пази от възмездието

И останаха мъжкарите- Марко и Рекс,които не се понасят взаимно.Доскоро Рекс само ядеше бой безропотно,сега взе да се отваря и той и да отвръща на провокациите.Последния път беше жестоко изпохапан по муцуната,имаше доста дълбока рана съвсем близо го дясното око :dh_188: Боевете стават по време на хранене,бият се дори и за сухия хляб,мъка....Иначе не се закачат.
Има и две вързани.ловджийски.Те са си на един от пазачите,ама той ги храни когато е на смяна,през 2 дена,та ми е жал и им давам и на тях...и водичка,че все е замръзнала.Едното е още кутре,скромно и свитичко,другото вие на умряло и се мята на веригата докато не му сипнеш храница...
User's Signature

Качена снимка

#123 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 February 2011 - 04:26 AM

Показване на мнениетоМърфи, в 08 February 2011 - 03:28 PM, написа:

Много ти благодаря!
Между другото пуснах малко парички за теб, използвай ги по усмотрение!

Голяма съм блейка,някакси съм успяла да пропусна този пост...А паричките вече са пристигнали по форумската сметка и хич даже не са малко- напротив,много парички са.Благодаря от сърце,Мърфи :ha_081: ,благодарят ти и кучовците,защото ако няма хора като теб,това че съм там физически и ги обичам няма да им е от голяма полза,като няма с какво да ги нахраня.

Ето малко снимки от твойта любимка,специален поздрав за специален човек със голямо ,добро и щедро сърце :rc_036:

ПС: Тази събота ще се постарая да дам на маймунката нещо вкусничко и ще и кажа ,че ти и го изпращаш :md_064: Да се почувства и тя поне един път специална.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#124 Потребителят е офлайн   Мърфи Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 February 2011 - 02:19 PM

Колко е хубава тази Шарка и същия поглед като на Мърфи! Уговарям аз мъж ми да вземем още едно, ама шанс никакъв!
Сигурна съм, че всички кучета се чувстват специални и са щастливи, че те има теб на място! :mg_062: да им даваш храна! Супер си :ba_025: !

#125 Потребителят е офлайн   carrie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 February 2011 - 03:10 PM

Аз незнам дали някой вече не го е писал, но тъй като прочетох, че в Благоевград нямат нито хотел за кучета, нито приют... а е областен град... не може ли да се кандидатства за някой европейски проект, да се построи такъв и Чери да го стопанисва? ( тогава ще сме на 100% сигурни че обитателите му ще са добре гледани, лекувани качествено и кастрирани). Толкова са много бездомничетата там! Не е възможно и не е нормално да останат на улицата! Ако това стане, града ще е едно от най-хубавите места в България! Със всичките тези млади хора, които учат там и прекрасния климат, природа и архитектура.

#126 Потребителят е офлайн   katia n Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 February 2011 - 04:59 PM

Ние в Пловдив също си нямаме приют, което е много жалко. В момента търся европрограми за финансиране, така, че ако някой чуе нещо по въпроса да пише. Помощта ще е взаимна :smile:

#127 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 February 2011 - 11:35 AM

Нашия добродушен дебеланко, милият и кротък Белчо вече е при дъгата.Не знам дали е бил блъснат от кола или застрелян,но смъртта му е била кървава.
Надявам се да не е страдал много.
Почивай в мир,Белчо.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#128 Потребителят е офлайн   katia n Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 February 2011 - 11:56 AM

:dh_188:
Почивай в мир, Белчо

#129 Потребителят е офлайн   Galiadogs Икона

• оптимист-рецидивист
  • Икона
  • Група: German Shepherd Dog

Публикувано: 21 February 2011 - 12:19 PM

Чери,Белчо е там където няма болка.
Почивай в мир,невинна душичке.
User's Signature

Качена снимка

#130 Потребителят е офлайн   MechoPuh Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 21 February 2011 - 12:28 PM

Ох, съжалявам :dh_188: . Много е тежко в такива моменти. Загубата на всяко животно, за което се грижиш и загубиш преждевременно е ужасно болезнена и ти съчувствам от сърце.

#131 Потребителят е офлайн   missi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 February 2011 - 12:37 PM

Чериии, много жалко, миличкият - наистина е звездичка на небето и е много по-добре от тук. Почивай в мир момченце.

#132 Потребителят е офлайн   tuty Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 February 2011 - 06:07 PM

Ужасно е, Чери! Почивай в мир, мило момче! Вече никога нищо няма да ти липсва, но ти ще ни липсваш винаги!
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.

#133 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 February 2011 - 09:56 PM

Намерихме човек,който ни помогна да го погребем в гората.Тук ,в гората,Белчо бе щастлив,но когато мисля за него го виждам в мислите си как изглеждаше мъртъв....много ми е тежко и гадно,не искам да имам такива спомени,а точно те се запечатват най-ярко в съзнанието ми... :dh_188:
User's Signature

Качена снимка

#134 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 March 2011 - 05:12 AM

Животът за останалите продължава.На строежа в събота стана свиреп бой между Рекс и Марко заради разгонената кучица на пазача.
Никога не бях виждала подобно нещо,не можахме да ги разтървем близо половин час и Рекс доста пострада.През седмицата ще стои вързан и после трябва да мислим и за кастрация.За работниците по строежа боят беше голямо шоу,но мен направо ме ужаси,все едно се биеха обучени за бой кучета.
В групата по-надолу,в парка ,всичко е спокойно.
Бях обещала снимки на Шарка,ама тя е трудна за снимане,че постоянно скача и снимките се размазват.
Успях да щракна само един нос :db_046:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#135 Потребителят е офлайн   MechoPuh Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 03 March 2011 - 05:25 AM

Показване на мнениеточери1, в 03 March 2011 - 02:17 AM, написа:

Успях да щракна само един нос :db_046:

И две топли кафеви очи :smile:. Много е хубава! Колко жалко, че малко хора забелязват и оценяват красотата и разнообразието на безпородните животни.

#136 Потребителят е офлайн   Мърфи Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 March 2011 - 07:45 PM

Колко тъжно за Белчо! :dh_188: Почивай в мир момченце!

А Шарка ми е супер любимка!
Ето ответен поздрав и от нас! Направо са като братче и сестриче!

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#137 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 March 2011 - 12:03 PM

Показване на мнениетоМърфи, в 03 March 2011 - 07:45 PM, написа:

......Направо са като братче и сестриче!

Ха ха ,наистина си приличат снимани по този начин.само дето "момата" ни май е по-мустаката :gk_164: ,а Мърфи си е сложил повечко очна линия :bg_016:

На строежа вече е доста облагородено,сменили са вратите на охраняемата зона с някакви модерни с електронни ключалки,хотела е изцяло завършен и скоро ще почне да функционира.Даже вече най-редовно има хора на трапези ,мисля че приятели на собственика,та вече хич не е удобно да храним там кучетата и да се афишираме та нямам и снимки по този повод.Давам храната на пазачите да ги хранят навътре зад оградите.

В парка всичко е наред,но и там вече в събота и неделя е пълно с хора и кучовците сами се усещат да се скатават из гората.Утре ни е ден за обезпаразитяване и ще гледам да направя някоя снимка.
User's Signature

Качена снимка

#138 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 March 2011 - 07:59 PM

Днес докато хранехме кучовците при нас дойде баща с малко момченце.Първо си помислих,че ще има скандал на тема как може да храним кучета на място където може да решат хората да си разходят децата :dh_188: ,ама се оказа че малкият просто искал да дойде при кучетата :ae_085: Има и такива деца,има и такива родители :flagbg:
Прикачена снимка Прикачена снимка

Кучетата са добре,хапнаха доволно,маца и тя :beer:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#139 Потребителят е офлайн   blueocean Икона

• Терористка
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 March 2011 - 08:11 PM

Отново сетер ли има?
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

Качена снимка

#140 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 March 2011 - 08:16 PM

Това е Ари,сетерката на Лили.И тя е прибрана от улицата преди 4-5 години,била е ловна,ама не ставала за лов...... та така.
User's Signature

Качена снимка

• (11 Страници) +
  • « Първа
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема