Обречени кучета след строежа- накъде????
Публикувано: 08 February 2011 - 05:11 PM

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза
Публикувано: 09 February 2011 - 12:07 PM

Пък така и така съм тръгнала да разказвам,да взема да кажа няколко думи и за Лора

Лора е станала дебела,пухкава мечинка,много е боязлива,но пък си умира да я галиш.Не знам дали съм споменавала,но там пазачите са от две отделни фирми-едните са на строящия се хотел,другите на съседен ограден имот,някакъв комплекс.Та и кучетата са разделени на две групи,Лора и Нора са към хотела,на тях даже чат пат им купуват и гранули,За съжаление Лора не ги яде...обаче от нашите хрупа с удоволствие,въпреки че са най-евтините.Оставям по малко,с мостра от чувала.да и купуват такива,ама не.... на кой му пука

За останалите кучета не се полага храна,никаква.Разчитат на това което им отнеса

Киара е крадлива и хитра,успяла е да обере всичките пазачи,даже е задигнала комплект инструменти в кожен калъф,а наскоро и буркан с месо,който е успяла да изяде,въпреки че се е изпонарязала на стъклото.По тая причина хич не я обичат,ама тя е хитра и се пази от възмездието
И останаха мъжкарите- Марко и Рекс,които не се понасят взаимно.Доскоро Рекс само ядеше бой безропотно,сега взе да се отваря и той и да отвръща на провокациите.Последния път беше жестоко изпохапан по муцуната,имаше доста дълбока рана съвсем близо го дясното око

Има и две вързани.ловджийски.Те са си на един от пазачите,ама той ги храни когато е на смяна,през 2 дена,та ми е жал и им давам и на тях...и водичка,че все е замръзнала.Едното е още кутре,скромно и свитичко,другото вие на умряло и се мята на веригата докато не му сипнеш храница...
Публикувано: 11 February 2011 - 04:26 AM
Мърфи, в 08 February 2011 - 03:28 PM, написа:
Между другото пуснах малко парички за теб, използвай ги по усмотрение!
Голяма съм блейка,някакси съм успяла да пропусна този пост...А паричките вече са пристигнали по форумската сметка и хич даже не са малко- напротив,много парички са.Благодаря от сърце,Мърфи

Ето малко снимки от твойта любимка,специален поздрав за специален човек със голямо ,добро и щедро сърце

ПС: Тази събота ще се постарая да дам на маймунката нещо вкусничко и ще и кажа ,че ти и го изпращаш

Публикувано: 11 February 2011 - 02:19 PM
Сигурна съм, че всички кучета се чувстват специални и са щастливи, че те има теб на място!

Публикувано: 11 February 2011 - 03:10 PM
Публикувано: 21 February 2011 - 12:28 PM

Публикувано: 21 February 2011 - 06:07 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 23 February 2011 - 09:56 PM

Публикувано: 03 March 2011 - 05:12 AM
Никога не бях виждала подобно нещо,не можахме да ги разтървем близо половин час и Рекс доста пострада.През седмицата ще стои вързан и после трябва да мислим и за кастрация.За работниците по строежа боят беше голямо шоу,но мен направо ме ужаси,все едно се биеха обучени за бой кучета.
В групата по-надолу,в парка ,всичко е спокойно.
Бях обещала снимки на Шарка,ама тя е трудна за снимане,че постоянно скача и снимките се размазват.
Успях да щракна само един нос

Публикувано: 03 March 2011 - 07:45 PM

А Шарка ми е супер любимка!
Ето ответен поздрав и от нас! Направо са като братче и сестриче!
Публикувано: 19 March 2011 - 12:03 PM
Мърфи, в 03 March 2011 - 07:45 PM, написа:
Ха ха ,наистина си приличат снимани по този начин.само дето "момата" ни май е по-мустаката

На строежа вече е доста облагородено,сменили са вратите на охраняемата зона с някакви модерни с електронни ключалки,хотела е изцяло завършен и скоро ще почне да функционира.Даже вече най-редовно има хора на трапези ,мисля че приятели на собственика,та вече хич не е удобно да храним там кучетата и да се афишираме та нямам и снимки по този повод.Давам храната на пазачите да ги хранят навътре зад оградите.
В парка всичко е наред,но и там вече в събота и неделя е пълно с хора и кучовците сами се усещат да се скатават из гората.Утре ни е ден за обезпаразитяване и ще гледам да направя някоя снимка.
Публикувано: 20 March 2011 - 07:59 PM

Кучетата са добре,хапнаха доволно,маца и тя