Обречени кучета след строежа- накъде????
Публикувано: 06 July 2010 - 11:05 PM

Идея си нямам как да успея да я проверя Лора за дирифилариоза ,нито мога да я откарам до лекар,нито да осигуря адекватно лечение ако се наложи.Дано не е това...
Иначе положението става от ден на ден все по-зле.
Чернушка загина,премазана от кола.На паркинга,уж случайно....Почивай в мир,изстрадало момиче.
Клепчо е с лоши рани по крака,идея намам как ги е получил.Не идва само от далеч се вижда че е зле и куца.
Сара втори ден никаква я няма,днес и Ушко не се е показал.
Мога да отида най-рано в петък да видя как са и да занеса храничка.Ако има на кого....
Публикувано: 06 July 2010 - 11:30 PM
Публикувано: 03 August 2010 - 11:56 PM

Всички кучета са налице,даже има и нови

Ето малко снимчици
Киара яде бисквитка от ръка

http://prikachi.com/...8/2393698c.jpg- Лора,майката на Доли.Приличат си само по ушите.
Новото попълнение- Марко http://prikachi.com/...76/2393676k.jpg
http://prikachi.com/...2/2393702W.jpg- Линда
Публикувано: 07 August 2010 - 10:37 PM
Тя милата е "осиновила" Рошка и Киара.Играе с тях,пощи ги и им" приказва".Много са сладки като ги гледаш такива....И лапат като невиждали храна.Каквото им дадеш-това.Първо кренвирш от ръка(за сприятеляване),после сух хляб,докато го омешам с консерва( и него лапат,не отказват) после гранули-няма проблем....Сърцето ме боли да ги гледам колко са гладни....
Рошка и Киара до месец ще са готови за кастриране.
Публикувано: 08 August 2010 - 06:08 PM
Дребните са най-малко 6 на брой,не знам дали ги кърми още,тъй като не успявам да я видя в цял ръст(да видя как са цицките).Обаче са абсолютни дивачета,днес успях да уловя едно и дребното врещя неистово 15 минути и се зъбеше страховито.По зъбките ми се вижда да имат месец,ама не пожелаха да ядат попарка.Успяхме да обезпаразитим 4 броя.Ако оцелеят и успеем да ги социализираме ще им отворя темичка.
Публикувано: 13 August 2010 - 03:35 PM

А тези дето са живи са страхливи и бягат...За едното,най-едрото има кандидат -осиновител,стига да успеем да го хванем

Утре ще проведем акция"залавяне ",дано успеем.
Публикувано: 14 September 2010 - 02:27 AM
Клепчо вероятно е мъртъв,последните седмици не проявяваше никакъв интерес към храната,само си лежеше....Никой не го е виждалот 3 седмици...За бездомно куче 10 години е преклонна възраст,повечето не доживяват и половината....Почивай в мир,Клепчо!
Останалите от групата са добре,голяма радост е като се появим.Напоследък доста гладуват,няма кой да ходи да ги храни през седмицата,а гранулите дето оставяме явно не стигат.
Ушко

Сара

Белчо и Нора

Рошка

Марко

Лора

Линда

Киара

Публикувано: 30 September 2010 - 02:41 PM
Публикувано: 06 October 2010 - 02:39 PM
Публикувано: 06 October 2010 - 04:53 PM
Ако сте наблизо с Ма-ти от форума може чрез него,като ми изпрати клетката.
Иначе в петък ще има кола,ама тепърва уточнявам подробностите,жената дето ще идва е по служба и ще бърза,аз няма как да отсъствам от работа...Ще ходи до кв Стрелбище,близо до бул България,ако си наблизо някъде може да мине.
Публикувано: 07 October 2010 - 03:44 PM
Публикувано: 07 October 2010 - 10:05 PM

Сега пускам обяви на Лора. Надявам се й на нея да се усмихне щастието. На каква възраст е? Писах, че е на годинка и половина, но не съм много сигурна - не видях да пише никъде из темата.

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза
Публикувано: 11 October 2010 - 12:20 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 11 October 2010 - 02:19 PM

Публикувано: 11 October 2010 - 10:11 PM
Въпреки това докато не мине поне седмица ми е неспокойно.
Шарка

Шарка и Белчо

Шарка,Белчо и Сара

Шарка бързо разбра,че тук котките са приятели и не бива да се гонят

Публикувано: 13 October 2010 - 03:36 AM
Клетите създания са кльощави,с отчетливо открояващи се кокали и треперят постоянно.Слагаме им храна,но понеже са страхливи трудно достига до тях.За да стигне до тях,трябва да остане,а не може да остане,то и за другите едвам стига.Не се намери някой в нашия град да помогне,а толкова хора минават от там.Миналата събота беличкото ядеше найлонова торбичка,сигурно му е миришело на храна...
Сърничка и бебетата се крият в гората срещу "гъбката"- оттатък шосето.Сърничка идва и около тоалетните,като прегладнее,а малките ходят само до шосето,не смеят по-натам.Ходят нагоре-надолу,ядат боклуци и лайна и е въпрос на време да ги прегази някоя кола.Депресираща гледка е.
Публикувано: 16 October 2010 - 06:59 PM
Другите двечки,кафявичките днес не се появиха.
Публикувано: 31 October 2010 - 10:17 PM

Линда беше цялата в кърлежи,успях да махна само по-големите.Ще трябва да я мажа с нещо.[

Лора е самотна- тя седи на по-горния строеж-хотела.Гонят я другите кучета.Строежите са 2 един до друг и кучетата са се разделили на групи.

Много ни се радват в събота,хляба с консерва им е деликатес