mimotova
Санди и Мери още двама спасени от Сеславци

Публикувано: 14 April 2010 - 09:01 PM

Много се радвам за тях, но като видях снимките ми стана и малко мъчно! Честно казано силно се надявам вече да са забравили БГ и да се наслаждават на новият си весел живот. Ама Санди пак не иска да вирне ушите, много е срамежлив
А има ли някакви новини в кои градове са и как се приспособяват?

Да, човекът наистина е цар на зверовете, защото многократно ги превъзхожда по жестокост. Ние живеем с цената на чужди животи. Нашите тела са истински гробници! Ще дойде време, когато хората ще гледат на убиеца на животни така, както на убиеца на човеци. Леонардо да Винчи

Публикувано: 12 May 2010 - 01:52 AM
						Една радостна новина: Санди вече си има постоянен дом. Миналата седмица е бил осиновен. Надявам се скоро да има и снимки от новото и ПОСТОЯННО място. Горкият Санди, толкова места и хора смени за 2 месеца. От холандският сайт на ARS разбарх, че Мери вече се казва Меги. Често казано не ме радва смяната на името /защото съм против хората да сменяме имената на кучетата/, но Мери/Меги каквато е непукистка-веселушка, сигурно го е приела леко. Надявам се скоро и тя да си намери постоянно жилище, стига се е мотала по хотели и квартири.

Да, човекът наистина е цар на зверовете, защото многократно ги превъзхожда по жестокост. Ние живеем с цената на чужди животи. Нашите тела са истински гробници! Ще дойде време, когато хората ще гледат на убиеца на животни така, както на убиеца на човеци. Леонардо да Винчи

Вход

Горе
 Цитиране +