Д-р Гетова, ще кажете ли истината за Зара-Алма? Изоставена женска НОК с бебета в изолатора в Сеславци!!!
Публикувано: 26 March 2010 - 12:16 AM

but trash bins, loneliness and pain...
Still that won`t keep my tail from wagging
my love I`ll give through sunny days and rain...
Because I know that somewhere I`m awaited
That gives me strength to live another day...
And although with the Fate itself I`m racing
I know I`ll win and I will meet my MAN...
Публикувано: 26 March 2010 - 12:17 AM
Публикувано: 26 March 2010 - 12:24 AM
Майката не е кастрирана, оказа се че е клубна, има 4-цифрен номер в ухото, което значи че е от ОНОК. Номера е 2912 (поне това успяхме да видим в мръсното и ухо).
Аз също с нищо не мога да помогна на малките, освен с пари за хотела за известно време, но не мога да ги прибера. В Суходол също не мога да ходя повече от веднъж седмично, защото живея на другия край на София, а и ще трябва да се погрижа за дългокосместия куч.
Публикувано: 26 March 2010 - 12:30 AM
1. По банкова сметка:
БАНКОВА СМЕТКА ЗА НАБИРАНЕ НА СРЕДСТВА:
Име (Name): МИЛЕНА ТОДОРОВА МАКЕДОНСКА (MILENA TODOROVA MAKEDONSKA)
IBAN: BG16UNCR96601047014706
BIC: UNCRBGSF
При банка (Bank): УниКредит Булбанк (UniCredit Bulbank)
При попълване на вносната бележка или платежното нареждане е желателно да попълните в основание за плащане име на животното и вашия ник или име.
-Моля, когато ви е възможно превеждайте даренията за Сдружение Приятели на котката и за животните, на които те помагат, директно на тяхната сметка, публикувана в сайта им.
2. Чрез PayPal:

3. Чрез moneybookers.com на акаунт: altravista.bg@gmail.com
---------------------------------
За получаване на дарения:
Очаквам да преглеждате тази тема и вие да се свържете с мен. Вариантите за предаване на парите са три:
1. Да ги преведа по ваша сметка, ако имате такава (може акаунт в PayPal или Moneybookers);
2. Да се видим, за да ви ги дам. Намирам се в Борово, можем да се видим в центъра, ако сте на другия край на София;
3. Да ви ги изпратя с EasyPay. Списък на офисите им: Офиси За целта ми трябват лични данни: Трите имена, ЕГН, № лична карта, дата на издаване и телефон за връзка. Аз ги пускам с тези данни в един офис, пет минути по-късно можете да ги теглите в произволен техен офис срещу личната си карта - отивате и питате има ли нещо за мем.
При превод по банков път или чрез EasyPay има такса, която в общия случай поемам, но не винаги мога и тогава тя се приспада от сумата. Таксата за междубанков превод е 1.10 лв., за вътрешнобанков (Уникредит) - 0.45 лв., а за EasyPay - малко над 1% от превежданата сума.
Относно дарения, получени чрез PayPal: Възнамерявам да тегля когато се съберат около 200 евро, разбира се няма да е желязно правило. Ако имате спешна нужда от дарението, предупредете ме.
Милена, 0888 460 163

Публикувано: 26 March 2010 - 12:41 AM
И аз не мога за съжаление да помогна с друго!

Публикувано: 26 March 2010 - 12:51 AM

Публикувано: 26 March 2010 - 12:25 PM
Публикувано: 26 March 2010 - 12:40 PM
Момчето е готово да вземе едно от малките.
Имал голяма къща с двор!
Надявам се тази тема да не стане поредната като повечето от в "Без дом" .... хем се дават,хем няма кой да ги гледа,хем с огромни претенции за място и стопани!
Айде с най-добри чувства и дано всичко се нареди!
Публикувано: 26 March 2010 - 12:49 PM
Публикувано: 26 March 2010 - 02:33 PM
Който иска да си вземе кученце е добре дошъл. Който иска да ги снима, също. Който иска да им занесе храна, витамини, или просто да ги види, да заповяда!
Току що говорих с Митко, кученцата са сравнително добре засега, хранят се. Едно от дивите, които не са на овчарката е прескочило през няколко огради, и се е озовало в последната клетка

По последна информация, татуировъчният номер е 5-цифрен. Има една четворка отпред - 42912
Публикувано: 26 March 2010 - 03:16 PM
Имам много добра идея за задомяване на други кучета,но за сега нямам време...живот и здраве след 10-тина дни ще посветя повече време на това и мисля,че ще намерим дом и на други кучета.
Успех с малките !
Следя темата с интерес и се надявам на позитивна развръзка!
Публикувано: 26 March 2010 - 04:36 PM
сори ама на това ми прилича
Baffie - на другия край на софия - и веднъж седмично да ги виждаш пак е нещо
важното е някой да се заеме да им помогне
а не телефона на Митко и
да се обаждат на Митко - сори, ама Митко им е никакъв
това е ...
Явно е , че имат и проблем със социализацията
от цял подфорум НОК няма ли кой да се навие да отговаря за тях
какво като са безпородни - женската НОК ги пазеше като собствени
...
направете им тема в бездом
направете им снимки (утре като ходя до там ще ги снимам)
пишете колко е хотела на ден
помолете някой вет да отиде на място да ги види ,
ако не може да ги закарате
да се почне от някъде
да се види как ще тръгне със социалаизацията
(ако има желаещи да ги посещават в суходол да свикват с хора)
живи здрави да стигнат до ваксини
обяви
А някой беше казал , че приятелството няма порода
Публикувано: 26 March 2010 - 05:28 PM
Много се радвам, вече писах един път, за мъжкия дългокосмест НОК и за майката + породистите бебета, че сте ги извадили е супер! СИГУРНА съм, че за тях ще се намери и дом и добър стопанин!
Обаче какво ще стане с другите бебета??? В Суходол са на хотел, ок, ама вие знаете ли какво е стане с тях??? ДА! Ще измрат ако някой не се заеме сериозно!
Толкова ли няма няколко души 2ма, 3ма, сред вас, които да се редувате да ходите, да им носите по-качествена храна, да ги галите, да им занесете постелчици и тн.??????!!!!
разберете, че не е достатъчно само да ги "спасите" от Сеславци!!! Трябва да поемете отговорността за тях и да се опитате да им дадете истински шанс! Анук вече е написала някои елементарни стъпки за да поемете по правилния път.
Това всичко, разбира се само, АКО някой има желанието да им помогне истински!
Иначе резултатът още от сега ще ви кажа каквъ ще е:
7 умрели кученца!
Публикувано: 26 March 2010 - 06:31 PM
Който иска да си вземе кученце е добре дошъл. Който иска да ги снима, също. Който иска да им занесе храна, витамини, или просто да ги види, да заповяда!
Току що говорих с Митко, кученцата са сравнително добре засега, хранят се. Едно от дивите, които не са на овчарката е прескочило през няколко огради, и се е озовало в последната клетка

По последна информация, татуировъчният номер е 5-цифрен. Има една четворка отпред - 42912
За съжаление такъв номер няма в регистрите на ОНОК

Дано малките се въстановят бързо и се намерят добри хора да ги приютат

Публикувано: 26 March 2010 - 08:23 PM
За съжаление мога, и ще помогна само финансово!Дано има и други желаещи!
Друго от Пловдив не мога да направя!
Весели празници на всички!

Публикувано: 27 March 2010 - 12:12 AM
сори ама на това ми прилича
Baffie - на другия край на софия - и веднъж седмично да ги виждаш пак е нещо
важното е някой да се заеме да им помогне
а не телефона на Митко и
да се обаждат на Митко - сори, ама Митко им е никакъв
това е ...
Явно е , че имат и проблем със социализацията
от цял подфорум НОК няма ли кой да се навие да отговаря за тях
какво като са безпородни - женската НОК ги пазеше като собствени
И на мен ми се иска да се намери човек който да отговаря за тях. Но този човек не мога да бъда аз, съжалявам. Пак повтарям, аз извадих едно куче от Сеславци, и за него си нося отговорността! Прибрала съм го в къщи, въпреки че на няколко пъти скача да хапе моето куче.. Днес беше изкъпан, изресан и утре ще му направя снимки. За него не искам помощ от никого, ще го гледам каквото и да става, докато се намерят подходящи стопани.