Д-р Гетова, ще кажете ли истината за Зара-Алма? Изоставена женска НОК с бебета в изолатора в Сеславци!!!
Публикувано: 22 September 2010 - 10:31 PM
Тази ще остане, ако някой, който трябва, има смелост или желание, да сподели какво се случи със Зара-Алма?

Публикувано: 22 September 2010 - 10:39 PM
denicc, в 22 September 2010 - 03:27 PM, написа:
Мисля, че ми дължиш отговор, най-малкото защото ти изпратих пари когато я прибра, за лечението и!!!
Думите ти бяха, че ще я излекуваш, социализираш, и ще и търсиш дом!!!

Публикувано: 23 September 2010 - 12:11 PM
Следствие на действията ви, съм далеч от мисълта, че е от СРАМ!По-скоро е висша проява на наглост!
Жал ми е, за такива като вас, които са готови и душата си да продадат, и то без значение от цената!
Какво ще стане със Зара от тук насетне???

Публикувано: 23 September 2010 - 02:27 PM
Публикувано: 23 September 2010 - 02:40 PM
Публикувано: 23 September 2010 - 03:30 PM
Мисля, че е важно да обясниш на хората защо могат да си купят кученце от Зара, което да не прилича на НОК (ако не вярваш погледни Нора, да като малка беше абсолютен НОК) и което след като поотрасне да го оставят в някой български кучкарник. Аз имам такъв познат, който ми каза - защо лекувате това куче, аз просто като не го харесам го пускам на полето.
Публикувано: 23 September 2010 - 06:22 PM
И я били взели кастрирана от Сеславци.....проучили, че е от добри родители и като се разгонила новите и стопани

Който иска да вярва, аз в приказки от 1001 нощи отдавна не вярвам!
Д-р Гетова съжалявам за здравословните ви проблеми, ако това ще ви успокои и аз имам такива, доживотни!
Жива съм благодарение на фармацевтиката и напредъка на медицината, но не го използвам като оправдание, за каквото и да е!

Публикувано: 23 September 2010 - 06:27 PM
А после се чудим защо в съседната тема се предлага на нови стопани НОК на 1 година с родословие, чип и вакцини. Внимавайте и той да не попадне в подобни ръце, а после като се наиграят с него и им писне - в Сеславци да не се окаже, както и малките от него.

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 23 September 2010 - 06:32 PM
denicc, в 23 September 2010 - 06:27 PM, написа:
И я били взели кастрирана от Сеславци.....проучили, че е от добри родители и като се разгонила новите и стопани

Който иска да вярва, аз в приказки от 1001 нощи отдавна не вярвам!
Д-р Гетова съжалявам за здравословните ви проблеми, ако това ще ви успокои и аз имам такива, доживотни!
Жива съм благодарение на фармацевтиката и напредъка на медицината, но не го използвам като оправдание, за каквото и да е!
Ako ne beshe tolkova tuzhno, shtjah da se prasna ot smjah !

Tova e ..... tolkova zhalko, 4e ....... ne znam .....
Sega njakoj da mi kazhe kak da objasnjavam, 4e "razvadnicite sa po-dobrijat izbor"?!?!!! Kak da objasnja, 4e i az i doktorkata go razdavame "razvad4ici", ama imame totalno razli4ni koncepcii, kak se objasnjava tova na 4ovek, kojto iska da si vzeme ku4ence ot pravilnoto mjasto??!!!

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 23 September 2010 - 06:36 PM
Furia_S, в 23 September 2010 - 06:32 PM, написа:
А после се чудим защо в съседната тема се предлага на нови стопани НОК на 1 година с родословие, чип и вакцини. Внимавайте и той да не попадне в подобни ръце, а после като се наиграят с него и им писне - в Сеславци да не се окаже, както и малките от него.
Защото първоначално предложението от стопаните беше придружено и от телефон за връзка.Изтрих го и пуснах темата, за да видя кой ще се заинтересува, макар че вече не знам на кой да вярваш.....

Публикувано: 23 September 2010 - 06:48 PM

Публикувано: 23 September 2010 - 07:50 PM
trenertg, в 23 September 2010 - 02:45 PM, написа:
Не са нужни словесни еквилибристики:
1.кучето, което взехте от Сеславци, пуснато ли бе за разплод отново?
2.Раждала ли е тази нещастница - по сроковете май излиза че и в първото си разгонване след последното раждане била пусната на мъжки (нали я взехте с нейните 2 бебета включително на 25-ти март) - и били ли са продавани малките от нея с вашата помощ?
Няма какво да се обсъжда, дайте отговор и на двата въпроса с простичко да или не.

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 23 September 2010 - 07:50 PM

Д-р Гетова да давате съвети публично на ваш колега е грозно-най малкото да ми давате съвети за спот он продукт за демодекоза. Да аз съм завеждащ лаборатория, но живея в града на ветеринарните доктори и има доста хора към които да се обърна. А най-малкото ще поискам съвет не от вас, а от една добре известна на всички клиника в София, в която има професионалисти от класа, които са специални за мен и в която работи д-р Бо от друг един раздрел във форума.
Аз лично вече не искам да пиша в тази тема, за мен е обидно. Извинявам се за дългия пост.
Публикувано: 23 September 2010 - 08:09 PM
Цитат

Нещо не се вързва - кастрирана, пък я заплодили.
Но това което ми направи впечетление е че са я проучили. Ами като са я проучили, значи са проучили и кой е бил предишния и собственик. Ами да вземат да го кажат. Нищо чудно да е някой виден развъдчик. И защо я е натирил? Все въпроси които някак си остават мистерия в тази странна история.

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 23 September 2010 - 11:38 PM
elena07, в 23 September 2010 - 10:35 PM, написа:
Ами според д-р Таня Гетова е цитирам, "Аз взех от приюта Сеславци кастрирана кучка с протокол - така е и регистрирана в общината."
Мммммм явно не сме чак толкова тъпи за колкото ни взима, и е ясно че и не ветеринар какъвто е тя, може и с невъоръжено око да разбере дали е кастрирана или не!
Съжалявам "докторке", но имам кастрирана кучка в къщи, и не вярвам да не знаете, че тази процедура се извършва оперативно = на белег!
Освен ако вече в Сеславци не им правят и пластични операции!

Публикувано: 24 September 2010 - 12:54 AM
ПС: Кучката изглежда много добре на снимките поне и изкушението е било голямо :-)

Every man dies,not every man really lives
Публикувано: 24 September 2010 - 09:01 AM
elena07, в 23 September 2010 - 08:35 PM, написа:
Как така в Сеславци не кастрират породисти кучета,как установяват кое е породисто, защо и кой е решил това? Чудно! дано само не е истина! Мисля,че всички тук се борим срещу резултата от подобни действия.
Публикувано: 24 September 2010 - 09:29 AM
Versingetorix, в 24 September 2010 - 12:59 AM, написа:
Няма лошо, но как я проучиха? Кой е бил предишния и собственик? Ако нямат отговор на тези два въпроса, значи произвеждат неродословни кученца. Тогава следва нов въпрос - Нормално ли е да го прави развъдчик с легитимен развъдник?
Нали уж се борим за чистопородно развъждане, нали даваме съвети и корим хората които развъждат неросодловни кученца. Това ли е примера който даваме?

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн