Хем го дават, хем не на всеки...? Не схващам какво се иска. Чий е телефона от обявата? Нали искат да се отърват от нея - има ли значение кой я иска?
Д-р Гетова, ще кажете ли истината за Зара-Алма? Изоставена женска НОК с бебета в изолатора в Сеславци!!!
Публикувано: 05 October 2010 - 12:09 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 05 October 2010 - 12:16 AM
bushkata, в 05 October 2010 - 12:14 AM, написа:
Хем го дават, хем не на всеки...? Не схващам какво се иска. Чий е телефона от обявата? Нали искат да се отърват от нея - има ли значение кой я иска?
Едва ли въпросната обява е за Зара, тя е на 6,5 години, според "спасителката" и!

АКО ИСКАШ ДА РАЗСМЕЕШ ГОСПОД.......КАЖИ МУ, ЧЕ ИМАШ ПЛАНОВЕ....
"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди
Публикувано: 05 October 2010 - 12:26 AM
И аз това си помислих първо. Но също така си помислих и че не пречи кучето да се изкара по-младо, за да се махне набързо.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 22 October 2010 - 02:14 PM
Уви - никаква полза от това, че се ровим в л... Само разлайваме кучетата.
Контрола трябваше да бъде проведен от там, от където кучето е взето - Сеславци. Кучето просто трябваше да бъде кастрирано там. Тогава всичко това нямаше да се случи.
Цялата идея - събирам, кастрирам, задомявам - се опорочава от това, че в изолатора породистите кучета не се кастрират. И ето - има кой да се възползва от това.
Контрола трябваше да бъде проведен от там, от където кучето е взето - Сеславци. Кучето просто трябваше да бъде кастрирано там. Тогава всичко това нямаше да се случи.
Цялата идея - събирам, кастрирам, задомявам - се опорочава от това, че в изолатора породистите кучета не се кастрират. И ето - има кой да се възползва от това.

Публикувано: 12 November 2011 - 01:22 AM
Днес докато преглеждах една тема за зооборсите, попаднах на един пост, и се сетих, че този същият потребител пуснал поста, беше с "докторката", когато взеха Зара-Алма с малките и от Сеславци.....
Baffie, в 24 January 2011 - 07:46 AM, написа:
.....Случай 9: Видна българска развъдчица вади кучка от нейната порода заедно с малките от изолатора. Веднага след това заявява че ще приспи кученцата.. Опитвам се да я разубедя.. В крайна сметка кученцата умират при неизяснени обстоятелства, а кучката ражда отново...

АКО ИСКАШ ДА РАЗСМЕЕШ ГОСПОД.......КАЖИ МУ, ЧЕ ИМАШ ПЛАНОВЕ....
"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди