Френски булдог
Публикувано: 18 September 2005 - 07:54 PM
Публикувано: 18 September 2005 - 09:47 PM
Публикувано: 18 September 2005 - 10:13 PM
Публикувано: 19 September 2005 - 07:54 AM
От една страна са материалите поместени тук срещу борси и магазини,от друга страна пък имаме Стич който е невероятно куче bravo
Принципно смисъла на борсите е да информират,намират и доствят КАЧЕСТВЕНИ кученца за такива като мен които си нямат хал хабер от къде и как да си намерят.
Съвсем друг въпрос е ,че типично по нашенски ,( не всички )но някой гледа да ти пробута каквото и да е, а не това за което плащаш.
Завиждам на късмета на Ели и Митко,"дай боже всекиму".Та молбата ми е ако някой има или е имал вземане -даване с Марин НИколов и син нека да си каже мнението.
Лично аз съм много склонен да им вярвам,защото са хора които се водят ,че разбират от кучета ,следователно надали ще рискуват да си развалят името .
Ели на следващата фото сесия получавате от мен по две шишенца валериан на куче ,че тези снимки са като от НАТОвско учение d)

Твой приятел вечен ,весел Патиланчо!
Публикувано: 19 September 2005 - 10:02 AM
Срещата беше супер. Ние за първи път водиме Фрик сред толкова кучета и той оглупя от щастие. Търча, лудува. . . d) Лудница. Я кака му Сара е разкошно куче, само дето се опита да му покаже кой е шефа, но мисля че в крайна сметка се харесаха w) След още една две срещи ще се погаждат отлично.
Следващият път отново ще сме на линия.
Направихме доста снимки, но днес заминаваме за 6 дена морето ;) така, че ще пусна снимките в края на седмицата!
Чао от нас и поздрави на всички . . . особено на Саричка w)
Публикувано: 19 September 2005 - 10:33 AM
Цитат
Срещата беше супер. Ние за първи път водиме Фрик сред толкова кучета и той оглупя от щастие. Търча, лудува. . . d) Лудница. Я кака му Сара е разкошно куче, само дето се опита да му покаже кой е шефа, но мисля че в крайна сметка се харесаха w) След още една две срещи ще се погаждат отлично.
Следващият път отново ще сме на линия.
Направихме доста снимки, но днес заминаваме за 6 дена морето ;) така, че ще пусна снимките в края на седмицата!
Чао от нас и поздрави на всички . . . особено на Саричка w)
Благодаря! b)
И аз харесах страшно много Фрик,дори се притесних да не го изплаши нещо кака му Сара a) ,ама май накрая наистина се разбраха cheers ....
Приятно изкарване на морето,ще ви чакаме отново тук и на следващата среща,разбира се! cheers

Сара-кученцето,което носи усмивка в деня ти!
Публикувано: 19 September 2005 - 10:43 AM
Цитат
Ще идвате ли на 23??
Saffari,направо не можах да повярвам като ми казаха хората,че сте си тръгнали с Енди s) .... s) love
Другия път на всяка цена искам да се видим! Искам да се запозная с теб,искам и да видя разликите между булдоче и бостън bl) b)
Още не знам за 23-ти,но ако ще ходя-ще ти пиша на лични(да не задръстваме форума с уговорки).
Надявам се да се видим! b)

Сара-кученцето,което носи усмивка в деня ти!
Публикувано: 19 September 2005 - 12:20 PM
Цитат
Цитат
Ще идвате ли на 23??
Saffari,направо не можах да повярвам като ми казаха хората,че сте си тръгнали с Енди s) .... s) love
Другия път на всяка цена искам да се видим! Искам да се запозная с теб,искам и да видя разликите между булдоче и бостън bl) b)
Още не знам за 23-ти,но ако ще ходя-ще ти пиша на лични(да не задръстваме форума с уговорки).
Надявам се да се видим! b)
ЕЕх бях само аз без бате Ларкин! Но ако има срещи на 1-2 Октомври и той ще е с мен!!! d)
ще се видим тогава или на 23-24!
Публикувано: 20 September 2005 - 11:31 AM
Цитат
Здравейте .Митко докато се рамотавах по сайтовете срешнах снимки на твоя хубавец ,та се замислих защо (вече мога ли да казвам "в нашия форум")нямаме фотогалерия А?
А, та мисълта ми беше за храната ,Ели ако си на % към Рояла b) "не се сърди човече"но има и др храни като Педигри ,Чапи и т.н. Ако не се и лъжа те са по 3,00лв /кг, и то по магазините насипно ,4,5 # 3,00= 13,50 Ура и моето куче ще яде! c)
Какъв съм умник r) от миналия понеделник седя и чакам една Наташка да ми прати снимчици на малките и булдочета. А то се оказа че "в конце недели мы пришлем фото" ,май се пада тая седмица по някое време b)

Твой приятел вечен ,весел Патиланчо!