Френски булдог
Публикувано: 07 April 2008 - 09:22 PM
Специалка, организира сръбския клуб за френски булдог , бостон териер и мопс на 20.04.2008 на 35 км от Белград. Съдия ще е Арнолд Хендрикс. Издействаха отсрочка за заявките защото срока беше до вчера :blink:
Ако някой се интересува да пише.
За сьжаление ние ще пропуснем B), но да се надяваме че ще има наши представители там.
За сьжаление ние ще пропуснем B), но да се надяваме че ще има наши представители там.
Публикувано: 07 April 2008 - 09:55 PM
Цитат
Специалка, организира сръбския клуб за френски булдог , бостон териер и мопс на 20.04.2008 на 35 км от Белград. Съдия ще е Арнолд Хендрикс. Издействаха отсрочка за заявките защото срока беше до вчера :blink:
Аз със или без компания ЩЕ ходя!
Frenchie, Frenchie, Frenchie - Oi, Oi, Oi!
Go Frenchies! :->) :wub:

Breeding Champions since '95 .... Munynics Kennel of Champions
Публикувано: 07 April 2008 - 09:59 PM
Аууу....специалка! Страхотно!!! :->) :->) :yahoo:...
Моля ви, който иде...направете снимки за нас феновете :wub:

Ели Баранова - Sari4ka, в момента собственик на Adonis Of Angel's Staff
и свидетел на всичко в т.нар. "българска кинология" от 2005-та година насам.
Публикувано: 07 April 2008 - 10:26 PM
Цитат
Аууу....специалка! Страхотно!!! :->) :->) :yahoo:...
Какви снимки, ела за тръпката!
Аз говорих с тях и обещаха, че е ОК да пътуваме като БГ, ако сега се организираме и има нещо, ще ги помоля да ни помагат да се придвижим без проблеми.
поздрави

Breeding Champions since '95 .... Munynics Kennel of Champions
Публикувано: 13 April 2008 - 12:42 PM
Здравейте на всички. Казвам се Ники и от скоро ме е обсебила идеята да си взема куче. До сега сме имали няколко кучета докато съм бил маък, но не съм имал мое собствено. И така след дълго мислене и минаване през няколко породи на края май се спрях на френски булдог. Чудех се и за Бигъл, но ми се ще кучето да не е толкова своенсравно, а по-уравновсесено и спокойно, но същевременно достатъчно жизнено и не много голямо. Та значи причината заради която реших да пиша е, че все пак преди да взема куче ми се ще да се запозная със няколко собственици на породата и разбира се с няколко нейни представители :blink: . Въпроса ми е събирате ли се някъде в София? Кога и къде? Също така ще ми е от полза информация от къде може да се намери чистокръвен малчуган с родословие...за предпочитане БЯЛ....МНОГО МЕ КЕФЯТ белите булдочета :yahoo:
Публикувано: 13 April 2008 - 07:19 PM
Поздравления за избора на порода :yahoo:
Доколкото знам в България в момента няма клубни кучила (има вече клуб по-назад в темата, има оставени координати ), така ,че за момента единствения вариант е да си внесеш от вън , като най-добре е ти лично да контактуваш с развъдчика.
Може да пишеш на лични на Dragoness , тя има родословни френчита и е от София , евентуално да се срешнете и да се поопознаеш на живо с тези невероятни кучовци .Ако искаш пиши на лични ще ти дам телефона и .
Доколкото знам в България в момента няма клубни кучила (има вече клуб по-назад в темата, има оставени координати ), така ,че за момента единствения вариант е да си внесеш от вън , като най-добре е ти лично да контактуваш с развъдчика.
Може да пишеш на лични на Dragoness , тя има родословни френчита и е от София , евентуално да се срешнете и да се поопознаеш на живо с тези невероятни кучовци .Ако искаш пиши на лични ще ти дам телефона и .