Френски булдог
Публикувано: 01 November 2008 - 12:10 AM
http://www.itsmysite.com/cgi-bi n/itsmy/go.exe?page=25&domain=1&webdir=cdpits фр. булдог и уейт пуллинг?
Публикувано: 01 November 2008 - 03:01 AM
Цитат
Така ли??? Трябва ли да се гордея сега :P?!!Какво прави нашия баща,разкажи нещо за него...може и на лични (ако ще ни се скарат)
Koй да се скара?!? Chiita може да ми направи забележка, ама е мой човек
и не вярвам.. :P
Нямам много инфо за кучето. Не съм го виждал и на живо, но ако го видя ще
го снимам. Казаха ми в кой квартал се намира и 4е бил тигров.
Цитат
Между другото майката пак е от там някъде(Габрово или околностите) и се казва Люси(мисля)!!!Сега остава и нея да знаеш ?!? :o...Света е малък...
Едва ли ще е проблем да събера инфо. Дали има педигри майката ?!?

BIRMINGHABROVO BULL FRONT
" Me Trouble and Strife's at home with the Bin Lids."
Публикувано: 01 November 2008 - 07:38 PM
Цитат
Цитат
Така ли??? Трябва ли да се гордея сега :P?!!Какво прави нашия баща,разкажи нещо за него...може и на лични (ако ще ни се скарат)
Koй да се скара?!? Chiita може да ми направи забележка, ама е мой човек
и не вярвам.. :P
Нямам много инфо за кучето. Не съм го виждал и на живо, но ако го видя ще
го снимам. Казаха ми в кой квартал се намира и 4е бил тигров.
Цитат
Между другото майката пак е от там някъде(Габрово или околностите) и се казва Люси(мисля)!!!Сега остава и нея да знаеш ?!? :o...Света е малък...
Едва ли ще е проблем да събера инфо. Дали има педигри майката ?!?
Публикувано: 01 November 2008 - 08:35 PM
Цитат
Цитат
Цитат
:o...Света е малък...
;Dопределено света е малък....
raya_buldog, знаеш ли , че си станала прабаба ?
...а си толкова млада ;)
Не , бе споко...няма никакви конспирации ;D
Днес на изложбата , по едно време идва жена с деца и вика и ние смятаме утре да си взимаме френч ... естествено завьрза се разговор ... Та се оказа , че бабата на малките се казва Рая и е от Поморие B)кучето било в Троян
Та така , ние я знаем , бабата , е поне виртуално ;) , а знаеш , че аз сьм виждала и ваш син ...та наистина света е мальк.
Педигрее е родословие .
Публикувано: 01 November 2008 - 08:54 PM
А,от Троян ;D да,да!Там отиде най-хубавото кученце на Рая(поне според мен)!Само където сме от Приморско,но нищо и с Поморие сме малко свързани :P!!!А за родословието на майката на Рая не знам(тя ми е подарък ,а и аз тогава не знаех що е френски булдог :o ;D),в последствие като съм разпитвала разбрах,че е много хубава булдочката(майката),но нищо повече... :-
Публикувано: 05 November 2008 - 12:51 AM
ще ме прощавате,че така нахълтвам не по темата обаче не се сдържам да ви покажа как спи моя хубавец сладък.Преди малко го снимах ,посмейте се и вие http://www.dailymoti...eo/x7aysp_eros