Френски булдог
Публикувано: 24 October 2008 - 08:55 PM
:izcherven: Да ги цункаш малките и от мен много :wub:, а за седнето по изложбите искрено се надявам да стоим до края, но не много след него :P И ще видим малките как ще се представят в ринговете ;) То наближава Пловдив, ама аз не съм ги виждала от толкова отдавна, че сигурно няма да ги позная вече ;)
Ще ги намаачкам обаче..... :yahoo:
Публикувано: 24 October 2008 - 09:53 PM
Цитат
:izcherven: Да ги цункаш малките и от мен много :wub:, а за седнето по изложбите искрено се надявам да стоим до края, но не много след него :P И ще видим малките как ще се представят в ринговете ;) То наближава Пловдив, ама аз не съм ги виждала от толкова отдавна, че сигурно няма да ги позная вече ;)
Да, за тях ще е голямо прключение....
Нагушках ги и ги нацелувах от твое име ;).
Сега се сещам, че и баба им и майка им, барабар с вуйчо им са почнали да ходят по изложби на тази възраст... дано тези бебоци да не ни разочароват.
Ако имаш път към нас си добре дошла за гушки и цунки още преди :blink: Пловдив, а че там и те теб ще "ухажват" е сигурно :P

Breeding Champions since '95 .... Munynics Kennel of Champions
Публикувано: 26 October 2008 - 10:14 PM
Цитат
много ми харесва,и има много интересна окраска само на главата има черно :blink:А тази мускулатура дали е главно ген или може да се постигне със повече разходка или по добре храна?
Да, и мен това ме интересува, защото като вземахме малкия ми казаха, че трябвало да го подложа на повечко натоварване откъм разходки за да се оформи (или както обичам да казвам замускули), защото иначе щял да стане сланинко и да му тежи, а на всичко отгоре той не се справя много добре с повода и никак не му се стои навън, особено ако е по - хладничко.

Публикувано: 27 October 2008 - 11:09 AM
Как успявате да ги снимате в тази стойка, Мърфи като види камерата и скача да я целува.
Кое от двете кучета е с по правилно телосложение.Мърфи прилича на черно-бялото, но сме по-малки и единият заден крак е черен.Ако успея да я снимам ще искам мнението ви.
Кое от двете кучета е с по правилно телосложение.Мърфи прилича на черно-бялото, но сме по-малки и единият заден крак е черен.Ако успея да я снимам ще искам мнението ви.
Публикувано: 27 October 2008 - 12:18 PM
И според мен е 80 % ген, останалите 20% си зависят от това как се гледа и дали ще се изяви всичко заложено . Не сьм чела за някакви специфични натоварвания за малките кучета(ако има такова нещо поне аз незнам) , освен това за никое подрастващо ,от която и да е порода не се препорьчват , освен достатъчно игри и разходки , които са си много важни .
Ето една впечатляваща мускулатура , която няма как да се получи ако не си го имат заложено (баща и е сьщият )

Черно бялото кученце, което е пуснала raya_buldog е малко на месеци , може би 4-6 , вероятно ти се струва голямо защото е снимано от близко .Крема е вече вьзрастно куче . Но тук разликата идва от различните развьждания и стандарти(крема е американски )И нещо друго трябва да имаме в предвид , че по принцип на белите кучета много по добре се вижда мускулатурата по снимки.
Нека някой да ти я държи на повод като я снимаш иначе е почти невъзможно . И аз правя някакви опити да снимам като се движат или играят и резултата е катастрофален ;D
Ето една впечатляваща мускулатура , която няма как да се получи ако не си го имат заложено (баща и е сьщият )

Черно бялото кученце, което е пуснала raya_buldog е малко на месеци , може би 4-6 , вероятно ти се струва голямо защото е снимано от близко .Крема е вече вьзрастно куче . Но тук разликата идва от различните развьждания и стандарти(крема е американски )И нещо друго трябва да имаме в предвид , че по принцип на белите кучета много по добре се вижда мускулатурата по снимки.
Цитат
Нека някой да ти я държи на повод като я снимаш иначе е почти невъзможно . И аз правя някакви опити да снимам като се движат или играят и резултата е катастрофален ;D
Публикувано: 29 October 2008 - 09:29 AM
Аз от личен опит ще кажа, че Мърфи (5 месеца) изяжда по 300гр. на седмица, но пък тя яде и друго.Купичката с гранулите и е постоянно пълна и си ги яде когато поиска.Давам и бисквитки горе долу по пакет на седмица. Зареждам в петък и така до петък.
Публикувано: 29 October 2008 - 10:15 PM
Нe знам дали да пиша тук, но коремчето на Мърфи ми се струва доста розово почти червено, това нормално ли е? Тя е с бяло отдолу, вижда ми се много розово и все едно е изгоряло от слънце.И още, козинката е по рядка.Направо все едно е прозрачно.
Публикувано: 30 October 2008 - 09:03 AM
Няма видимо нищо, кожата е глатка и мекичка, няма рани или някакви корички.Възможно ли е да съм я изнежила, тя не излиза много вън,гледа по бързо да се прибере. Сега като става студено при френските булдоци как е с козинката, става ли по гъста, като при кучета с по дълъг косъм.