Френски булдог
Публикувано: 12 December 2008 - 04:35 PM
Цитат
От както се появи това кръстче на аватара не мога да кача снимка. Опитах на профил и качване и не става...

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 18 December 2008 - 11:14 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 18 December 2008 - 11:40 PM
И от мен ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на Chiita :drugarche:, с пожелания за здраве и усмивки, и с благодарност за всичко, което прави за нашата любима порода! :->) :wub:

Ели Баранова - Sari4ka, в момента собственик на Adonis Of Angel's Staff
и свидетел на всичко в т.нар. "българска кинология" от 2005-та година насам.
Публикувано: 19 December 2008 - 12:39 PM
:rolleyes:Изненадахте ме!
Много благодаря за пожеланията :wub: :wub:
PS:И нещо смешно покрай честитките за рожденния ден !
Вчера получих много интересно пожелание за РД,от друг потребител тук , което гласеше -"...и много de la parure в линиите..." ;D(за маниаци );D
Вчера получих много интересно пожелание за РД,от друг потребител тук , което гласеше -"...и много de la parure в линиите..." ;D(за маниаци );D
Публикувано: 19 December 2008 - 11:53 PM
Цитат
:rolleyes:Изненадахте ме!
Радвам се, че разбираш моето "чувство за хумор", умножавам пожеланията * 6 за всички нас.
Цунки и близки :P от децата и още една бира :->) от мен за твое здраве :blink:

Breeding Champions since '95 .... Munynics Kennel of Champions
Публикувано: 06 January 2009 - 05:29 PM
Цитат
Има ли някакви храни, които не бива да им се дават? Аз засега го храня само с гранули, но мисля 4е трябва да му се разнообразява храната..Или не е полезно? Какво готвено може да се дава да яде?Споделете за това, моля.. :blink:
Публикувано: 18 January 2009 - 12:13 AM
Костите ги изключвате от менюто на всяка цена, както и сладко под всякаква форма, солено или подправено. Има и други неща, за които сигурно не се сещам в момента, но в раздела за хранене има специална тема за нещата, които не бива да се дават.

Публикувано: 20 January 2009 - 07:29 PM
Кендъл, това, което ми е казано на мен, но аз естествено не съм убедена, защото нямам нужните знания да го потвърдя, че е важно кучешката хранае пълноценна, а не разнообразна. И от тази гледна точка една храна от висок клас би следвало да е абсолютно достатъчна за едни дълъг и пълноценен живот на кучето, а стова и честата смяна на гранулата се обезсмисля. Аз, за храненето на моето куче процедирам така. Информацията за храненто като цяло, която можеш да намериш, дори и тук, е доста противоречива и нещата отново опират до твоята преценка. Това, което задължително трябва да съобразиш при смяната на храната (ако предприемеш такава) е, че храната се сменя постепенно. Първоначално ще омесваш старите гранули с новите (или съответно манджичката ако пък минеш на натурално хранене), след няколко дни ще ги смесиш 1:1, после ще слагаш по мъничко от старата и накрая ще минеш изцяло на новата гранулата.

Публикувано: 21 January 2009 - 09:40 AM
lonesome, Благодаря, за отговора..наистина ми е ясно за смесването и постепенното преминаване от 1 храна на друга..но незнам поне аз ако ядях 1 и също нещо всеки ден, щеше да ми е досадно..хихи..
Нямам други съображения, чудех се дали Ройал Канин е по- добра от Хилс или е обратното.Цената гледам е еднаква..
Нямам други съображения, чудех се дали Ройал Канин е по- добра от Хилс или е обратното.Цената гледам е еднаква..