Френски булдог
Публикувано: 14 October 2005 - 08:13 AM
Мисля, че точно такова куче търсим отдавна и точно от такова имаме нужда, от куче, което да търси постоянно контакта със стопанина си
Ама ти наистина си и досаждала със снимки oleeee , като гледам колко добре си се е излегнала, нищо друго е нямало значение за нея в тоя момент
Цунки на Сара w)
Публикувано: 14 October 2005 - 04:17 PM
Имам женски английски булдог и съм от Варна. Искам да попитам дали има някой със същата порода ку4е от Варна, а и ще ми е интересно да се "запозная" във форума и с булдози от другите градове. Е-maila ми е catenceto@yahoo.com
d)
Публикувано: 14 October 2005 - 04:22 PM
Добре дошла във форумите на Дог.бг.
Тук вече имаме голяма и хубава тема за булдоците,в "Породи",заповядай там!
Вярно е,че напоследък говорим повече за Френския булдог,но темата е за всички разновидности на булдоците,така че си добре дошла!

Сара-кученцето,което носи усмивка в деня ти!
Публикувано: 14 October 2005 - 08:10 PM
Наистина форума е много хубав и ми прави впечатление, че хората тук не се заяждат един с друг както става в повечето.
Иска ми се да ви питам чисто технически въпрос- исках да ка4а снимка на Белла като аватар, но нищо не стана. Също така как става номера с прикрепянето на снимки към съобщението, защото явно съм много боса по този въпрос. Ще съм Ви много благодарна ако ме светнете, тъй като ми се искаше и аз да се "поперча" малко с моето бижу.
Иначе Белла е на 6 месеца. Водила съм я до сега само на 1 изложба - специализираната в София на 11.09. Съдия беше Кевин Дейвис от Англия. Не взехме "короната с диамантите", но оценката, която получи е "обещаващо", което незнам доколко има някакво значение.
Ще се радвам наистина ако все пак някой, който се занимава с такива кучета се включи, тъй като сега прохождам в отглеждането и ще ми е полезно да полу4а някой съвет.
До колкото знам както Френските, така и Английските са предразположени към кожни заболявания.
Хайде до скоро cheers
Публикувано: 14 October 2005 - 08:12 PM
Публикувано: 14 October 2005 - 08:16 PM
Привет, ако искаш снимката за аватар и не знаеш как да намалиш до нужните параметри (100 пиксела по дългата страна) снимката си, прати ми я ако искаш, а аз ще я намаля и ще ти я препратя на теб. После можеш да я сложиш в аватара си, ще ти обясня как))))
мейла ми е Furia_S@abv.bg
заповядай) много мачкане на твоето булдоче)

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 14 October 2005 - 08:21 PM
Публикувано: 14 October 2005 - 08:44 PM
Публикувано: 14 October 2005 - 10:28 PM
Публикувано: 14 October 2005 - 10:31 PM
Цитат
victory victory victory ...Супер!
Само дано не вали и да не е супер-студено s) ....иначе сме там към 13,00ч.Дано и Дог да дойде-ще му дам диска със снимките,да ни направи галерията...

Публикувано: 14 October 2005 - 11:32 PM
Публикувано: 15 October 2005 - 12:58 AM
Цитат
Наистина форума е много хубав и ми прави впечатление, че хората тук не се заяждат един с друг както става в повечето.
.......
Здравей отново Беллисима!
Много се радвам,че си сред нас,вече на точното място! Не ми се сърди за менторския тон одеве,просто напоследък се роят дублиращи се теми...вината,за което не е твоя,разбира се!Извини ме и отново-добре дошла сред нас!
Твоята Белла е истинска красавица! w)
На изложбата в София бях и аз,с една приятелка,собственичка на Гонзо(Sparkling Harisson Ford),булдога,който взе второто място в клас Шампиони.Много е възможно да сме се видяли,но не сме се познавали още...Както и да е-изложби тепърва предстоят,а оценката "обещаващ" на твоята красавица,предполага една блестяща изложбена кариера,която я очаква! bravo ...
Относно изложбата,която предстои в Пловдив...Аз няма да ходя s) ...и да искам не бих могла,защото моята Сара е без родословие-взета е директно от хората,стопани на майка и.Тя е хубаво кученце,но не може да участва в изложби...Ако искаш да я видиш-разгледай страниците на нашата тема-има няколко нейни снимки.
Като говорим за снимки...виждам,че нашата приятелка Фурията те е научила как да ги качваш във форума.Това е чудесно-сега можеш да участваш със снимки на Белла и във фотоконкурса на месеца.Там показваме снимки на нашите кучета...има и състезателен характер,но най-хубавото е,че си виждаме кучетата и много им се радваме!
Ох,ами това е за сега...
Между-другото във Варна има страхотни кучета bravo bravo Оттам е взета и моята Сара b)

Публикувано: 15 October 2005 - 10:43 AM
На изложбата в София неможах да остана до края, тъй като бързах да се прибера. Белла беше много изморена и изобщо не бе в кондиция. Пътувахме с влака през ноща, тя нито яде, нито спа и на изложбата вместо да изглежда добре резултата беше друг, а и докато се приберем във Варна беше мъка. След това реанимира цяла седмица. Много жалко, че не сме се познавали преди това. Беше ми малко неприятно, че имаше толкова сладки кучета, а пък аз никой не познавам.
Поради тази причина се чудя дали да подлагам Белла пак на същите изпитания, но този път смятам да пробвам с кола...ако изобщо ходя......направо им се чудя на тези, които водят кучетата си на изложби в чужбина - орден за храброст бих им връчила:) victory
Публикувано: 15 October 2005 - 11:02 AM
Цитат
Ние посещаваме доста изложби в чужбина,даже много повече отколкото в България.Изминали сме хиляди километри с кучетата ни извън границите на България.Това го правим вече три години и кучетата ни свикнаха.Щом отворим колата,те знаят че тръгваме на някъде и ги чака път.Особено спокойно пътуват когато се връщаме от някоя изложба,тъй като са изморени,лягат и заспиват веднага.Малко по-неспокойно пътуват малките на възраст кучета,защото те не са свикнали на този ритъм.Често се случва да тръгваме за изложби в петък,прибираме се в понеделник и на следващия петък пак на път.Това ни се е случвало в продължение на месеци.С течение на времето кучетата свикват и дългите пътувания не са никакъв проблем за тях.Така че,ако и ти мислиш да пътуваш,на кучето ти ще му трябва само малко време и ще свикне.Е,ако пътуваш с него на дълъг път един или два пъти годишно,може би няма бързо да свикне.

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ И ВНОСИТЕЛ НА КУЧЕШКИ И КОТЕШКИ ХРАНИ BOSCH ОТ ГЕРМАНИЯ[br][br]ARMONIA DI COLORI- БАЛКАНСКИЯ РАЗВЪДНИК ЗА ШЕЛТИ И КОЛИ!!!