Френски булдог
Публикувано: 19 February 2008 - 10:04 PM
Цитат
Честито на най-новите шампиони на България -австралийците Ипи и Икси :->) ;)Стопанката им си мълчи , ама ще се караме B)
AAA, няма да се караме.... Благодаря! Забравих да ти кажа за Гризли - още е жив и здрав :wub:, както и сестра му, рано тази сутрин говорих с Джули... може да се наложи да посрещам още едно френчи, ще го пращат насам (Европа) и тук ще е транзит...

Breeding Champions since '95 .... Munynics Kennel of Champions
Публикувано: 19 February 2008 - 10:13 PM
Цитат
Мариана къде се покри? Грег пита за Ипи вече се затъжи за него,ще ходите ли на изложбата в Банско? :->) :->) :->) :wub:
Само заради Грег може да се навия да дойда... :wub: ... ама най-сигурно е да ходя на Пловдив и Битоля на теб идва ли ти се, че скоро трябва да кажа с колко човека ще ходим. Изпращаме много :wub: на Грег!

Публикувано: 20 February 2008 - 08:00 AM
Цитат
Цитат
Мариана къде се покри? Грег пита за Ипи вече се затъжи за него,ще ходите ли на изложбата в Банско? :->) :->) :->) :wub:
Само заради Грег може да се навия да дойда... :wub: ... ама най-сигурно е да ходя на Пловдив и Битоля на теб идва ли ти се, че скоро трябва да кажа с колко човека ще ходим. Изпращаме много :wub: на Грег!
Ще ходим в Банско а за Пловдив просто присъствието ни е задължително защото от там е и нащо братче за Битоля не съм много сигорна може би за там мъжът ми ще си каже тежката дума,малко е суеверен и колкото пъти идем в Македония после на него не му върви та за там не е сигорно още!
Много целувки на :->) :->)шампионите :wub: :wub:и на всички останали малки сладки догести ушички!
Публикувано: 20 February 2008 - 06:45 PM
ПОЗДРАВЛЯЕМ ПОБЕДИТЕЛЕЙ Ипи и Икси!!!
[/quote]
Благодаря Рая!
Искам също да благодаря на хендлърите Злати и Пламен за страхотното водене - победата е най-вече тяхна, а подкрепата от всички беше невероятна!
Рая, сега само трябва с Фифа да поработим и ще се гордееш и с нейните заслуги.... :->)
[/quote]
Благодаря Рая!
Искам също да благодаря на хендлърите Злати и Пламен за страхотното водене - победата е най-вече тяхна, а подкрепата от всички беше невероятна!
Рая, сега само трябва с Фифа да поработим и ще се гордееш и с нейните заслуги.... :->)

Публикувано: 20 February 2008 - 06:50 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Ще ходим в Банско а за Пловдив просто присъствието ни е задължително защото от там е и нащо братче за Битоля не съм много сигорна може би за там мъжът ми ще си каже тежката дума,малко е суеверен и колкото пъти идем в Македония после на него не му върви та за там не е сигорно още!
Много целувки на :->) :->)шампионите :wub: :wub:и на всички останали малки сладки догести ушички!
Него пък кой го кара да идва? Айде по женски с децата... :->) много :P на Грег и :wub:

Публикувано: 21 February 2008 - 08:07 PM
Здрасти на сладурчетата!! ;)
Иска ни се и на нас с Анри да се разходиме и да разгледаме,но не знаем къде ще е тази изложба в Пловдив :'(Ние просто искаме да видим и другите себеподобни ;D,че ни е скучно и на двамата.
Бихте ли ни казали дали може да дойдем,и къде (ако може разбира се)
Иска ни се и на нас с Анри да се разходиме и да разгледаме,но не знаем къде ще е тази изложба в Пловдив :'(Ние просто искаме да видим и другите себеподобни ;D,че ни е скучно и на двамата.
Публикувано: 21 February 2008 - 08:42 PM
Цитат
Здрасти на сладурчетата!! ;)
Разбира се,че може да дойдеш на срещата(поне така разбирам,че искаш да дойдеш).Ние сме от жк."тракия",ако ти е близо заповядай.Ще се разбереме в петък или събота за неделя.Много ще се радваме да дойдеш :yahoo:. :wub: на твоето злато.А за изложбата и аз незнам нищо,ще питаме майката на Фифа(мисля,че тя е по запозната с изложбите) ;) :P.
Публикувано: 22 February 2008 - 09:39 AM
Изложба и аз не знам да има сега .Изложбите са в края на март , до тогава тренирайте ;)
И се оказва , че всички сме от Тракия :yahoo:, така , че давайте предложения в колко часа в неделя и къде...
С Анри щяхме да се виждаме преди време , но времето беше кофти , сега поне го дават , че ще е доста топло , така че само желание да има :yahoo:
Май мопсо-френски срещи ще има паралелно и в София и в Пловдив ;D
И се оказва , че всички сме от Тракия :yahoo:, така , че давайте предложения в колко часа в неделя и къде...
С Анри щяхме да се виждаме преди време , но времето беше кофти , сега поне го дават , че ще е доста топло , така че само желание да има :yahoo:
Цитат
И ние скоро време ще се видим с Ипи и мама Марина,и много много щи си играем с тях :wub: :wub: :wub:
Май мопсо-френски срещи ще има паралелно и в София и в Пловдив ;D