Dog.bg Форуми : Френски булдог

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (159 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Френски булдог

#61 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 05 July 2005 - 10:34 PM

А аз се радвам да видя най - усмихнатото кученце !!! Привет ! r)

#62 Потребителят е офлайн   Sari4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 05 July 2005 - 10:44 PM

Привет и на теб! Целувки на великолепния Кевин! w)
User's Signature

Сара-кученцето,което носи усмивка в деня ти!

#63 Потребителят е офлайн   jojko Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 07 July 2005 - 01:06 PM

Привет отново r) Малкия дзвер го взехме от Варна. Преди да ви разкажа за него искам да питам защо немога да прикача снимка в съобщението!!!

Та да се върна на нашия хахавелник r) Всичко което Sari4ka пише за поведението им е абсолютно вярно. Сумти, пръхти, грухти, а колко е лаком . . . вчера се опита да погълне една запалка, а ония ден да пие латекс ;) Луда работа. На всичко отгоре най-обича боси крака които хапе в захлас b)

Абе лудница. Гледаме го с брат ми и приятелките ни. Така че четири човека се оправяме. За Sari4ka незнам сама как се справя.

До скоро и дано се видим на някоя от тези ваши срещи r)

#64 Потребителят е офлайн   jojko Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 07 July 2005 - 01:07 PM

Упс . . . забравих да спомена че се казва ФРИК ;)

#65 Потребителят е офлайн   Sari4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2005 - 12:05 AM

Нормално колега! b) b) b) (както се казва в една реклама)
Но,майтапа настрана-това,което пишете ми говори за едно здраво и жизнено тримесечно бебе-булдоче,истинско малко торнадо в къщи l) l) ....знам какво е,но пък с такъв мъник не може да скучаете! Пазете го все пак,да не преяжда много,защото тези сладрчета много бързо напълняват,а това е противопоказно за тях.И докато сме на темата-с какво го храните? От опит ви препоръчвам Роял канин медиум джуниър-Сара се чуства прекрасно с тази храна,тя отрастна с нея(и още сме с нея-Сара сега е почти на 10 месеца и ще си я хапва още 2 месеца),без никакви стомашни или други проблеми и съм наистина мнооого доволна.
Друг изстрадан съвет,който мога да ви дам е - пазете си кабелите! На зарядните на телефоните,на ютията , на компа,на домашния телефон......изобщо ВСИЧКИ висящи или стърчащи кабели-любопитството към тях е огромно,а огромни могат да бъдат и проблемите след това.....
За да качите снимка тук(което се надявам скоро да стане) трябва първо да се регистрирате някъде (например в Imagecave.com),да си качите снимките от компютъра там,а оттам -тук,докато пишете съобщение натискате IMG и изписвате името на снимката,което се изписва срещу нея,след като се качи успешно в imagecave-а.Става и с други подобни сайтове( напр. Bol.bg),но този,който ви предлагам е по-сигурен и не толкова претоварен.Ако нещо не е ясно,разровете се тук в сайта има обширна тема Как да качим снимка,където всичко е прекрасно обяснено( даже с примери).Всичко,което ви написах,всъщност го знам оттам!
Последно( но не на последно място!) ПОЗДРАВЛЕНИЯ за името,което сте измислили! Определено това е най-подходящото име за френски булдог,което съм чувала! l) l) l) Разбира се,това си е мое мнение,но наистина е страшно подходящо! Браво!
Ами това е засега....
Пишете пак,споделяйте,питайте....на линия сме(макар и не непрекъснато,но съм тук!) b)
Целувки на ФРИК от кака му...

П.С. Ето нещо интересно- и Сара е взета от Варна....при разлика от 6 месеца?????... bl) bl) bl) дали могат да са брат и сестра с Фрик???????Хипотетично би могло май bl) bl) ...трябва да го обсъдим....
User's Signature

#66 Потребителят е офлайн   jojko Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 11 July 2005 - 01:34 PM

Привет отново и ог мен r)

Наистина малкия дзвер е много жизнен. Храната която му даваме е само домашно приготвена. Тоест никаква готови консерви, гранули или тем подобни. Основната му манджа са пилешки бутчета с ориз и моркови. Една голяма тенджера изяжда за около 3 дена. Освен таз вкусотия отвреме на време му даваме хапки сурово телешко или телешко с ориз и моркови. Във всяко хранене слагаме и малко бял хляб - ама съвсем малко. Даваме му калций, витамин С и още някакви витамини, ама забравих какви bl)

За кабелите си дяволски права d) На всичко отгоре обожава да краде дрехи, каквито му попаднат и да ги разхожда из апартамента и да ти ги показва. Оня ден пък беше се заровил в една саксия и ядеше пръст!!! После се опита да погълне една джапанка ама му дойде много и се отказа.
Няма спасение. Фурия и лакомия е!!!

За снимката . . . ще успеем . . . само трябва да си поиграем малко b)

Колкото до това, че и твоето куче е от Варна. Ние го взехме от развъдник там чрез една борса тук. Наистина трябва да го обсъдим. От утре нашия ФРИК вече ще може да излиза така, че ще е хубаво ако се събирате някъде да ни кажеш къде. Ще ви посетим със сигурност r) ФРИК е много социален тип ;)

До скоро и поздрави от нас b)

#67 Потребителят е офлайн   Sari4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2005 - 04:14 PM

Здравейте пак b) ! Просто забравих да ви предупредя за саксиите!Толкова много изпатих,когато Сара беше по-малка,че чак имахме нещо като отделна тема по тоя въпрос....Единственото спасение беше да махна всички оцелели растения от нейния обсег! Сега,изглежда е позагубила интерес,но още не смея да я пускам там където има саксии,докато е сама в къщи n) ...
За храната мога да ви кажа,че и аз започнах с абсолютно същите неща( може ли да попитам дали ходите при доктор Иван Попов?),но с течение на времето се информирах и от други ветеринари, и от други собственици,и от всякъде където намерих инфо за рационалното хранене на кучето и се спрях на варианта с Роял канини, който за нас е най-удачен.С нея успявам точно да следя дневните дажби и да избягвам прехранване,а и необходимостта от добавки(калций,витамини...) отпадна.Именно с калция има една тънкост-той трябва много точно да се дозира,защото извлича витамините от организма,а те пък(витамините) пречат на усвояването на калция...получава се малко Параграф 22,но с Роял канина всичко е наред,защото в самата храна този баланс е направен и всичко е точно.Както си решите,но е и доста по-лесно....
За Варна....наща Сара е взета от хора,които имат нейната майка...не е от борса и това изключва май,възможността да са роднини с Фрик....
А за среща....супер! Ще ми е много приятно да се видим-ние сме близо до южния парк и може да се разберем да се видим там....само да не е много горещо (или пък,много мокро n) )Иначе срещите на хората от сайта се правят по традиция на полянката между хотел Хилтън и гарнизонното стрелбище,но сега се събираме по-рядко отколкото през пролетта,защото много от хората не са в София.....
User's Signature

#68 Потребителят е офлайн   jojko Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 14 July 2005 - 11:08 AM

Привет:))

Тези дни имахме малки главоболия с ФРИК. Взе че получи комоцио итиотчето s) Ама то щураво та щураво, и накрая се удари главата. Биха му две бързи антишокови инжекции, два дена гледаше странно и спеше . . . но от вчера пак е във форма и разорава апартамента. Луда работа b) Няма да му уври акъла. Дивее отново с удвоена сила.

Нещо друго. Май породата на нашите любимци е най-лакомата на планетата. Докато беше в комоцио и се движеше в зиг-заг имам чувството че стана още по лаком. Сега след като си изяде манджичката се опитва да погълне и чинийката си. Нямам думи. Лакомии c)

Както и да е. От събота вече ще го извеждаме да завързва социални контакти с кучешката общност в махленската градинка и парка. Ние сме до Борисовата градина.

Колкото до срещата им със Сара ще я панравим само да свикне малко с разходките и да видиме за какъв период от време се изморява и т.н.

До скоро от нас:)

#69 Потребителят е офлайн   jojko Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 14 July 2005 - 11:14 AM

Опс . . . Забравих. За д-р Попов се права:) При него го водим. Явно има една и съща рецепта за всички кучета ;) Ама и на малкия му харесва. Или по-скоро не че му харесва, ама е много смел. Например скоро го къпахме за първи път. Въпреки, че беше абсолютно обезумял и невярващ какво му се случва, неможещ да си обясни как му е дошло такова зло до главата не издаде нито звук a) Само се съпротивляваше. Така и при доктора. Не издава звук, не плаче, не квичи, но и не се дава без бой.

Това най-много ми харесва в породата. Смели са d)

Чао и до скоро . . .

#70 Потребителят е офлайн   jojko Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 14 July 2005 - 01:06 PM

http://www.snimka.bg...p?album_id=4062

Ето го и Фрик! Трябва да се отваря . . .

#71 Потребителят е офлайн   jojko Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 14 July 2005 - 02:19 PM

Снимките са отпреди 1 месец. Сега е по-едър и добре сложен млад булдог b)

#72 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 14 July 2005 - 02:24 PM

Цитат

Снимките са отпреди 1 месец. Сега е по-едър и добре сложен млад булдог b)

Как готино звучи ... l)

#73 Потребителят е офлайн   jojko Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 14 July 2005 - 03:13 PM

Точно този ефект търсих ;)

#74 Потребителят е офлайн   Sari4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2005 - 10:29 PM

Здравейте,здравейте!!!! Фрик е страхотен! Голям сладур и от него лъха на самочуствие и достойнство! b) b) b)
Радвам се,че в крайна сметка се е оправил от комоциото,но честно казано съм озадачена-бая игра ще да е било bl) bl) d) .....как пък успя така здраво да се удари!?!...Както и да е,важното е,че пак сте във форма!
За д-р Попов мога да ви кажа само хубави неща! Години наред той се е грижил за всичките ми предишни кучета(за първите 3 от тях,за повече от 10 години!) и със сигурност се ползва с огромното уважение и на клиенти(пациенти) и на колегите си!Имала съм последователно: 3 минипудела,цвергшнауцер,за кратко голдън ретривър и сега Сара и мога да твърдя със сигурност,че по-уникален нрав от този на френския булдог няма!
Сега ни предстои ГОЛЯМО приключение-отиваме на море! Ама не просто на море,а на море със Сара!+ дъщеря ми,която е на цели....4 години! Стискайте ни палци! bl)
Като се върна ще си поиграя малко и ще кача пресни снимки на кака Сара....
Последното,което се сещам,че не съм споделила с вас е,че трябва да пазите Фрик от жегата(ако има изобщо жега!)! Булдоците много бързо прегряват и получават топлинни удари,затова когато е много топло не се препоръчва да излизат за дълго навън,да тичат и играят на слънце! Хубаво е да внимавате,особено сега,след комоциото...,а и по принцип.Варианта за разхлаждане е да го мокрите с вода...но по-добре е да си седи на хладно в къщи!
Хайде чао засега!И поздрави на Фрик от кака му b) b) b)
User's Signature

#75 Потребителят е офлайн   Sari4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 July 2005 - 03:12 PM

А ето я и кака Сара! b)
Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка
User's Signature

#76 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 July 2005 - 03:18 PM

тази сара е невероятна

#77 Потребителят е офлайн   Sari4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 July 2005 - 03:49 PM

r) Благодаря!!!!

Наистина е страхотно куче......имаме още работа по възпитанието,но е едва на 10 месеца и съм уверена,че ще се справим! d)
User's Signature

#78 Потребителят е офлайн   Eli i Droopy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 July 2005 - 06:39 PM

Саричкааа w) w) w) d)
Сладурана голяма е значи.. b) d) Ели приятно море- със сигурност ще й хареса на това диване лудо w) w)
User's Signature

Качена снимка[br]BG Басет сайт изцяло за породата басет хаунд.[br]Кога ми се преработи сядам и чeкaм да ми мине.

#79 Потребителят е офлайн   Sari4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 July 2005 - 06:46 PM

Мерси,Ели r)
На нея най-вероятно ще и хареса,но за нас ще е много трудно-ще трябва да я опазваме от солената вода,от острите мидени черупки,от жегата.....от хапването на нещо *случайно*...от тълпите разхождащи се хора и деца(все пак става дума за Слънчев бряг и Несебър ;) )......още сме в процес на обмисляне.....Ще видим-може пък и да си остане тук на хлад и спокойствие d)
User's Signature

#80 Потребителят е офлайн   Eli i Droopy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 July 2005 - 09:18 PM

Цитат

все пак става дума за Слънчев бряг и Несебър

Еййй аз там бях по-миналата година.Супер е...Едни грамадни хотели, целите в неонови светлини-хотел "Виктория" w) и т.н .Вечерния живот преобладава-навсякъде има жива музика и е супер.Завиждам им на хората които живеят там(като изключим дните в които искат да поспят малко, което е невъзможно от зуците навънка b) )...Като погледнеш от Несебър Слънчев бряг имаш чувството че гледаш Ню Йорк -целия бряг свети bl) w) Жалко че тогава още нямахме цифровия фотоапарат..
Нещото за което се сетих са онези изсъхнали топчета тръни, които ги има по плажа..много са коварни
User's Signature

Качена снимка[br]BG Басет сайт изцяло за породата басет хаунд.[br]Кога ми се преработи сядам и чeкaм да ми мине.

• (159 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни