Dog.bg Форуми : Френски булдог

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (159 Страници) +
  • « Първа
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Френски булдог

#121 Потребителят е офлайн   Sari4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 11 September 2005 - 05:48 PM

Цитат

...
Ей Саричка благодаря за интереса към Ендито!!!! b) Той е чистокръвен и повярвай ми не ми струваше малко да го имам!! Търсих цяла година да намеря приличен развъдник и най-накрая успях да намеря нещо хубаво и близко до БГ. Ще дойда на 18 нор незнам дали да водя Енди с мен! Той на 18.09 ще навърши 9 седмици и си е още бебче чак на 10.10 сме на 3-та ваксина! Затова ще ми бъде много приятно да се запознаем лично, за съжаление без бебока!!! drink

Страхотно-значи ще се запознаем,а на някоя от следващите ни срещи ще видим и Ендито,нали?! b)
Ще ми бъде много приятно....
User's Signature

Сара-кученцето,което носи усмивка в деня ти!

#122 Потребителят е офлайн   yorki_liby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2005 - 05:48 PM

Незнам но моето куче не яде гранули и това е 3 дена и седят в купичката но не ги и кусва но ако аз и ги дам яде судоволствие!

#123 Потребителят е офлайн   Sari4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2005 - 05:51 PM

Цитат

Здравейте,много съм ви благодарен за всичко r) Писах до Сокай и ги помолих да ми пратят снимки а също и родословие на кученцата и имената на родителите.Веднага щом получа нещо ще го споделя с вас .
Ей Митко ,Стич е страшен ЧЕСТНО!!! А Саричка на снимката бяга като сърничка d) браво! Завиждам ви angel

Пожелавам ти скоро и ти да се присъединиш към щастливите собственици на френски булдочета! b)
А така като ги взимате родословни скоро и по изложбите ще се радваме на тази страхотна порода-засега в Бг. няма нето един изложбен френски булдог s) ...вашите бебоци могат да са първите в страната.... bravo bravo bravo
User's Signature

#124 Потребителят е офлайн   Sari4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2005 - 07:09 PM

Цитат

Незнам но моето куче не яде гранули и това е 3 дена и седят в купичката но не ги и кусва но ако аз и ги дам яде судоволствие!

Виж...yorki_liby...в никакъв случай не искам да споря с теб,или да те обиждам,но първо-доколкото знам в момента имаш Йоркширски териер,а не Френски булдог и второ-всяко куче е различно! Това,че твоето мъниче не яде това или онова...много обича незнам си какво и т.н.,не е меродавно за другите,както и начина по-който аз например си гледам кучето,не е меродавен за твоето.
Съжалявам,че твоето йорки не си яде гранулите,но това не прави съветите ми към хората,които ме питат за ФРЕНСКИЯ БУЛДОГ по-малко подходящи или важни...
r) Надявам се да бъда разбрана правилно! r)

П.С. А и твоята йорки е още много мъничка,позволено и е да се поглези... w)
Виж храненето на френския булдог е друга работа!
User's Signature

#125 Потребителят е офлайн   Sari4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2005 - 07:28 PM

За всички почитатели на булдоците,днес имаше специалка на английски булдог в София-има снимки във фотогалерията.
User's Signature

#126 Потребителят е офлайн   Saffari Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2005 - 08:11 PM

До Sari4ka Да обещавам!!!! Ендито може и на 18 да дойде ако не се бавим - още не съм решила! С удоволствие ще се запозная с теб и ще ти разкажа моята много тъжна история с френско булдоче! s) Но до тогава ти желая много усмивки!!!!!!!!!!! l)

#127 Потребителят е офлайн   Sari4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2005 - 08:12 PM

Цитат

До Sari4ka Да обещавам!!!! Ендито може и на 18 да дойде ако не се бавим - още не съм решила! С удоволствие ще се запозная с теб и ще ти разкажа моята много тъжна история с френско булдоче! s) Но до тогава ти желая много усмивки!!!!!!!!!!! l)

Благодаря!
Независимо,че историята ще е тъжна s) чакам срещата с нетърпение... r)
User's Signature

#128 Потребителят е офлайн   Saffari Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2005 - 08:29 PM

Цитат

Цитат

До Sari4ka Да обещавам!!!! Ендито може и на 18 да дойде ако не се бавим - още не съм решила! С удоволствие ще се запозная с теб и ще ти разкажа моята много тъжна история с френско булдоче! s)  Но до тогава ти желая много усмивки!!!!!!!!!!! l)

Благодаря!
Независимо,че историята ще е тъжна s) чакам срещата с нетърпение... r)

И аз! Токущо г-н. Хлебаров ме посъветва да не водя Енди и за съжаление няма да го видите тогава но пък след 10.10 ще го доведа!!! b) На 16.09 сме в Ита-Вет на преглед и там евентуално може да го видите, ако Ви е интересно разбира се r) и ако имате път на там! b) b) До тогава само усмивки!!!!!!!!!! l)

Много ми харесва снимката на Сара в снега - сложия в септември ще гласувам за нея!!!!!!!!!!

#129 Потребителят е офлайн   Sari4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2005 - 08:42 PM

Цитат

...

Много ми харесва снимката на Сара в снега - сложия в септември ще гласувам за нея!!!!!!!!!!

Хлебаров е прав! Дори и да минава от ръце на ръце(неизбежно е с бебетата-всички ги обичаме w) ) пак е опасно за него,а аз досега ровя насам-натам и видях,че освен много хубав Енди е и с отлично(според мен,но аз не съм специалист)родословие...Дори и да не беше така-пак не е редно да излиза преди 3-та ваксина(+още една седмица най-малко s) ),колкото и да сме нетърпеливи всички b)

За снимката-благодаря! Но тази точно снимка е направена от Дог.бг. и аз я нямам при мен,а и Сара има снимки,които участват в конкурса за септември.Има нейни нови снимки и тук в нашата ,булдоческа тема на стр.5.Иначе пак мерси,че искаш(нали минахме на ти drink )да гласуваш за нея,но по принцип гласуването би трябвало да е тайно,за да е честно...нали така b) b) b)
User's Signature

#130 Потребителят е офлайн   Saffari Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2005 - 08:48 PM

Sorry! Май си пролича кой не е чел правилата за конкурса r) ! Ще се радвам да те видя на 18! Много цунки за Саричка! w) Много е сладка!!! Да ти е жива и здрава!!

#131 Потребителят е офлайн   Sari4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2005 - 08:52 PM

Цитат

Sorry! Май си пролича кой не е чел правилата за конкурса r) ! Ще се радвам да те видя на 18! Много цунки за Саричка! w) Много е сладка!!! Да ти е жива и здрава!!

Мерси!
И на Енди целувки...знам колко е сладък-много прилича на Сара като малка w)
Доскоро....
User's Signature

#132 Потребителят е офлайн   Saffari Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2005 - 08:57 PM

Доскоро b)

#133 Потребителят е офлайн   yorki_liby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2005 - 09:17 PM

Цитат

Цитат

Виж...yorki_liby...в никакъв случай не искам да споря с теб,или да те обиждам,но първо-доколкото знам в момента имаш Йоркширски териер,а не Френски булдог и второ-всяко куче е различно! Това,че твоето мъниче не яде това или онова...много обича незнам си какво и т.н.,не е меродавно за другите,както и начина по-който аз например си гледам кучето,не е меродавен за твоето.
Съжалявам,че твоето йорки не си яде гранулите,но това не прави съветите ми към хората,които ме питат за ФРЕНСКИЯ БУЛДОГ по-малко подходящи или важни...
r) Надявам се да бъда разбрана правилно! r)

П.С. А и твоята йорки е още много мъничка,позволено и е да се поглези... w)
Виж храненето на френския булдог е друга работа!

Аз те разбирам напълно все пак това е тема за френския булдог!!
Но просто исках да те попитам според теб защо не иска да ги яде но ако трябва ще задам бъпроса си другаде

#134 Потребителят е офлайн   Sari4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2005 - 09:39 PM

Цитат

....
Аз те разбирам напълно все пак това е тема за френския булдог!!
Но просто исках да те попитам според теб защо не иска да ги яде но ако трябва ще задам бъпроса си другаде

Радвам се,че правилно съм била разбрана r)

Тъй...защо не яде гранулките твоето мъничко йорки??
Първото,което ми хрумва е да ги намокриш и като поумекнат да и ги дадеш-много кучета(особено като малки) ги предпочитат така...
Второ-опитай с други гранули от добрите марки(Еукануба,Даймънд,Адвантикс...за последните в една от темите за храненето има инфо от къде може да се вземе такава храна,защото още я няма по магазините)
Трето-ти всъщност какво и даваш на твойта красавица? Роял канин имат специална храна за Йоркширски териери,но не знам от каква възраст на кучето се дава(питай в магазина или Мария).
Има и т.нар. Стартер-храна за най-малките(по възраст) кученца от всички породи,които тепърва се привикват към гранулите.След като Стартера се дава определено време,се минава на подходящата за твоето куче разновидност гранули.
Ми това е което се сещам...дано съм била поне малко полезна. r)
User's Signature

#135 Потребителят е офлайн   yorki_liby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2005 - 09:51 PM

Ти ми беше полезна ама разбери тя със всяка храна е така просто ако аз и я дам я яде и то с голям апетит но като
и сложа в купичката не яде пробвала съм и да и ги слагам да омекнат ама тогава още повече не ги яде!
Не нзам вече какво да правя!
Все пак много ти благодаря приятно ми е да си говоря с теб и ако няма нищо против разбира bravo се!

#136 Потребителят е офлайн   Sari4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2005 - 10:07 PM

Цитат

...
Все пак много ти благодаря приятно ми е да си говоря с теб и ако няма нищо против разбира bravo се!

Моля! И на мен ми е приятно,когато обсъждаме нещо важно,с което бихме помогнали и на някой друг...не можеш да си представиш колко много съм научила по този начин в този сайт.
За проблема ти се сетих за нещо подобно от друга тема-има две малки дакелчета,едното от които има подобен на твоя проблем и стопанката му беше споделила някъде,че му слага в гранулките някакъв специален пастет за кучета и по този начин кучето си омита паницата...Можеш да видиш в темата на дакелите за какво точно става въпрос и да попиташ там за този пастет.Мисля,че е излишно да ти казвам,че с *човешки* пастет не е вариант...
И друго-питай твойте *колежки*с йорките,те как се справят-все пак най-добре е да си говориш със специалист по породата-аз нищо не разбирам от червените панделки,макар че много ги харесвам w)
User's Signature

#137 Потребителят е офлайн   yorki_liby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2005 - 10:10 PM

Много ти благодаря ще погледна веднага в темата за дакелите!
Още веднъж много благодаряи аз много научих от този прекрасен сайт!Поздравления на създателите му!!! bravo bravo bravo bravo bravo bravo

#138 Потребителят е офлайн   valev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 September 2005 - 12:55 PM

Качена снимка
Това е последното на което съм попаднал.Саричка какво ще кажеш r)
User's Signature

Твой приятел вечен ,весел Патиланчо!

#139 Потребителят е офлайн   Saffari Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 September 2005 - 03:09 PM

ММММММММММММмммммммммммммммм! Какъв сладък бебок!!!!!!!!!!! w) w) w)

#140 Потребителят е офлайн   Sari4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 September 2005 - 03:53 PM

valev...здравей!
Сладък бебок,но ми се струва,че муцунката трябва да е малко по-сплескана bl) ...разбира се трудно може да се оцени куче само по една снимка.Моята Сара и тя не отговаря изцяло на стандарта-расте малко по-висока отколкото трябва...честно досега не съм видяла френски булдог без забележки,така да се каже.
Иначе кученцето е сладко...на колко е?Сега ще поровя и след малко ще пусна снимки на Сара от бебе и сега-да се ориентирате какво е била като бебе и каква е порастнала после r)

Такааа..ето малко Сарешки снимки:

Качена снимка

Това е единсктвената що-годе ясна снимка на Сара,която намерих от този период s) -знам,че е замъглена и с лошо качество,но това е което имам.Тук Сара е на 50 дни-ушичките са изправени,а върху нослето и имаше образувана кожна гънка-толкова беше сплескано...На следващата снимка е с любимата си 1 литрова бутилка с топла вода...легнала опъната Сара беше голяма колкото бутилката!!!И това при положение,че после порастна лееекичко по-висока отколкото трябва! Така че внимавайте-кученцето на тази възраст(45-50дни) трябва да е доста мъничко,с къси лапички и сплескана муцунка...,а и ушичките трябва да са изправени вече...

Качена снимка

....по нататък...ако кученцето ви започне да се опъва,както Сара на снимката-не се притеснявайте-типична булдоческа поза b)

Качена снимка

И накрая две пресни снимки-това е френски булдог,маалко по-едър от стандарта...но това е положението r) Ние си я обичаме достатъчно много w) ...

Качена снимка

Качена снимка
Дано поне малко да съм ви помогнала с този нагледен материал! Дайте малко инфо за кученцето от снимката,за да можем да си коментираме адекватно...подозирам,че това кученце е по-малко от 50-те дни ,на които взех моята Сара,а за толкова мъничък булдог не мога да давам мнение,защото не съм имала такова дребосъче... w)
User's Signature

• (159 Страници) +
  • « Първа
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни