valev...здравей!
Сладък бебок,но ми се струва,че муцунката трябва да е малко по-сплескана bl) ...разбира се трудно може да се оцени куче само по една снимка.Моята Сара и тя не отговаря изцяло на стандарта-расте малко по-висока отколкото трябва...честно досега не съм видяла френски булдог без забележки,така да се каже.
Иначе кученцето е сладко...на колко е?Сега ще поровя и след малко ще пусна снимки на Сара от бебе и сега-да се ориентирате какво е била като бебе и каква е порастнала после r)
Такааа..ето малко Сарешки снимки:
Това е единсктвената що-годе ясна снимка на Сара,която намерих от този период s) -знам,че е замъглена и с лошо качество,но това е което имам.Тук Сара е на 50 дни-ушичките са изправени,а върху нослето и имаше образувана кожна гънка-толкова беше сплескано...На следващата снимка е с любимата си 1 литрова бутилка с топла вода...легнала опъната Сара беше голяма колкото бутилката!!!И това при положение,че после порастна лееекичко по-висока отколкото трябва! Така че внимавайте-кученцето на тази възраст(45-50дни) трябва да е доста мъничко,с къси лапички и сплескана муцунка...,а и ушичките трябва да са изправени вече...
....по нататък...ако кученцето ви започне да се опъва,както Сара на снимката-не се притеснявайте-типична булдоческа поза b)
И накрая две пресни снимки-това е френски булдог,маалко по-едър от стандарта...но това е положението r) Ние си я обичаме достатъчно много w) ...

Дано поне малко да съм ви помогнала с този нагледен материал! Дайте малко инфо за кученцето от снимката,за да можем да си коментираме адекватно...подозирам,че това кученце е по-малко от 50-те дни ,на които взех моята Сара,а за толкова мъничък булдог не мога да давам мнение,защото не съм имала такова дребосъче... w)