Френски булдог
Публикувано: 11 October 2005 - 02:35 PM
Ама сега и "сченячна картичка" да ми кажете какво е ?
Вижте дайте да видим какво точно има това кученце и тогава пак ще помислим,но за целта някой трябва да ми напише какво точно да попитам.
Другия вариант , е този който даде Ели ,просто да свалим от цената ,ако не епълно родословието или е със "сченячна картичка

Твой приятел вечен ,весел Патиланчо!
Публикувано: 11 October 2005 - 02:40 PM
Цитат
Здрасти Сафари! super
За съжаление Владо няма да може сам да се убеди,че френските булдоци не спортуват,защото те просто не бива да го правят! Много е възможно докато текат изпитанията за "спортна пригодност",кученцето му да легне oo и да не стане повече!
Това е много сериозно! Физическите натоварвания са противопоказани за френските булдоци!
Разбира се,че трябва да си играят и да се разхождат,но трябва да се имат предвид скъсените им дихателни пътища и късите крачета,които правят умората им силна и натоварват много сърцата им!
Оох....за последно пиша за това! ;)

Сара-кученцето,което носи усмивка в деня ти!
Публикувано: 11 October 2005 - 02:58 PM
Цитат
Ако под агенция имаш предвид зооборса,магазин или нещо такова,това е възможно най-неудачния меко казано вариант.Направо го караш да си хвърли парите на вятъра.

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ И ВНОСИТЕЛ НА КУЧЕШКИ И КОТЕШКИ ХРАНИ BOSCH ОТ ГЕРМАНИЯ[br][br]ARMONIA DI COLORI- БАЛКАНСКИЯ РАЗВЪДНИК ЗА ШЕЛТИ И КОЛИ!!!
Публикувано: 11 October 2005 - 03:43 PM
Цитат
Това за агенцията е най-лошия вариант и според мене n)

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 11 October 2005 - 04:08 PM
Цитат
И защо трябва да дава излишни пари за съдействието на посредника?Посредника няма да му посредничи безплатно.Владо и без друго не може да си позволи кой знае колко пари за куче,а пък и ти допълнително го агитираш да дава грешни пари.Нямам нищо трудно в това,той самия да си преговаря с развъдника.

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ И ВНОСИТЕЛ НА КУЧЕШКИ И КОТЕШКИ ХРАНИ BOSCH ОТ ГЕРМАНИЯ[br][br]ARMONIA DI COLORI- БАЛКАНСКИЯ РАЗВЪДНИК ЗА ШЕЛТИ И КОЛИ!!!
Публикувано: 11 October 2005 - 04:18 PM
Публикувано: 11 October 2005 - 04:38 PM
Цитат
Само за 20 лева отгоре,посредника дори няма и пръста да си мръдне,а ти говориш че едва ли не куче ще му уреди.За мен това е доста наивно, но все пак както Владо си реши.А това че посредника здраво ще го одруса е сигурно.

Публикувано: 11 October 2005 - 08:58 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
......далече l) чак в щата Джорджия, САЩ love
Ами,Владо-6те "доиде6 на моиата"!!!Ето и о6те ниакои ти го казва...Абе,приаителиу-даи ниакои и друг долар отгоре и направи не6то красиво за породата-знае6 ли колко тсенно 6те баде едно такова ку4е и то мажко в БГ!
Аз не сам се отказала да ти помогна,но...само,ако си сериозен!!! b)
Добре Цвети,те доларите така и така ми стърчът от джобовете,бъркам и готово b) И най хубвато е че плащаш-получаваш.
не наистина ако ми кажеш колко е точно тоя "някой друг долар"и за коя по точно оферта става дума ,аз съм склонен на компромиси.Стига това да е в рамките на рзумното.Вие вече знаете на кои кученца съм се спрял ,така че ако имате нещо актулно ,давайте дорде е време r) Или ако ги степенувам на този етап на ;
1 място получавам хубаво кученце с родословие и т.н с/у 500 $
2 място получавам пак хубаво кученце,(и в двата вариант е тигрово) за 500Е
3 място е Свободно super
п.с.Кой номер автобус ходеше до Джорджия ? l) че кака ми взе кололотоvictory
Как да ти кажа не6то конкретно и да те насо4а,като ти не ми казва6 кое ку4е си си харесал!? l) Нали ве4е ти обиасних,4е американтсите не си "падат"по об6тите лафове--харесаи парво развадник,после конкретно 1,2 или 3 ку4ета,за които да зададе6 конкретни вапроси и-готово!Идеиа си ниама6 колко е лесно,когато знае6 какво то4но иска6!
А за транспорта-те 6те ти го уредиат,след като се уговорите за ку4ето:6те му купиат билет,клетка,6те му подготвиат документите и ти 6те си го 4ака6 в Софииа ,в определенииа ден,с определенииа полет...А за да ти е по-евтино--може6 да пусне6 обиава,ако ниакои се намери да ти го пренесе като "ра4ен багаж"--казах ти ве4е тсените и за карго,и за "ра4ен багаж".
п.с.две от моите ку4ета може6 да види6 на странитсата "Грижи за малкииа император".

"Pravia,kakvoto triabva-da stava,kakvoto 6te!"(L.N.TOLSTOI)
Публикувано: 11 October 2005 - 09:04 PM
Цитат
И това родословие няма ли фиксирана цена ,всеки си го пише както си иска(руснаците) от 50 долара до 100 евро.( за чужденци)че каква е разликата?
Ако говорим за Америка-тсената е фиксирана!Но от теб зависи да уто4ни6 какво родословие иска6,т.е. колко генератсии назад да баде-от това зависи и тсената!Дали иска6 да го регистрира6 и в технииа клуб или не-еи такива не6та.Наи-скапо е наи-палното родословие...но ако ниама да си купи6 show клас ку4е,маи 4е не ти е нужно 4ак толкова пално родословие!
Вси4ко зависи от теб-триабва да избере6.

Публикувано: 11 October 2005 - 09:19 PM

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751
Публикувано: 11 October 2005 - 09:27 PM
Цитат
Ами ти бе6е по-директна и каза това,което аз от известно време се опитвам да намекна!
Владо,извиниаваи,прииателиу-ни6то ли4но,но така,както ми поставиа6 вапроса-излиза,4е аз или ниакои друг триабва да ти хареса и избере ку4ето!А за себе си ве4е уто4них,4е моиат интерес и познанииа ниамат ни6то об6то с тази порода,освен "сплесканото носле" , скасените дихателни пати6та и касите кра4ета!...
Не може да се помогне на 4овек,които не знае какво иска! bl)
Извинете,ако сам много директна!
п.с.Преди време ти дадох един разумен савет,но ти упорито го пренебрегва6---сваржи се с клуб и спетсиалист за тази порода-там са хората,които могат да ти изберат ку4е!

Публикувано: 12 October 2005 - 05:40 AM
По настоящата оферта условията ме удоволетворяваха до момента в който се появи проблема с "Бялото родословие".Решението според мен е в доизясняване на офертата и/или корекция в параметрите на сделката (тоест цените).
По темата за куче от Америка; Цвети ако не съм го казал :МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ r) наистина оценявам това което правиш за мен,но виждаш какъв зор е с руснаците ,където що годе се разбираме,смятай с английския oleeee
Благодаря и на всички които се включиха в моята одисея.Но моля ви никой не искам да се чувства длъжен!!!! York извинявай за създаденото неудобство,моля модераторите да изрежат всички мои съобщения до този момент.
Новия Ми адрес е доброто-старо ICQ b) или на Л.С. . l)

Твой приятел вечен ,весел Патиланчо!
Публикувано: 12 October 2005 - 07:31 AM
Владо, не се впрягай така:-) Никой тук не е искал да те обиди:-) Разбира се че имаш право да имаш куче РЕТ класа, щом си решил, и щом то е такова по-добре да има родословие, отколкото ще е от кварталното "развъждане". Въпросът е после да не тръгнеш с него да го пускаш на женски и да няма поколение, нищо повече. Той ще е точно за това РЕТ - за обичане, мачкане и радост вкъщи, не за развъдна дейност.
Хайде вече бебето да пристига и да се порадваме заедно с теб.

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 12 October 2005 - 10:46 AM
Аз лично смятам ,че ако си вземеш бебе от Русиа с нормално родословие, бред клас ще се вмести и в парите,които си определил,и ще си има нормално родослови и даже тук в Б-я можем де се срещнем на някоя изложба super best
Затова не се отказвай!!!!!!
Публикувано: 12 October 2005 - 12:03 PM
bl) bl) bl) bl) bl) bl) bl) bl) .....Владо,не може да изчезнеш така оттук-всички се интересуват от твоето мъниче,дори и да са писали,че им е писнало от колебания b) ! Просто ВСИЧКИ тук искаме да те видим с френски булдог на ръце и ДОВОЛЕН!!!! super best

Сара-кученцето,което носи усмивка в деня ти!
Публикувано: 12 October 2005 - 12:05 PM
ЩЕ ИМА cheers cheers cheers
ХАЙДЕ СТИСКАЙТЕ ПАЛЦИ ЗА ВЛАДО super

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751