Френски булдог
Публикувано: 13 November 2005 - 04:10 PM
Саричка видя ли снимките от срещата! Виж ги обезателно линка е http://usera.imageca...Rozaliq/dog_bg/

Моя ГЕРОЙ и Дон Ларкан!

Моя ГЕРОЙ и Дон Ларкан!
Публикувано: 13 November 2005 - 04:53 PM
Добре сме Саричка, Благодаря!
Днес ходихме малко на разходка ( за втори път).Много ни е интересно всичко навън и сме много лобопитни. Не знам при вас как е, ама ние се чувстваме като филмова звезда, всички ни гледат и коментират.
Иначе ще му слагат 3-та ваксина на 12 декември и чак след това ще мога да го пускам да си играе на земята с други кученца.
Поздрави от Игнасио на кака Саричка! d)
Днес ходихме малко на разходка ( за втори път).Много ни е интересно всичко навън и сме много лобопитни. Не знам при вас как е, ама ние се чувстваме като филмова звезда, всички ни гледат и коментират.
Иначе ще му слагат 3-та ваксина на 12 декември и чак след това ще мога да го пускам да си играе на земята с други кученца.
Поздрави от Игнасио на кака Саричка! d)
Публикувано: 13 November 2005 - 05:31 PM
Лиленце,видях всички снимки на нашия Дон Енди Ларкин,на които защитава мъжкото си достойнство,независимо от обекта!!! l) l) l) ...Доста се посмях-разведри ми деня твоя ГЕРОЙ! bravo super best
На4о,снимките на Игнасио са страхотни-голям сладур е той,добре че си го запазихте! bravo
А,че навън всички го оглеждат,не се и съмнявам...нашата порода е все още много рядка,а и съм забелязала,че хората не могат да останат безразлични към френския булдог-или остават влюбени в това куче,или го намират за ужасно l) .Ще се сблъскаш и с двете реакции като почнете да излизате...,а когато това стане,ще си направим една среща някъде-да се запознаем и да го нагушкам w)
На4о,снимките на Игнасио са страхотни-голям сладур е той,добре че си го запазихте! bravo
А,че навън всички го оглеждат,не се и съмнявам...нашата порода е все още много рядка,а и съм забелязала,че хората не могат да останат безразлични към френския булдог-или остават влюбени в това куче,или го намират за ужасно l) .Ще се сблъскаш и с двете реакции като почнете да излизате...,а когато това стане,ще си направим една среща някъде-да се запознаем и да го нагушкам w)

Сара-кученцето,което носи усмивка в деня ти!
Публикувано: 13 November 2005 - 05:33 PM
super
Прикачени файлове
-
DSC_0048.jpg (13.31K)
Брой сваляния: 127
Публикувано: 13 November 2005 - 05:35 PM
super best
Прикачени файлове
-
DSC_0076.jpg (25.43K)
Брой сваляния: 116
Публикувано: 13 November 2005 - 07:36 PM
Здравеите на всички неска не сам писал защото нета наистина ми беше мноого бавен.Сега се е пооправил и барзам да драсна едно писмо.Има няколко неща които ме притесняват-1-во забелясвам че Арчи избягва да яде гранулите когато са без мляко.И като са с мялко пак гледа да обира само млечецето.Това нормално ли е bl) ?(още от началото е така).Имам 3 вида различни храни добре ли ще е да ги комбинрам...неска изяде жълтъка b) .Какво ще е добре да няправя за да се насочи кам гранулите.
Поздрави !
Поздрави !
Публикувано: 14 November 2005 - 08:55 AM
Хей boxko, тоя Арчи е голям черньо, чак ми иде да го нацелувам по муцунката w)
такъв е сладур!!!
да ти в жив и здрав и да ти носи много щастие!!!
Виж темата за хранене във форума, там са публикувани мнения относно това как да причикне кученцето към гранулите, но при всички положения знай, че не става бързо за няколко дни, смесвай му млякото с гранули и малко жълтък, щом го харесва, покрай млякото и яйцето ще хапва и гранули. Не съм чула за куче, което веднага да е започнало да яде гранули без никакъв проблем. Обикновено се мръщят и ти си човека, който трябва да убедиш Арчито, че гранулите са по-вкусни и по-полезни от само мляко. Продължавай да му ги накисваш, но все по-малко, за да свикне с леко твърдата храна, та да премине изцяло към гранулирана
Успех
такъв е сладур!!!
да ти в жив и здрав и да ти носи много щастие!!!
Виж темата за хранене във форума, там са публикувани мнения относно това как да причикне кученцето към гранулите, но при всички положения знай, че не става бързо за няколко дни, смесвай му млякото с гранули и малко жълтък, щом го харесва, покрай млякото и яйцето ще хапва и гранули. Не съм чула за куче, което веднага да е започнало да яде гранули без никакъв проблем. Обикновено се мръщят и ти си човека, който трябва да убедиш Арчито, че гранулите са по-вкусни и по-полезни от само мляко. Продължавай да му ги накисваш, но все по-малко, за да свикне с леко твърдата храна, та да премине изцяло към гранулирана
Успех
Публикувано: 14 November 2005 - 02:38 PM
valev разкошни снимки bravo И както се казва у вас е весело victoryVVV drink
Публикувано: 15 November 2005 - 09:00 AM
Ако не е проблем,изчакай ме или днес до обед,или довечера,ще го прееда и ще го постна тук!
d)
d)